Skocz do zawartości
MeHow

Problem z pewnym śmiesznym forum...

Rekomendowane odpowiedzi

Podyskutowałbym z Wami na ten temat, ale za bardzo mi tu młodzież obrażacie :D

A tak na serio to nie liczcie na jakąś gruntowną zmianę u Ygreka, bo w tym wieku jest pewna cecha o nazwie upartośc i to bardzo silna u niektórych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to tylko utwierdza mnie w przekonaniu że to dziecko które nie wie co mu wolno , a czego nie.

dorwała sie świnia do koryta :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe tak mi się fajnie skojarzyło, PAN Ygrek ma pod ksywą "His Aerial Majesty" dodamy literkę 'c' i mamy skrót CHAM  :lol:

ależ myśmy to już dawno odkryli i mówiliśmy o nim per HAM ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe tak mi się fajnie skojarzyło, PAN Ygrek ma pod ksywą "His Aerial Majesty" dodamy literkę 'c' i mamy skrót CHAM  :lol:

ależ myśmy to już dawno odkryli i mówiliśmy o nim per HAM ;]

Oj, siedzę w tylu tematach na tweaku, że musiało mi to umknąć :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheheheeeh temat odgrzebałem, znalazłem sposób na tego dziada :D programik nazywa się Tasker i jest on odpowiednikiem rejestratora z win 3.11 - nagrywa ruchy myszki i wpisywanie czegos z klawiatury. wystarczy tylko nagrac, jak wchodzicie na kazdy dział ->nowy temat -> wklejacie cos ->wyslij i nastepny dzial itd itd. należy tylko wrocic na to samo miejsce skad sie zaczelo zeby trki sie udal :) przez noc, z moich obliczen na oko jedna osoba moze zalozyc ~1200 tematow :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę Państwa!

Dla zainteresowanych sprawą Ygreka załączam link do wypowiedzi Labienusa, którego posta już kiedyś wkleiłem.

http://www.drugawojnaswiatowa.org/forum/vi...pic.php?p=54448

Obnaża wszystkie zachowania Ygreka i jego popleczników oraz przedstawia genezę sporu.

Pozdrawiam i miłej leORT: ORT: ORT: ktury!

Naprawdę WARTO!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykupił sobie konto na www.netlook.pl i postawił tam swoje forum.

Czytajcie, a nie pożałujecie. Prosiłbym tylko o nie pisanie na tamtym forum, gdyż nie znamy dokładnie i dogłębnie całej sytuacji. Jedno jest pewne: Pan Ygrek (15 letni chłopak) w końcu dostał to, na co zasłużył przez ostatnie ok. 3 miesiące :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytajcie, a nie pożałujecie.

Mój miły, wiesz, jak bardzo cię miłuję, ale nawet z miłości nie mogę przez to przebrnąć. To jak zaglądanie pod cudzą pierzynę w poszukiwaniu podkołderników jadowitych i innych cichaczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi