Mysterio Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Też bym tak chciał ale obawiam się remisu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Ja gram w managera on-line i tam jest typerek zgorganizowany z okazji EURO 2004. Więc powtarzam swoje typy tutaj. Zobaczymy jak to się sprawdzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Daj linka kazik2000 :) Przyda mi się to, zwłaszcza, że właśnie wygrałem 120 zł na Profesjonalu i zamierzam poważnie zająć się obstawianiem Euro 2004 :wink: Może nazbieram na nowego kompa ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Tak to juz dzis :!: :!: :D Godz 17.35 TVP2 Portugalia zmiecie Grekow, a Pauleta pokaze jak sie gra w polu przeciwnika :wink: Moje dzisiejsze boje Portugalia w PES3 :arrow: GOL!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Daj linka kazik2000 :) Przyda mi się to, zwłaszcza, że właśnie wygrałem 120 zł na Profesjonalu i zamierzam poważnie zająć się obstawianiem Euro 2004 :wink: Może nazbieram na nowego kompa ^^ 8O GRATULUJĘ!!! Wejdź sobie na hattrick.org. Na forum non-HT(Polska) organizowany jest typer. Jest tam nas ponad dwustu którzy obastawiają (na razie pierwszą kolejkę) :lol: Tylko nie wiem czy bez konta możesz przeglądać forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Nop, należało się zarejestrować :wink: O matko, jakie to zakręcone... 5 min szukałem tego wątku, ale to przez Mozille - jakoś się rozjechała ta stronka :/ Ok- - jeszcze raz dzięki :) Go Go - Bułgaria ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Daj linka kazik2000 :) Przyda mi się to, zwłaszcza, że właśnie wygrałem 120 zł na Profesjonalu i zamierzam poważnie zająć się obstawianiem Euro 2004 :wink: Może nazbieram na nowego kompa ^^ :lol: nigdy niegralem w tego typu gry, wiec mam pytanko mozesz cos wiecej napisac na ten temat :D tzn gdzie grasz, jakie sa jeszcze inne gry tego typu thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Dobra ludziska! Portugalia - Grecja 2:0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Jak dla mnie to : Portugalia - Grecja 1 Hiszpania - Rosja 1 Szwajcaria - CHorwacja 2 Francja - Anglia 1 albo 0 Dania - Włochy 2 Szwecja - Bułgaria 1 Czechy - Łotwa 1 i to ze 3-0 :) Niemcy - Holandia 2 Grecja - Hiszpanian 2 Rosja - Portugalia 2 Anglia - Szwajcaria 1 Chorwacja - Francja 0 Bułgaria - Dania 2 Włochy - Szwecja 2 Łotwa - Niemcy 2 Holandia - Czechy 1 albo 0 Rosja - Grecja 2 Hiszpania - Portugalia 2 Chorwacja - Anglia 1 Szwajcaria - Francja 2 Włochy - Bułgaria 1 Dania - Szwecja 2 Holandia - Łotwa 1 Niemcy - Czechy 2 Faworyt : Portugalia ( zależy od tego jak bedą spisywać sie gracze z Port min Decko:) ) Czarny koń : CZECHY !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Czarny koń : CZECHY !! Nie taki czarny koń :) Szybciej bym czechy do faworytów zaliczył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ??????? Profesjonal, STS - realne zakłady bukmacherskie - idziesz do takowego punktu w swoim mieście (nawet w tych małych są :) (małych miastach). Odszukujesz numerek grenego przez ciebie meczu i zapisujesz go na karteczce :) Podchodzisz do miłej pani, dajejsz jej kupon ona go wbija do komputerka i już masz zakład... można obstawiać od 1 zł do ?? I załóżmy: Mecz Dania - Włochy - 2 (obstawiasz na Włochów) 1-Dania ( gospodarz) x-Remis 1x-(Dania wygra, albo remis) 2x-(Włosi wygrają albo remis) Na 2 jest kurs 1,85 - stawiasz np. 20 zł na ten 1 mecz I masz równanie : 1,85 x 20 - 0,9% = twoja wygrana = ok. 35 zł :) Na takiej zasadzie mniej więcej to działa: www.sts.com.pl www.profesjonal.com.pl www.expect.com.pl - wirtualne zakłady bukmacherskie (przez internet), ale na prawdziwą gotówkę... w razie czego pytaj... Ke ? Zaprawdę powiadam wam... Bułgaria... - wspomnicie moje słowa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 aaaaa, Gmoch jest w studiu TVP, aaaaa ratunku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 EURO 2004 czas zacząc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 i moze byc sensacja :D trzymac kciuki za portugalie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ta 1:0 dla grecji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 trzymac kciuki za portugalie :DA z jakiej paki mam za nich trzymac kciuki ? Niech przegraja, nie lubie ich. Narazie gowno pokazuja :twisted: Hiszpania musi wygrac :wink: to jest moj faworyt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Qrna postawiłem na Portugalię :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ja również... na Hiszpanie i Portugalie... za 50 zł - lepiej niech wygrają :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Qrna postawiłem na Portugalię :twisted:no to mas zniezlego zonka bo jest juz 2:0 dla grecji :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Fakin szit! Porazka :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ja również... na Hiszpanie i Portugalie... za 50 zł - lepiej niech wygrają :wink:Chyba bedziesz musial zrobic to co masz w av :twisted: UPDATE Teraz niech tylko Hiszpania wygra i bede happy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ja tam kasy nie postawiłem na wyniki. Chodzi o prestiż typerka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ehhh szkoda tych portugalczyków, zwłaszcza tylu zawiedzionych kibiców według mnie źle nie grali, poprostu nie wyszedł im ten mecz, brakowało szczęścia, napewno nie sytuacji, a i przeciwnik nie był łatwy pozostaje tylko pogratulować grekom 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 No w sumie... Szkoda 50 zł, szkoda Portugali, ale gratulacje Grecji... Aż strach pomyśleć, jak grała by Polska - pokonując Grecje 1:0 wygrała by pewnie z Portugalią 7:2 :lol: Joke of korz :) Idem na Hiszpania - Rosja ... mam nadzieje, że Hiszpania nie da ciała :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Hiszpania - Rosja 2:1 :D drugi typ, może ten wejdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Hiszpania - Rosja 2:1 :D drugi typ, może ten wejdzie :) 3:1 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a moze 1:1 ? zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 To i ja wpiszę swój typ: 2 : 0 dla Hiszpanii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Hiszpania 0 - 1 Rosja Tak obstawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 szkoda portugali :[ a jeśli chodzi o hiszpania - rosja, to troche zaszaleje hehe stawiam że będzie 2:4 :]]] wcale się nie pomyliłem, 2:4 dla rosji :] chociaż wolałbym żeby wygrała hiszpania, ale takie coś jak pewniak po tym co działo się w lidze mistrzów, i dzisiaj w pierwszym meczu euro, to poprostu w piłce nożnej już nie istnieje przynajmniej dla mnie :] i w sumie bardzo się z tego ciesze, bo dodaje to piłce jakiejś takiej niepewności, nieprzewidywalności, czy coś w tym stylu za to wszyscy co stawiają to mają "bardzło łatwe" zadanie :]]] hehehe oleee! lece na meczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...