??????? Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 dobra 2:0 dla grecji (cala druga polowe przespalem :| ) maziboss trzymam kciuki za rosje :F i cos mi sie wydaje ze bedzie 2:2 moze jutro zaczne obstawiac mecze za pieniadze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Alenichev ruluje :-] Gdyby nie ten wspaniały Casillas... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Alenichev ruluje :-] Gdyby nie ten wspaniały Casillas... :? taa ladnie skubany : ] przeszedl hiszpanow w polu karnym. wyniku jaki obstawilem raczej niebedzie :( hiszpanie maja przewage i wkoncu gola musza strzelic. bardzo dobre spotkanie ma rowniez vicente mial kilka swietnych akcji lewa strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a Ovchinnikov też ładnie obronił ten strzał hiszpanów :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ale Ovchinnikov też ładnie obronił ten strzał hiszpanów :]Według mnie to bardziej został "nabity" :-], za to przy dobitce nie miałby szans, na jego szczęście Etxeberria nie trafił w piłkę :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 imho nie został nabity, bo rzucił sie w lewo [patrząc od bramki] a jak by się nie rzucił to by była brama... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 powiedzmy, że poszedł za piłką, jakby Morientes uderzył po długim, to by była brama 8) kurde, jestem w tym "fachu" (bramkarskim) już 7 lat więc cicho :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ole hie hie hie :twisted: Hiszpania byla zdecydowanie lepsza i zasluzyla na wygrana :P Goli moze duzo nie bylo, ale za to zoltych karteczek nadmiar ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 powiedzmy, że poszedł za piłką, jakby Morientes uderzył po długim, to by była brama 8) kurde, jestem w tym "fachu" (bramkarskim) już 7 lat więc cicho :lol: :wink: czyli poprostu obronił hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zdecydowanie lepszy mecz niż ten Portugalii. Hiszpanie zasłużenie wygrali, choć sprawiedliwym wynikiem byłoby 2:1, czyli taki jaki typowałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Portugalia niestety NIC ciekawego nie pokazala - no moze oprocz Cristiano Ronaldo - ten koles mnie rozwalal swoja technika - szkoda tylko, ze brakowalo mu przytomnych partnerow do gry - Simao Sambroza, Pauleta zawiedli mnie bardzo... Za to Grecy pod wodza tego Niemca pokazali co to znaczy opanowanie i kontrola gry - szczegolnie w defensywie. Podobala mi sie gra defensywna tego zespolu. A co do 11-stki podyktowanej dla Grekow to :lol: Fakt, nalezala sie, ale ten caly Seitardis czy jak mu tam tylko na to czekal... Jak tak dalej pojdzie to watpie, ze gospodarze zajda daleko - nastepny mecz graja z Rosjanami, ktorzy na pewno beda napierac i nie sprzedadza tanio skory. Pozniej maja za rywala Hiszpanow - a tu wszystko sie moze zdarzyc.. Co do drugiego meczu. Zdecydowanie bardziej emocjonujacy i szybszy. Hiszpanie graja na takim luzie, ze tylko pozazdroscic. Rosja mimo wszystko tez pokazala sie z dobrej strony. Zdecydowanie prym wiodl Dmitri Alenichew - koles wie jak sie gra w pilke - zreszta jak sie gra w FC Porto to zna sie styl gry poludniowcow :wink: Mam tez propozycje skierowana do moderatorow - przyklejcie ten temat na czas EURO2004. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Za to Grecy pod wodza tego Niemca pokazali co to znaczy opanowanie i kontrola gry - szczegolnie w defensywie. Podobala mi sie gra defensywna tego zespolu.100% racji. Duze opanowanie i nie wybijali pilki "na pale". typy na jutro (chyba skocze postawic :D) Szwajcaria - Chorowacja: 2 Francja - Angli: :? 1 chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 ale to jest glupie.. w usa na zadnym kanale nie pokazuja meczow, myslalem ze chociaz kolesie z kablowki zrobia jakis dodatkowy pakiet za 20 - 30$ z euro 2004 a tu klapa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 mówiłem portugalia może nawet wygrać te całe ME ale gdy grają zawodnicy z Porto i im coś wychodzi a tu zonk :) dali se pograć grekom myśle że dzisiej wygra FRANCJA i CHORWACJA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Buuuuuuu, buuueeeee :cry: Normalnie jestem w szoku po porażce Portugalii. Oni wcale nie wyglądali jak drużyna. Tragedia. Wystarczyło skracanie pola przez Greków i już się gubili. Zasłużona porażka. Mimo tego Christiano Ronaldo rulez! Nie wiem jednak czy zwróciliście uwagę na pewien szczegół - jak kryli Hiszpanie w meczu z Rosją. Szeroko rozstrawiona obrona, raczej bez pressingu i w sumie Rosjanie mogli w miarę swobodnie rozgrywać w środku pola. Jeśli Hiszpanie podejdą z obroną w ten sam sposób do Portugalii to nie wróżę im nic dobrego. Przy szybkości Simao i Ronaldo ( sądzę ,że zagra od pierwszej minuty) Hiszpania będzie miała straszne problemy. Jedynym ratunkiem jest chyba skrócenie pola. A dla Portugalii plusem pewnie będzie fakt, że Hiszpanie też zagrają ofensywnie, a to oznacza, że Pauleta wreszcie zyska pola.... A dziś liczę gorąco na ANGLIĘ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Moje typy na dzisiejsze mecze: Szwajcaria - Chorwacja 1 Anglia - Francja X Do Szwajcarow wraca Vogel po kontuzji, po za tym maja Hakana Yakina :twisted: Prawdopodobne sklady F-A: France - Barthez; Sagnol, Thuram, Silvestre, Lizarazu; Pires, Vieira, Makelele, Zidane; Henry, Trezeguet. England - James; G Neville, Carragher/King, Campbell, A Cole; Beckham, Gerrard, Lampard, Scholes; Owen, Rooney. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 ja bym dzisiej liczył na F : HENRY A : ROONEY no to tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Szwajcaria - Chorwacja 0-1 Francja - Anglia 1-1 Sorry, ale ten drewniany Prso ma farta :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Ciekawe czy kiedys trafie wynik :lol: Moje typy: Francja - Anglia 2:1 Szwajcaria - Chorwacja 0:2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Stawiam na Chorwacje i Francje. Wczoraj stawialem na Grecje i Hiszpanie i sie sprawdzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Moje typy na dziś; Francja - Anglia :arrow: 1:2 Szwajcaria - Chorwacja :arrow: 0:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Widze, ze wszyscy tutaj nie doceniacie Szwajcarow - dzis sie okaze, ze mialem racje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Francja - Anglia 1:2 Szwajcaria - Chorwacja 0:2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 wczoraj bylo bez remisoow to moze dzis zabojady z angolami ... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 REMIS :( 0:0 Oglnie mecz byl niecikawy. Duzo zoltych kartek jedna czerwona. Mam nadzieje ze drugi mecz bedzie o niebo lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Jeeeest 8) Znowu Gmoch w TVP :D :lol: 8) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Lepszy on niż Tomaszewski :);):lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 No teraz sie powoli zaczyna jeden z ciekawszych meczy :D francja - anglia 1:2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Proszeee o szybka odpowiedz bo sie zaczyna a ja telewizyji nie mam, cos sie pitoli :cry: :cry: :cry: Powie mi ktos na szybko jakie polskie radio transmituje live euro2004? najlepiej z megahercami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Francja - Anglia 2:1 i nie dyskutowac bo JA mam rację :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...