Andrew^ Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Moze powrzucali byscie tutaj zdjecia ze swoimi przednimi panelami do sterowania wiatraczkami itd ??. Ja szukalem ale nie znalazlem nigdzie w jednym poscie paneli wykonanych wlasnorecznie przez was Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ok, to macie powtórkę z rozrywki: mój "antyczny" rheobus :D (ciągle działa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ok, to macie powtórkę z rozrywki: mój "antyczny" rheobus :D (ciągle działa) ] ..... moge tylko powiedziec ze jest pikny w swej prostocie ... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 sir Afeen: ty jak cos zrobisz to ciezko od fabrycznego odroznic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 8O jak by prosto z fabryki :P Nie swietna robota, moze jeszcze jakies krotkie FAQ na temat wykonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 FAQa znajdziesz na moded- kompz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Dzięki za pochwały, ale do jakości fabrycznego sprzętu mojemu rheobusowi troche brakuje :D FAQiem mozna by nazwać ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ten temt juz przeczytalem myslalem ze jakies fajne schemaciki ktos zapoda do rheobusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noid Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 mój skromny front-panel :D : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ciemnosc widze, ciemnosc. Hint- zmien serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 to moj panelik w zatoczce 3,5"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 noid IMO wsio psuje ta kieszen (pomalowałbys ja czy cos chocia) i ten napisek SIeć :lol: lukk -good job Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 A tak wogóle mam pewien problem z schematem ze strony http://bit-tech.net/article/32/ otóz + jest wyprowadzony ale nie wiem skąd minusa <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> z 5 v czy z 12 pytam bo chce zeby mi to wysztko ładnie działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 wszystko jedna skad minusa wezmiesz czy byle by byl minus :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 yyyy no jak to, przecież na schemacie na wtyczce jest jak byk pokazane gdzie + a gdzie - z molexa interesują cię tylko czarny i zółty kabel, czarny=masa (-), zółty to 12v widzę, że masz kłopoty z odczytaniem schematu. Tak dla bezpieczeństwa radzę Ci, skombinuj sobie jakiś stary zasilacz AT i na nim testuj efekty swojej pracy. Szkoda by było spalić zasilacz albo coś innego w kompie, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 yyyy no jak to, przecież na schemacie na wtyczce jest jak byk pokazane gdzie + a gdzie - z molexa interesują cię tylko czarny i zółty kabel, czarny=masa (-), zółty to 12v widzę, że masz kłopoty z odczytaniem schematu. Tak dla bezpieczeństwa radzę Ci, skombinuj sobie jakiś stary zasilacz AT i na nim testuj efekty swojej pracy. Szkoda by było spalić zasilacz albo coś innego w kompie, prawda? O zasilacz sie nie buj bo mam takie małe użądzonko pokazane jak zrobić na jakieś stronie gdzie można podłączyć zasilanie 5v 12v ale coś mi od 0v do 12v mi nie działa :( i tam przetestuje no ale na elektronice nie bardzo sie znam :( trzeba będzie sie troche poduczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 nic nie poradze na zdjecie slabej jakosci reszta tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=67369&start=0 a tu stara buda (pogladowa dla ciebie Noid) - wtedy jeszcze nie malowalem napedow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Vadeer- swietna robota! Jestem w lekkim szoku ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 nic nie poradze na zdjecie slabej jakosci reszta tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=67369&start=0 a tu stara buda (pogladowa dla ciebie Noid) - wtedy jeszcze nie malowalem napedow :wink: WOW ! 8O 8O 8O naprawde niekiepska robota... p.s. chyba znalalem inspiracje ... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 no i tam jest moj lcd teraz zamontowany ale ciagle nie mam czasu aby go uruchomic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlospc Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 A to moje tylko sie nie smiac :P Nie mialem co wstawic, a zaslepek brakowalo :P i Jedys jeszcze pomaluje i wstawie regulatory obrtow wentylatorkow, jak tylko sie dowiem jakie to maja byc... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 takie oto moje skromne :] wiecej i w wiekszym formacie : http://www.tweakpc.cjb.net/modbudy.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 A to moje tylko sie nie smiac :P Nie mialem co wstawic, a zaslepek brakowalo :P .............zdjecia............ Jedys jeszcze pomaluje i wstawie regulatory obrtow wentylatorkow, jak tylko sie dowiem jakie to maja byc... :) mam taka bude w piwnicy!!!! moja pierwsza zmodowana buda....juz jakies 4,5 roku temu...wtedy jescze nie bylo takiej mody, no i nie mozna bylo dostac katod, wiatrakow i innych duperelkow...ale sobie poradzilem...WIECIE co?? skocze do piwnicy i ja przyniose :lol: :lol: i wstawie fotke he he he.... a co do twojego panelu: pomaluj bude jak i przod i efekt bedzie super!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 lukasrz to mi sie podoba (pomysl) jednak te diody mi cos nie pasuja. przydaloby sie ich wiecej albo jakis taki poblask od nich... moze te wentyle pociagniesz jakims srebrolem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 pssst wytnijcie te zdjecia z cytatow bo wam moderzy cos pourywaja :| sir Afeen: moze zrobis tutorial - chyba ze gdzies jest jak otrzymales taki ladny wyglad zew tego kontrolera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noid Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 tak przy okazji, mod mojej kieszeni http://noid.hk.pl/mod/siatka/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Rheobus Vadera jest gicior :D Naprwde wypas 8) Bardzo fajnie tez wyglada ta kieszen, az mam chec ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sie za swoja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 kieszen fajna ale ja bym cos zmienil, tylko nie wiem co. jak wymysle to napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 panelem kontrolnym moze to to nie jest ... :] ale zawsze to cos... tak wygląda w nocy... (powinno sie animowac...) a tak w dzien... układzik w wersji sportowej... obudowa zmontowana z kawałków laminatu... i 12V na wierzchu jak widac z tyłu na molexie :] (uwaga na nisko wiszące cdromy ;] ) wiecej na mojej http://www.onixarts.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Pelzak to jak w tym samochodzie co mu tak na przedzie migało, ale zapomniałem jak sie ten serial nazywa :lol: ale ogolnie fajnie to wygląda, ale lepiej jkaby wolnije mrygało, i co pokazuje to mrygadełko(hdd?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...