<SmILek> Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 nie czepiaj sie to nie my zaczelismy.... zresztą jak byś sledził wypowiedzi ste3ana nie tylko w tym topicu to zauwazył byś jak on traktuje wszystkich i wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Spokojnie panowie, bo nam topic zamkną :) A co do Delt - hmm... Obie, które kupiłem nie działały jak należy, ale bezproblemowo zwrócili mi kasę i jeszcze wyszedłem na + :P I nie są one używane, to nówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Witam. Chciałbym sie poradzic w tym temacie co wybrac miedzy HuntKey BS3000 300W za 99 i HIPER PC 350W EU-350TS za 142 ze sklepu Tweaka :?: Wazna dla mnie jest glosnosc zasilacza no i stosunek cena/wydajnosc, zestaw mam z podpisu, no i ew zmiany w przyszlosci to grafika :) Obecnie przy podkreconym procku i grafice napiecia mierzone MBM5 na np. +5V wynosza srednio 4,7V :cry: no i o moim zasilaczu z podpis nic nie moge znalezsc w necie :?Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharky Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 A co do Delt - hmm... Obie, które kupiłem nie działały jak należy, ale bezproblemowo zwrócili mi kasę i jeszcze wyszedłem na + :P I nie są one używane, to nówki. Czy kupowałeś Delty z tej aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25967555 po 99.99zł. Proszę, napisz jakie miałeś problemy i jak można od razu zdiagnozować nieprawidłowe działanie. Oferta z tej aukcji jest nawet zachęcająca, jednak szkoda wpakować się w tanie bagno gwarantujące na naklejce dobre osiągi :? PS. Dostałem kiedyś od kumpla nowy duży zasilacz COMPAQ ESP109 PS-7331-1C ASSY, PS, 325W, PFC (wym. 16.5x12.5x22.5) - czy warto na siłę instalować go do pudła MIDI, czy też lepiej kupić coś innego? Sprzęt: Barton 2500, CD ASUS, CD-RW LG, 2x256MB Hynix (DDR400), 2xHDD 17 i 80GB, ASUS A7N8X delux gold, GeForce 2MX z TV out, karta TV Kworld. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyszto Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 HuntKey BS3000 Whisper - 3lata gwarancji. Bardzo cichy, dysk głośniej chodzi a jego i tak nie słychać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 HuntKey BS3000 Whisper - 3lata gwarancji. Bardzo cichy, dysk głośniej chodzi a jego i tak nie słychać. to musial ci slon nadepnac na ucho :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Spokojnie panowie, bo nam topic zamkną :) A co do Delt - hmm... Obie, które kupiłem nie działały jak należy, ale bezproblemowo zwrócili mi kasę i jeszcze wyszedłem na + :P I nie są one używane, to nówki. no niewiem czy nowki... koles od aukcji odpisal mi ze miesiac gwarancji jest dlatego ze sa to uzywane zasilacze! ale napisal tez ze po tygodniu testowania nie mial zastrzezen donich.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyszto Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Mam kompa jak w podpisie i przy szynie ustawionej na 190MHz zasilacz na 2 teście się wyłącza. Na szynie 180 chodzi elegancko. Czyli się nie wyrabia lub przegrzewa (na jedno wychodzi bo nie działa) ale ma przynajmniej dobre zabezpieczenia - noname by jeszcze trochę pociągnoł i się spalił(przy okazji mogło by coś jeszcze). Dlatego będę go wymieniał na coś większego, z braku kasy to chyba na Chieftec 360W 302DF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Mam kompa jak w podpisie i przy szynie ustawionej na 190MHz zasilacz na 2 teście się wyłącza. Na szynie 180 chodzi elegancko. Czyli się nie wyrabia lub przegrzewa (na jedno wychodzi bo nie działa) ale ma przynajmniej dobre zabezpieczenia - noname by jeszcze trochę pociągnoł i się spalił(przy okazji mogło by coś jeszcze). Dlatego będę go wymieniał na coś większego, z braku kasy to chyba na Chieftec 360W 302DF. krzysiu debilem jestes i za podkrecanie sie nie bierz bo komputer popsujesz to nie wina zasilacza tylko plyty i twoja kt400 za wysokie fsb dajwsz max 166 bezpieczne a pozniej jest loteria :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyszto Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Co się stanie jak dam szynę powyżej 166? Od dłuższego czsu chodzi na 180 i jest OK. Przy wyższej wyłączył się zasilacz. Według mnie to zasilacz nie wyrabia, chyba że płyta bieże przy wyższych częstotliwościach większy prąd .. Jak możesz to odpowiedz bo mnie to interesuje, nie chciał bym spalić płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 popieram Bońka1 poporstu Kt400 nie nadaje sie do podkrecania bo ma zgodnosc tylko ze 166mhz szyną, kus sobie jakiegoś n-forsa za nieduże pieniądze, a moge sie założyc ze bez zmiany zasilacza pojdzie ci na 200fsb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Co się stanie jak dam szynę powyżej 166? Od dłuższego czsu chodzi na 180 i jest OK. Przy wyższej wyłączył się zasilacz. Według mnie to zasilacz nie wyrabia, chyba że płyta bieże przy wyższych częstotliwościach większy prąd .. Jak możesz to odpowiedz bo mnie to interesuje, nie chciał bym spalić płyty. taktowanie pci sie zwieksza normalne jest 33mhz a pozniej pow 166 coraz wieksze kt nie ma blokady pci wiec sprzet moze sie zjebac jak za duzo dasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Ja mam CodeShit 300W i komp mi chodzi stabilnie, a tak na poważnie polecam Modecom 350GTF. Zamierzam go kupić bo trzyma ładnie napięcia i jest bardzo cichy, tak przynajmniej wynika z opini ludzi, którzy go mają 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 A jak ktoś by miał problemy z napięciami w fortronikach/mode comach to może się za mną dogadać i mogę je wyregulować. Zwłaszcza posiadacze radeonów które wymagają dość wysokiego 3,3v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...