Sephiroth Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Mam pewien problem.Za kazdym razem gdy prubuje odtworzyc jakis plik .mov pojawiaja sie bledy.Chodzi o to ,że jest dzwiek ale nie ma obrazu(CIEMNY EKRAN).W momencie gdy przesune troche do przodu program sie wiesza i pojawia sie blad.Probowalem z najstarszymi i najnowszymi wesjami programu, nie ma roznicy.Czy mozliwe jest ze powodem tych problemow sa sterowniki do kart.graf.Mam FX 5600 Xt, i uzywam sterownikow 56.72 .Jesli ktos wie co moze byc przyczyna tego problemu, lub zna jakies rozwiazanie prosze o pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Może to nie rozwiązanie, ale ja bym radził korzystać z Quick Time Alternative: tu jest link gdzie go można pobrać http://home.hccnet.nl/h.edskes/finalbuilds.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Bycmoze masz jakis konflikt w bibliotekach. Na czystym systemie powinien dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sephiroth Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Na quick time alternative dzieje sie to samo.Podobnie na czystym systemie.Specjanlie przeinstalowalem winde i zainstalowalem quick time'a, bez zmian.Dalej te same problemy.Uzywam win xp czy mozliwe ,ze system jest powodem tych bledow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 ...mozliwe ,ze system jest powodem tych bledow?U mnie na XP i QTAlternative jest OK. Może spróbuj zamiast sterów nvidii zainstalować omegi. A jak przez przeglądarkę oglądasz np. trailery filmów z netu to dzieje się to samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 omegi, nvidia? :o :o :o wez, zainstaluj inne stery z whql i powinno byc looz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Zmień te stery na Omegi 53.03. 56.72 stwarzają same problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...