P0Z Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Spoczywaj w pokoju Marku! http://hedera.linuxnews.pl/_news/2004/06/1..._long/2744.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Ja proponuje zalozyc jeden topic pt: "Nekrolog" znani zmarli. Bo tu coi chilke nowy topic ze ktos nie zyje. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 No a o Rayu Charlsie to nikt nie wspomnial ! wstyd panowie wstyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Ja proponuje zalozyc jeden topic pt: "Nekrolog" znani zmarli. Bo tu coi chilke nowy topic ze ktos nie zyje. :evil: Dokladnie, chociaz nie wiem czemu smierc kogos znanego ma byc bardziej naglosniona niz "zwylkego" czlowieka. Tak mi sie jakos zle na to patrzy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 bo ten znany cos w swoim zyciu dokonal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 ["] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Teraz się dowiedziałem, że MKS to Jego był. Chyba młodo zmarł bo nie ma starych programistów jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 ['] Teraz się dowiedziałem, że MKS to Jego był. Chyba młodo zmarł bo nie ma starych programistów jeszcze ? Wiecej powagi synu. Chyba nie myslisz ze informatyka rozpoczela sie w dniu twojej pierwszej komunii sw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Ej ludzie co Wy z tego forum robicie ? ? ? :o Jakies pytania z matematyki, gadki o smierci czy pytania dotyczące samochodu ? Jesli macie jakies pytanie konkretne to skierujcie sie na odpowiednie forum.. A nie tutaj wszystko walicie..? Nie no n/c.. Za niedlugo bedzie topic.. "Wujek mojej ciotki umarł i jest mi przykro" Co Wy tutaj tworzycie ? Uważam ze TOPIC DO ZAMKNIECIA.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 popieram przedmowce. ["] ["] ["] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 No a o Rayu Charlsie to nikt nie wspomnial ! wstyd panowie wstyd jego też szkoda :( ech coś ten rok dziwny dużo znanych i lubianych odchodzi ............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanex Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 (..ciach..)nie wiem czemu smierc kogos znanego ma byc bardziej naglosniona niz "zwylkego" czlowieka. Tak mi sie jakos zle na to patrzy :/ bo taki jest tem amerykanski swiat... bo ten znany cos w swoim zyciu dokonal smiesz twierdzic, ze ktos Tobie nieznany nic w zyciu nie dokonal? zalosny jestes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Robienie z forum cmentarza to juz lekka przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ej ludzie co Wy z tego forum robicie ? ? ? :o Jakies pytania z matematyki, gadki o smierci czy pytania dotyczące samochodu ? Jesli macie jakies pytanie konkretne to skierujcie sie na odpowiednie forum.. A nie tutaj wszystko walicie..? Nie no n/c.. Za niedlugo bedzie topic.. "Wujek mojej ciotki umarł i jest mi przykro" Co Wy tutaj tworzycie ? Uważam ze TOPIC DO ZAMKNIECIA.. Po to jest osla lacza zeby takie tematy tu powstawaly, niechcesz ich czytac nie zagladaj tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 zostawić topic, przynajmniej niektóre świerzaki dowiedzą się kto to był ... szkoda gościa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ['][']['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Hmm to ten od "20 wirusow dziennie na Linuksa" ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ej ludzie co Wy z tego forum robicie ? ? ? :o Jakies pytania z matematyki, gadki o smierci czy pytania dotyczące samochodu ? Jesli macie jakies pytanie konkretne to skierujcie sie na odpowiednie forum.. A nie tutaj wszystko walicie..? Nie no n/c.. Za niedlugo bedzie topic.. "Wujek mojej ciotki umarł i jest mi przykro" Co Wy tutaj tworzycie ? Uważam ze TOPIC DO ZAMKNIECIA.. Po to jest osla lacza zeby takie tematy tu powstawaly, niechcesz ich czytac nie zagladaj tutaj. Ok.. To ja lece pod dom żałoby i przyniose kilka tablic z napisami kto i kiedy umarł sobie i napisze o tym na tweaku.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 No a o Rayu Charlsie to nikt nie wspomnial ! wstyd panowie wstyd jego też szkoda :( ech coś ten rok dziwny dużo znanych i lubianych odchodzi ............ Moja babcia stwierdzila ze w latach przestepnych duzo ludzi umiera. Na poczatku nie wierzylem, ale jak zmiotlo Kuliga, a potem jeszcze pare znanych osob, to stwierdzilem ze starsi ludzie jednak duzo wiedza o swiecie. ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 nie wiem czemu smierc kogos znanego ma byc bardziej naglosniona niz "zwylkego" czlowieka.Skrytobojca, mialem na mysli ogolem wszystkich ludzi ale gloweni chodzilo mi o tych bardziej znanych, bo co mnuie obchodzi smierc jakiegos Adama Rąbkowskego (wymyslone dane) ja nawet nie wiem kto to. Ale Kulig itp to rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Dokladnie, chociaz nie wiem czemu smierc kogos znanego ma byc bardziej naglosniona niz "zwylkego" czlowieka. Tak mi sie jakos zle na to patrzy :/Popieram! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...