Skocz do zawartości
Andrew^

Przednie Panele !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Moze powrzucali byscie tutaj zdjecia ze swoimi przednimi panelami do sterowania wiatraczkami itd ??.

Ja szukalem ale nie znalazlem nigdzie w jednym poscie paneli wykonanych wlasnorecznie przez was

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyyy no jak to, przecież na schemacie na wtyczce jest jak byk pokazane gdzie + a gdzie -

z molexa interesują cię tylko czarny i zółty kabel, czarny=masa (-), zółty to 12v

widzę, że masz kłopoty z odczytaniem schematu. Tak dla bezpieczeństwa radzę Ci, skombinuj sobie jakiś stary zasilacz AT i na nim testuj efekty swojej pracy. Szkoda by było spalić zasilacz albo coś innego w kompie, prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyyy no jak to, przecież na schemacie na wtyczce jest jak byk pokazane gdzie + a gdzie -

z molexa interesują cię tylko czarny i zółty kabel, czarny=masa (-), zółty to 12v

widzę, że masz kłopoty z odczytaniem schematu. Tak dla bezpieczeństwa radzę Ci, skombinuj sobie jakiś stary zasilacz AT i na nim testuj efekty swojej pracy. Szkoda by było spalić zasilacz albo coś innego w kompie, prawda?

O zasilacz sie nie buj bo mam takie małe użądzonko pokazane jak zrobić na jakieś stronie gdzie można podłączyć zasilanie 5v 12v ale coś mi od 0v do 12v mi nie działa :( i tam przetestuje no ale na elektronice nie bardzo sie znam :( trzeba będzie sie troche poduczyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic nie poradze na zdjecie slabej jakosci

Dołączona grafika

reszta tutaj

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=67369&start=0

a tu stara buda (pogladowa dla ciebie Noid) - wtedy jeszcze nie malowalem napedow  :wink:  

Dołączona grafika

Dołączona grafika

WOW ! 8O 8O 8O naprawde niekiepska robota...

p.s. chyba znalalem inspiracje ... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to moje tylko sie nie smiac :P Nie mialem co wstawic, a zaslepek brakowalo :P .............zdjecia............  

Jedys jeszcze pomaluje i wstawie regulatory obrtow wentylatorkow, jak tylko sie dowiem jakie to maja byc... :)

mam taka bude w piwnicy!!!! moja pierwsza zmodowana buda....juz jakies 4,5 roku temu...wtedy jescze nie bylo takiej mody, no i nie mozna bylo dostac katod, wiatrakow i innych duperelkow...ale sobie poradzilem...WIECIE co?? skocze do piwnicy i ja przyniose :lol: :lol: i wstawie fotke he he he....

a co do twojego panelu: pomaluj bude jak i przod i efekt bedzie super!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rheobus Vadera jest gicior :D

Naprwde wypas 8)

Bardzo fajnie tez wyglada ta kieszen, az mam chec ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sie za swoja :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panelem kontrolnym moze to to nie jest ... :] ale zawsze to cos...

tak wygląda w nocy... (powinno sie animowac...)

Dołączona grafika

a tak w dzien...

Dołączona grafika

układzik w wersji sportowej... obudowa zmontowana z kawałków laminatu... i 12V na wierzchu jak widac z tyłu na molexie :] (uwaga na nisko wiszące cdromy ;] )

wiecej na mojej http://www.onixarts.prv.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pelzak to jak w tym samochodzie co mu tak na przedzie migało, ale zapomniałem jak sie ten serial nazywa :lol:

ale ogolnie fajnie to wygląda, ale lepiej jkaby wolnije mrygało, i co pokazuje to mrygadełko(hdd?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi