Gość Wintereq Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Witam Mam malutki problem, mianowicie mam WinXP i jak wiadomo ma on defaultowo 60 Hz w gierkach. Problem w tym, że żadnym programem na sterach 56.72 nie mogę zmusić by w grach było 85 Hz, niby program NVRefreshTool 2.1a pokazuje, że jest 85 Hz, ale jest 60 Hz, to samo z RefreshLock. Nie chce ustawiać częstotliwości przez sterowniki, bowiem mam potem denne ustawienia mouse sensitivity w grach. Czym zatem ustawić te 85 Hz w grach? P.S: na stronie niby pisze, że NVRefreshTool obsługuje serię 50.xx, ale niestety nie u mnie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 50.xx to nie to samo co 56.xx. 56.72 są skopane, wiele osób pisało juz o problemach z odswiezaniem, dodatkowo powodują pare innych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 50.xx to nie to samo co 56.xx. 56.72 są skopane, wiele osób pisało juz o problemach z odswiezaniem, dodatkowo powodują pare innych problemów. więc jakie polecasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Omegi 53.03 lub forceware 53.03. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 A sprawdzales programem refreshforce? Dziwne bo u mnie nie bylo problemow z odswiezaniem na tych sterach, wymuszales w sterowniku? Wiem ze jak ustawisz np niewlasciwe odswiezanie to sie nie ustawi np jak masz monitor 1280x1024 w 75 Hz wymusisz 85 to wlaczy sie i tak 60, ale to chyba nie to samo co w Twoim przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...