kazik2000 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Ładny meczyk był....... Wciąż nie mogę uwierzyć, że to tak się skończyło. Winę za porażkę Anglicy mogą chyba zwalić na Beckhama - gdyby wykorzystał karnego mogłoby się potoczyć inaczej.Nie na Beckhama tylko na samych siebie. A raczej na Gerarda, który podał do Henryego w ostatniej minucie meczu!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruii Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Gdyby Beckham strzelil karnego ten mecz Anglia pewnie by wygrała a tak ........ Karny wykonywany przez Beckhama a przez Zidana- była różnica. A dziś: Wlochy - Dania 2:0 Szwecja - Bulgaria 1:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Szwecja wygra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodson Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Doradzcie mi!!! Jestem niezle do tylu z kasa i potrzebuje znacznej sumki. Moje ostatnie oszczednosci to 500zł. Musze miec dwa razy wiecej albo i jeszcze troche. Jak myslicie,czy dzisiejsze meczyki tj. Włochy-Dania i Szwecja-Bułgaria wejda bankowo na jednym kuponie w STS-a? Pilnie prosze o porady 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 mysle ze nikt nie zaryzykuje Twoich pieniedzy radzac Ci ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Dania - Włochy 1-3 Szwecja - Bułgaria 3-1 A co mi tam, licze na to że to Szwedzi byli tacy mocni, a nie Polacy tacy słabi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Nie, nie .... :) Dziś bym nie stawiał.... Bułgaria = zwycięstwo (wspomnicie moje słowa :wink:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Dania - Włochy 1:2 (typ 12) Szwecja - Bułgaria 1:0 (typ 12) W razie czego kupony stawialem z podporkami, bo wszystko sie moze zdarzyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Ja bym nie lekceważył Duńczyków. Moje typy: Dania - Włochy 1-1 Szwecja - Bułgaria 2-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 to już się Euro zaczęło? :lol: joke stawiam na Włochy (niestety) i Bułgarów ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 no HT jak na razaie to nieliczac tych 2 strzalow obronionych przez sorensena (czy jak to tam siep isze ;]) to wlosi niec nie pokazuja , jak tak dalej pojdzie to umocza bo dunczycy caly czas ich doslownie zamykaja . ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Wydaje mi się, że Bułgarzy mogą na tych mistrzostwach robić za "czarnego konia", pomimo wszystko zespół mają dobry. I liczę, że dzisiaj wygrają ze Szwecją. A co do Francja - Anglia, Zizou You're My Hero!!! :twisted: Tak nie strzela nikt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Włochy 0:0 Dania. Typowalem remis ale wolalbym jakies bramki. Totti zaslugiwal na czerwona kartke, mial fuksa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Żarty Gmocha roxx :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruii Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Tak liczyłem na Włochów, tymczasem niezle rozczarowali mnie :( Z włochów najlepiej wypadł dla mnie Buffon a Totti tym atakiem wyprostowana noga powiniem dostac czerwona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Żarty Gmocha roxx :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:I love him :P :lol: :wink: Totti eh... :evil: a jak narazie Petrov roox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 A raczej Ljundberg :D Jak narazie mnie Wikingowie nie zawodzą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 tak juz 1:0 no i Bułgarzy strasznie niezgrani czasami sa chociaz czasami cos im sie udaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Żarty Gmocha roxx :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Gmoch, Gmochem.... ale kto im muzyczke dobiera do materiałów po meczu ?? dżizas.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Włochy 0:0 Dania. Typowalem remis ale wolalbym jakies bramki. Totti zaslugiwal na czerwona kartke, mial fuksa. Totti zagrał takie chamowie jakby grał mecz ligi okręgowej..jak powiedział Engel, "zółta kartka to w pewnym sensie przyzwolenie na brutalną gre". Powinien wyleciec na zbity pysk bez dyskusji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 8O no nie 8O Larson rooooooooox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 co ta bulgaria robi ? jak mozna nie trafic w swiatlo bramki :/ ? szkoda gadac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 A jak myślicie pokażą coś jutro niemcy czy nie bardzo ?? mają maksymalnie niemiecki atak.... Kevin Kuranyi -> turek Thomas Brdaric -> chorwat Miroslav Klose -> polak Łukasz Podolski -> polak brakuje tylko jeszcze Assamoh.... i nie dość ze wielorasowo to było by jeszcze kolorowo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Szwedzi niezly potop urzadzili Bulgarom :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 To się Szwedzi rozstrzelali :D Ja tam jestem za nimi. To zamazuje słabość Polaków ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 grrrrrr nie należało im się nie znoszę szwedów grrrrrr :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 grrrrrr nie należało im się nie znoszę szwedów grrrrrr :evil: to teraz wszyscy co stawiali na Szwedów i cieszą się z ich zwycięstwa dostaną po banie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 ...ekhm... to przejęzyczenie.... Bułgaria roxx ;):lol::D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 5:0 Dla szwedów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 No ciekawie bedzie... mam nadzieje że włosi wyjdą z grupy :) No i co jak co - szwedzi grali świetnie, ale gdyby nie fatalna obrona bułgarii tylu bramek by nie strzelili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...