rout Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 blisko bramy [drewnianej] przez ktora w 1 wchodzilo sie na tereny orkow , od razu po lewej z tego co pamietam , siedzi w niecce otoczonej gorami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Chodzi ci o Diega czy o tego palladyna co uciekl ze skrzyniami (to znaczy z 1 [chyba]:P) jak o palladyna to siedzi w grocie zaraz kolo mostu a jak diego kieruj sie tak jak napisane powyzej:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut4s Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 dzieki :wink: juz go znalazlem (marcos niejaki) :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mengask Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 witam wszytkich gothico-maniakow, mam taki problem, chodzi mi o misje z Gregiem piratem, nie mogez znalezc jednego X (miejsca ze skarbem), znalazlem juz: 1. na samym poczatku w jaskini, do ktorej z nim poszedlem, 2. na jeziorze obok (z dwoma wodospadami), 3. przy wejsciu do Gorniczej dolliny (tez kolo jeziorka) 4. i przy schodach (miedzy farma Onara i jakiegos tam jeszcze goscia), i nie moge znalezc jeszcze jednej, o ile jeszcze jakas jest? w kazdym badz razie jesli juz nie ma to z Gregiem na ten temat ne moge z nim gadac. P.S. ma to jakis wplyw ze pootwieralem te jego "skarby"?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 OStatni skarb jest za stodola na tej farmie co trzeba tam zalatwic straznikow (na plaskowyzu kolo tych schodow po drodze do gorniczej doliny) Jesli nic nie sprzedales i masz ta kase co byla w sakwach to chyba nic sie nie stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Zazdroszcze Wam że macie G2:NK :P Sam już pracuję nad jej zdobyciem. A tak swoją drogą według mnie to troszke chybiony traf piranya bytes. Czemu? Bo to zrywa całkowicie fabułę, a być może w NK jest lepsza niż w G2, a przeciez fabuła będzie kontynuowana: Gothic -> Gothic 2 -> Gothic 3 -> ... No ale jako dodatek żeby sobie pograć to fajny pomysł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 W fabule to nic nie zmienia bo Noc Kruka trwa przez pierwsze 3 rozdzialy i nie wnosi nic nowego do fabuly oprocz Szponu Beliara ktorego i tak mozesz zniszczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 W fabule to nic nie zmienia bo Noc Kruka trwa przez pierwsze 3 rozdzialy i nie wnosi nic nowego do fabuly oprocz Szponu Beliara ktorego i tak mozesz zniszczyc 1312752[/snapback] Szpon Beliara mozna zniszczyć :D Dajesz go Vatrasowi i po kłopocie (Vatras go niszczy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_sklad_fan Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam Mam taki problem z gothic 2 oraz dodatku Noc kruka ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m gre gram sobie 1-2 minuty i ciach grafika sie odświeźa tzn znikaja textury i sie pojawiaja na nowo i tak co 1-2 minuty aż za 3-4 razem czyli po jakiś 6 minutach wyskakuje taki błąd: SmartHeap Library Out of memory. Please free some memory, then choose retry Przerwij Ponów prube Zignoruj ----------------- W tym momęcie mogę tylko wybrać przerwij i wychodzi z gry Laughing Tak sie dzieje od ok 4 dni przedtem wszystko śmigało napewno to nie jest wina karty graficznej ani sterowników bo prubowałem na innej karcie z innymi sterownikami. Aha wszystkie inne gry dzialaja normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 masz najprawdopodobnie za mało pamięci... prawdopodobnie chodzi o pamięć RAM bo nie śadze żeby to była wina zapełnionego dysku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 SmartHeap Library Out of memory. Please free some memory, then choose retry 1378695[/snapback] Spruboj reinstal systemu. Moze cos pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Cześć ! Czy wie może ktoś jak się dostać za zwalony most