Dachu Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Mam nagrywarke LG 40X. Przez półtora roku dzialala dobrze, ale od kilku miesiecy kiedy wkladam jakas plyte to strasznie buczy, ale jakos czyta wszystko. Kiedy chce nagrywac z predkoscia wyzsza niz 12X to wypalanie sie nie udaje. Jaka moze byc tego przyczyna? Dzieje sie tak na wszytskich plytach, rowniez CD-RW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 byc moze zaczyna padac :( jak masz jeszcze gwarke (no bo daja 2 lata) to idz i reklamuj :) a jak nie to zostaje wypalanie 12x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 A masz ustawione DMA dla nagrwarki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 ja mialem podobna stytlacje ze starym BTC nagrywała 24x zawsze ,az pewnego razu patrze a tu w Nero najpierw 16 okej pewnnie jakis blad nagrałem plytke ,nagrywam nast.patrze a tu 12x co jest Oo.Mialem wtedy płyty LG i było to spowodowane tym ze one nie obslugiwały 24x, i nagrywały najblizsza do niej wartoscia,zmienilem płyte na emtec'i i nagrywała zawsze 24x... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 dziwne ze tak nagle to sie zaczeło dziać ale to dziwne ze akurat powyzej 12x padaja płytki, podejrzewam ze zabrudzil sie laser nagrywarki !!! i wystarczy ja rozkrecic i go przeczyscic ! - wacikiem do uszu nasaczonym w jakims alkocholu ale jesli nagrywarke masz 1,5 roku to pewnie jest na gwarancji , lg daje przecierz 2lata gwary ! oddaj na gwarancje a dostaniesz nowa cd-rw 52x/32x/52x :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 z tym czyszczeniem to trzeba byc ostrozym bo jak soczewka jest z plastiku to dzialanie alkoholu moze ja zmatowic i wtedy naped do smieci :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...