MonsterMax Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Piszę w imieniu kolegi i mam zamiar przedstawić tu jego pierwszą stronę zwjązaną z tirami i pieknem tych pojazdów. A oto ta strona. http://toya.net.pl/~kaspro/ Życze miłego zwiedzania strony _______________________________________________________ STRONA JEST CAŁY CZAS AKTUALIZOWANA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 [php:1:aecada080f]<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 4.0"> <meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">[/php:1:aecada080f] Wspaniała strona tak jak edytor którym została stworzona i kodowanie. Moja stronka zostanie poświęcona ciężarówką Posiadam Scanią W jakim to jest języku? Newsy> Tunning> Linki> Błąd 404 Dane znajdujące się pod tym adresem są niedostępne. Prosimy wprowadzic poprawny adres. Strona główna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Jesli to pierwsza twoja strona, to wielki brat jest pod wrazeniem :mrgreen: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Niema tych działów dlatego że są robione. W pierwszej wersji strony były ale trzeba je przerobić. Niedługo sie pojawią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASPRO RULEZZZ Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Jestem autorem tej strony i przepraszam za wczorajsze błędy dziś są jush poprawione i mam nadzieję że będzie się wam przyjemnie przeglądać niedługo powstaną jeszcze inne działy jeszcze raz przepraszam za błędy wczorajsze stronka dopiero raczkuje SPECJALNE PODZIĘKOWANIA dla Jojosha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 oprocz galerii dalej nic nie dziala. i do tego masz problemy z licznikiem odwiedzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Jestem autorem tej strony i przepraszam za wczorajsze błędy dziś są jush poprawione i mam nadzieję że będzie się wam przyjemnie przeglądać niedługo powstaną jeszcze inne działy jeszcze raz przepraszam za błędy wczorajsze stronka dopiero raczkuje SPECJALNE PODZIĘKOWANIA dla Jojosha czyli to jest w planie ;) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Jestem autorem tej strony i przepraszam za wczorajsze błędy dziś są jush poprawione i mam nadzieję że będzie się wam przyjemnie przeglądać niedługo powstaną jeszcze inne działy jeszcze raz przepraszam za błędy wczorajsze stronka dopiero raczkuje SPECJALNE PODZIĘKOWANIA dla Jojosha Interpunkcja w języku polskim (łacińskie inter = między + punctum = kropka), przestankowanie, zbiór znaków interpunkcyjnych, zasady przestankowania. Język polski przejął zasady interpunkcji razem z alfabetem z języka łacińskiego; w rękopisach średniowiecznych stosowano jako znak interpunkcyjny tylko kropkę; od XVI w. zaczęto też stosować przecinek i skośną kreskę w funkcji myślnika; współcześnie (od 1936) w systemie interpunkcji pol. występuje 10 znaków: kropka, przecinek, znak zapytania, wykrzyknik, pauza, średnik, dwukropek, wielokropek, nawias i cudzysłów. Zasady użycia znaków interpunkcyjnych uwzględniają budowę składniową tekstu, treść zdań i wyrażeń, rytmikę mowy, ton uczuciowy, potrzebę wydzielania części tekstu, troskę o przejrzystość i zrozumiałość. Interpunkcję prezentuje m.in. Słownik ortograficzny i prawidła pisowni polskiej S. Jodłowskiego i W. Taszyckiego. Hasło opracowano na podstawie “Słownika Encyklopedycznego - Język polski” Wydawnictwa Europa. Autorzy: Elżbieta Olinkiewicz, Katarzyna Radzymińska, Halina Styś. ISBN 83-87977-20-9. Rok wydania 1999. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASPRO RULEZZZ Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 przepraszam za wszystko ale jak jush muwiłem to moja 1 strona bardzo mi przykro z powodu tych błędów licznik jus poprawiłem i reszte błędów też tak myśle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Co poprawiałeś? Jak były błędy tak są cały czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 kilka literowek znalazlem. poza tym moja uwaga: jesli wchodzi sie na podstrone to na kazdej stronie powinny byc odnosniki a tak nie jest. ja bym tobie proponowal skorzystac z ramek. mialbys wtedy stale menu z lewej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASPRO RULEZZZ Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 nie wiem dlaczego w explorerze sa wszystkie zdięcia i nie ma błędów a w operze w newsach niema fotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASPRO RULEZZZ Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 ludzie muwcie jakie są jeszcze błędy i co proponujecie żeby zrobić staram sie wszystko poprawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 nie wiem dlaczego w explorerze sa wszystkie zdięcia i nie ma błędów a w operze w newsach niema fotekwiesz.......... jesli cos jest robione narzedziem microsoftu to nie dziw sie ze potem masz problemy z obslugiwaniem inna przegladarka niz IE p.s. zrob ramki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASPRO RULEZZZ Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 stronka na jakiś czas zostaje skasowana z servera musze ją przygotować tak jak to powinno wygladać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Jak nie zaczniesz używać słownika i znaków interpunkcyjnych to sam cię stad osobiście usunę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASPRO RULEZZZ Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 stronka znów ruszyła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 To skasuj tą stronę jeszcze raz, przeczytaj sobie kilka kursów html, poczytaj o kodowaniu i kup sobie słownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 To skasuj tą stronę jeszcze raz, przeczytaj sobie kilka kursów html, poczytaj o kodowaniu i kup sobie słownik. rotfl :] dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASPRO RULEZZZ Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 jak ci sie coś nie podoba to nie zaglądaj tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...