przed świątynią na południu ( z góry widać że jest tam piracki skarb i magiczny łuk ) ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 eee jakt dobrze pamietam to ja tam chyba poprostu z gury jakos skoczyłem ale przydałaby Ci sie akrobatyka i potiony szybkosci bo później troche ciezko wrucić:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 a jest cos takiego jak akrobatyka w gothicu? da sie zeskoczyc ale jak wrocic to juz gorzej, dawno nie gralem i juz nie pamietam jak wylazlem stamtad ale wiem ze mialem z tym sporo klopotu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 a jest cos takiego jak akrobatyka w gothicu? da sie zeskoczyc ale jak wrocic to juz gorzej, dawno nie gralem i juz nie pamietam jak wylazlem stamtad ale wiem ze mialem z tym sporo klopotu W jedynce była akrobatyka, tyle że do niczego się nie nadawała, bo wystarczyło zrobić krok w bok przed lądowaniem i można było sobie spadać z czego się chciało :P Co do trudnych zręcznościowych momentów na nowej wyspie w NK to pamiętam że coś tam było i że jakiś dający kopa bimber bodajże szybki śledź pomógł mi jakąś rozpadlinę przeskoczyć, za którymś tam razem oczywiście ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) a jest cos takiego jak akrobatyka w gothicu? da sie zeskoczyc ale jak wrocic to juz gorzej, dawno nie gralem i juz nie pamietam jak wylazlem stamtad ale wiem ze mialem z tym sporo klopotu hihi tez sie z tym meczylem i z tego co pamietam w drodze powrotnej zamienilem sie w jednego z zwierzakow ktorym bez zadnego problemu dalo sie przeskoczyc ;) Edytowane 7 Grudnia 2005 przez michael_21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Bimber ? Brzmi nieźle ! A jeśli chodzi o zwierza to pamiętasz może jaki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Bimber ? Brzmi nieźle ! A jeśli chodzi o zwierza to pamiętasz może jaki ? w tego ;) fotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) nom cieniostwór fajny i skoczny zwirz;) Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Caehl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Co mam zrobić najpierw? Przejść przez portal w zaginionym mieście, czy naprawić oko innosa? Bo najpierw Vatras kazał mi znaleźć jakiegoś swojego zastępce w mieście, ale nikogo nie znalazłem, więc rozwiązywałem następne questy. Teraz każe mi przejść przez portal. (mam ornament) Kiedyś już wykonywałem questy niepokolei a niektóre nawet pomijałem i potem działy mi się takie cuda w grze, że hoho... ;-) (Znikały ważne postacie itd.) Więc kto wie co powinienem zrobić najpierw? Solucja milczy na ten temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) Co mam zrobić najpierw? Przejść przez portal w zaginionym mieście, czy naprawić oko innosa? Bo najpierw Vatras kazał mi znaleźć jakiegoś swojego zastępce w mieście, ale nikogo nie znalazłem, więc rozwiązywałem następne questy. Teraz każe mi przejść przez portal. (mam ornament) Kiedyś już wykonywałem questy niepokolei a niektóre nawet pomijałem i potem działy mi się takie cuda w grze, że hoho... ;-) (Znikały ważne postacie itd.) Więc kto wie co powinienem zrobić najpierw? Solucja milczy na ten temat... obejetnie jaka droge wybierzesz dojdziesz wkoncu i tak do celu :lol: Edytowane 12 Grudnia 2005 przez michael_21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ja chyba przeszedłem prawie cały dodatek nim naprawiłem OKO. Można tam nabić dużo expa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Gdzie ukrył się Pedro po kradzieży oka? Wziąłem zadanie w którym muszę go zabić i być może dla tego, ze jeszcze tego nie zrobiłem Vatras nie chce naprawić oka innosa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Pedra zobaczysz dopiero pod koniec gry. A zeby Vatras naprawil oko musisz namowic Xardasa i Pyrokara do pomocy oraz przynies mu bagienne ziele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 (edytowane) Gdzie ukrył się Pedro po kradzieży oka? Wziąłem zadanie w którym muszę go zabić i być może dla tego, ze jeszcze tego nie zrobiłem Vatras nie chce naprawić oka innosa...Pyrokarowi musisz przyniesc ksiazke ktora ma Xardas, po tym Vatras zechce jesli mu powiesz ze Xardas i Pyrokar sa juz na miejscu - Pedro jest w ostatnim rozdziale, bagienne ziele nie jest konieczne:) Edytowane 16 Grudnia 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaak Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) CZY ZNA KTOS KODY DO GOTHICA II NK NA KAZDA KAMIENNA TABLICZE PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ!!!! NAJLEPIEJ LINK DO JAKIEJS STRONY :) Edytowane 30 Stycznia 2006 przez Izaak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) CZY ZNA KTOS KODY DO GOTHICA II NK NA KAZDA KAMIENNA TABLICZE PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ!!!! NAJLEPIEJ LINK DO JAKIEJS STRONY icon_smile3.gif ->TU<- a poza tym to wstyd grac na kodach... Edytowane 31 Stycznia 2006 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys_op Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam mam do Was pytanie, gralem i skonczylem: Gothic 2 paladynem i najemnikiem Gothic 2 + Noc Kruka najemnikiem potem gralem w Gothic 1 tez najemnikiem i jest to chyba jedyna gra, w ktorej nie pozalowalem ze zagralem najpierw w sequel Ale moje pytanie dotyczy Gothic 2 Mianowicie o ile dobrze pamietam jest takie miejsce (jaskinia) w ktorej lezy na srodku skrzynia wokolo jakies posagi (jaskinia jest ogromna i wysoka),swiatlo pada na skrzynie nie moge jej otworzyc (niewiem skad wziac klucz) gralem 3 razy i ani razu mi sie nie udalo zdobyc ani otworzyc jasnikinia ta lezy w drodze do czarnego trola nad jeziorem trzeba skrecic w prawo i potem jeszcze raz w prawo jest tam kotlinka i posag chyba innosa ale nie jestem pewien jaskinia jest za galeziami w niej duzo korytarzy i te jedno ogromne pomieszczenie ze skrzynia na srodku w misji zbierania jaj smoka byli tam jaszczuroludzie Wie ktos moze co to za skrzynia i czy da sie ja otworzyc? Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez Krzys_op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam mam do Was pytanie, gralem i skonczylem: Gothic 2 paladynem i najemnikiem Gothic 2 + Noc Kruka najemnikiem potem gralem w Gothic 1 tez najemnikiem i jest to chyba jedyna gra, w ktorej nie pozalowalem ze zagralem najpierw w sequel Ale moje pytanie dotyczy Gothic 2 Mianowicie o ile dobrze pamietam jest takie miejsce (jaskinia) w ktorej lezy na srodku skrzynia wokolo jakies posagi (jaskinia jest ogromna i wysoka),swiatlo pada na skrzynie nie moge jej otworzyc (niewiem skad wziac klucz) gralem 3 razy i ani razu mi sie nie udalo zdobyc ani otworzyc jasnikinia ta lezy w drodze do czarnego trola nad jeziorem trzeba skrecic w prawo i potem jeszcze raz w prawo jest tam kotlinka i posag chyba innosa ale nie jestem pewien jaskinia jest za galeziami w niej duzo korytarzy i te jedno ogromne pomieszczenie ze skrzynia na srodku w misji zbierania jaj smoka byli tam jaszczuroludzie Wie ktos moze co to za skrzynia i czy da sie ja otworzyc? ta skrzynka jest ci wyłącznie potrzebna jeśli grasz magiem a konkretnie wykonujesz próbe ognia(chyba tak to sie nazywało) w niej nie ma nic wartosciowego jedynie jakis quest item(niepamietam jaki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys_op Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 ta skrzynka jest ci wyłącznie potrzebna jeśli grasz magiem a konkretnie wykonujesz próbe ognia(chyba tak to sie nazywało) w niej nie ma nic wartosciowego jedynie jakis quest item(niepamietam jaki) Dzieki wiec chyba zagram se jeszcze raz magiem pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...