Skocz do zawartości
kucyk

UEFA Euro 2004 PORTUGAL

Rekomendowane odpowiedzi

Ładny meczyk był....... Wciąż nie mogę uwierzyć, że to tak się skończyło. Winę za porażkę Anglicy mogą chyba zwalić na Beckhama - gdyby wykorzystał karnego mogłoby się potoczyć inaczej.

Nie na Beckhama tylko na samych siebie. A raczej na Gerarda, który podał do Henryego w ostatniej minucie meczu!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby Beckham strzelil karnego ten mecz Anglia pewnie by wygrała a tak ........

Karny wykonywany przez Beckhama a przez Zidana- była różnica.

A dziś:

Wlochy - Dania 2:0

Szwecja - Bulgaria 1:1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doradzcie mi!!! Jestem niezle do tylu z kasa i potrzebuje znacznej sumki. Moje ostatnie oszczednosci to 500zł. Musze miec dwa razy wiecej albo i jeszcze troche. Jak myslicie,czy dzisiejsze meczyki tj. Włochy-Dania i Szwecja-Bułgaria wejda bankowo na jednym kuponie w STS-a? Pilnie prosze o porady 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no HT jak na razaie to nieliczac tych 2 strzalow obronionych przez sorensena (czy jak to tam siep isze ;]) to wlosi niec nie pokazuja , jak tak dalej pojdzie to umocza bo dunczycy caly czas ich doslownie zamykaja . ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że Bułgarzy mogą na tych mistrzostwach robić za "czarnego konia", pomimo wszystko zespół mają dobry. I liczę, że dzisiaj wygrają ze Szwecją.

A co do Francja - Anglia, Zizou You're My Hero!!! :twisted: Tak nie strzela nikt ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włochy 0:0 Dania. Typowalem remis ale wolalbym jakies bramki. Totti zaslugiwal na czerwona kartke, mial fuksa.

Totti zagrał takie chamowie jakby grał mecz ligi okręgowej..jak powiedział Engel, "zółta kartka to w pewnym sensie przyzwolenie na brutalną gre". Powinien wyleciec na zbity pysk bez dyskusji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak myślicie pokażą coś jutro niemcy czy nie bardzo ??

mają maksymalnie niemiecki atak....

Kevin Kuranyi -> turek

Thomas Brdaric -> chorwat

Miroslav Klose -> polak

Łukasz Podolski -> polak

brakuje tylko jeszcze Assamoh.... i nie dość ze wielorasowo to było by jeszcze kolorowo....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi