qtch Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 supra bedzie po oklo 20%, ja juz ja mam troche, a mam 22%. mam maly problem. Nie dzialaja mi pedaly w sidewinder precision wheel microsoftu. niewazne, czy dam na separate, czy na combined. cala reszta dziala. zainstalowalem sterowniki 4.0 w windowsach xp, ale nie pomogle. moge klawiaturze przypisac kazdy przycisk, ale pedaly nie dzialaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość apacz18 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Też zapodam pare fotek :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcwolf Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 sluchajcie mam pytanie: ukonczylem prawie polowe gry, nie mam na mapie juz zadych wyscigow i nie wiem co mam robic, please help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 pewnie masz za malo gwiazdek - po osiagnieciu pewnego lvl pojawi Ci sie gwiazda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Co kilka minut gra mi sie samoistnie wylacza. Wie ktos o co chodzi? Pomoze mi ktos z moim problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Co kilka minut gra mi sie samoistnie wylacza. Wie ktos o co chodzi? Pomoze mi ktos z moim problemem? Kup oryginał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Co kilka minut gra mi sie samoistnie wylacza. Wie ktos o co chodzi? Pomoze mi ktos z moim problemem? Kup oryginał A skąd wiesz że ma pirata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Pewnie wszyscy grają w demo bo data sprzedaży w Polsce rozpoczyna się podobno 19-11-2004... a do tego ze ktoś kupił wcześniej na giełdzie czy poprostu sobie sciągnoł z netu nikt się otwarcie nie przyzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Co kilka minut gra mi sie samoistnie wylacza. Wie ktos o co chodzi? Pomoze mi ktos z moim problemem? Kup oryginał To nie to :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Co kilka minut gra mi sie samoistnie wylacza. Wie ktos o co chodzi? Pomoze mi ktos z moim problemem? U mnie sie gra samoistnie wylacza jesli karta jest za bardzo podkrecona. Mimo ze kazda inna gra chodzi bez problemow to do NFSU2 trzeba zejsc z taktowaniami ponizej stabilnego podkrecania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 sluchajcie mam pytanie: ukonczylem prawie polowe gry, nie mam na mapie juz zadych wyscigow i nie wiem co mam robic, please help! zmien samochod.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 słuchajcie ja mam taki problem : www.b4mc.republika.pl/lol.JPG lookajcie na screen - dlaczego mam takie kwadraty ? najwięcej na palmach i ziemi widać grafa - g4ti4200 najnowsze drivery graficzne i jeszcze patcha do gry zainstalowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 bamc ustaw sobie w opcjach filtrowanie na maxa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Jak bys ruszyl leniwe dupsko i przeczytal caly topic to bys wiedzial jak temu zaradzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alano Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 słuchajcie ja mam taki problem : www.b4mc.republika.pl/lol.JPG lookajcie na screen - dlaczego mam takie kwadraty ? najwięcej na palmach i ziemi widać grafa - g4ti4200 najnowsze drivery graficzne i jeszcze patcha do gry zainstalowałem Chłopie rusz dupe i przeczytaj reszte a nie zadjesz pytanie które inni zadawli pare stron wczesniej bosh n/c. To tak: Włącz gre ustaw filtrowanie textur na max nacisnij CTRL+ALT+DELETE wyłącz proces speed2.exe i uruchom gre i juz jest wszystko wporzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 lol ? nie mam co robić żeby czytać 30 stron żeby znaleźć jedną rzecz ... weź chłopie pomyśl zanim coś powiesz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Chlpie to nie jest infolinia zebys sobie zadzwonil kiedy chcesz i 1000 razy otrzymywal odpowiedz na to samo pytanie. To ty sie zastanow co robisz, bo jesli ci sie niechce czytac 30 stron to nam moze sie niechcec odpowiadac na takie durne pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Czy jest jakis sposob na pozbycie sie auta ? bo mam obecnie 2 ale jeden jest mi nie potrzebny a nie chce aby mi stal w garazu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 bamc :arrow: lolek jesteś, miałem przed chwilą ten sam problem, bo odpaliłem sobie w pracy nfs-a i wystarczyło się cofnąć na 27 lub 28 stronę, tam była odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Co kilka minut gra mi sie samoistnie wylacza. Wie ktos o co chodzi? Pomoze mi ktos z moim problemem? U mnie sie gra samoistnie wylacza jesli karta jest za bardzo podkrecona. Mimo ze kazda inna gra chodzi bez problemow to do NFSU2 trzeba zejsc z taktowaniami ponizej stabilnego podkrecania. A jakis inny pomysl? Bo nie mam podkreconej karty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 No jestem zaskoczony :lol: w grze pojawil sie nawet polski akcent : oto w jakiej gazecie jest moje zdjecie : A tutaj w powiekszeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Mam 27% i sie musze zdecydowac ktory samochod bede tuningowal, mam do wyboru Eclipsa, Supre, Acure RSX, Audi TT i Audi A3, Audice mi sie nie podobaja, Acure odpada, Supra czy Eclipse? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Gdzie odblokować tego Nissana SkyLinera? Bo pisze że mam 100% ukończone (przeszedłem wkońcu te dirfty...ehh.. roboty było).... i nie mam skylinera ale...rx8 mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Instant Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 A można grać na necie?? Bo jak instaluje patch to wyświetla się błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 witam mam powżny problem Zainstalowała mi sie gra poprawnie i jest Ok tylko ze jak odpala plik speed2.exe to odrazu wyskakuje błąd windowsa spotkał sie ktoś z tym bardzo prosze o porady co zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 witam mam powżny problem Zainstalowała mi sie gra poprawnie i jest Ok tylko ze jak odpala plik speed2.exe to odrazu wyskakuje błąd windowsa spotkał sie ktoś z tym bardzo prosze o porady co zrobic witam mam powżny problem Zainstalowała mi sie gra poprawnie i jest Ok tylko ze jak odpala plik speed2.exe to odrazu wyskakuje błąd windowsa spotkał sie ktoś z tym bardzo prosze o porady co zrobic Mam zainstalowanego update1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek21 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 albo masz wirena albo zainstaluj stera do grafy od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 co znaczy masz wirena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladzia Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 :( mam pytank do osób które juz dłuzej pocinaja w nfsu 2 otóz nie wiem gdzie na maie zaznaczone jest miejsce wymiany masek,spojlerów,swiateł itp.napiszcie jakiego koloru jest to kleczko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 zielonego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...