Mysterio Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Moim zdaniem był On Wielkim Człowiekiem i szkoda że już odszedł Pokój Jego Duszy R [*]P :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Tak sobie dzisiaj z michasiem gadalismy. Ciekawe kto i kiedy zalozy ten temat. Dajcie juz spokoj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 chyba faktycznie trzeba zalozyc nekrolog, dopiero co byl topic o smierci kogos innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 a dzisiaj rano mówiłem Pocahontasowi na gg, ze tylko czekać, a znowu będą leciały świeczki. Wiem, wiem... był fajny, ale odszedł, niestety. Czy teraz każdego będziemy żegnać na oślej łączce? Dupny cmentarz :/ :/ :/ To jest jakaś moda zaczerpnięta z onetu, czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 z reguly nie zapalam swieczek i tez nie lubie takich tematow ale za Niego zapale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Trzeba chyba bedzie zalozyc topic tak jak pisalem w topicu o smierci sell'a, bo co chwilke bedzie nowy topic ze ktos nie zyje a tak bedzie pisane w jednym. Niech spoczywa w pokoju {i} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zauważyliście, że rok 2004 jest pechowy dla ludzi znanych? Nie chce mi się wymieniać, ale troche już było... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zauważyliście, że rok 2004 jest pechowy dla ludzi znanych? Nie chce mi się wymieniać, ale troche już było...Trzeba przyznac, troche znajomych ludzi zmarlo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farelka Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Niemacie sie juz <span style="color:red;">[ciach!]</span>a do czego przyczepiac? To jest za<span style="color:red;">[ciach!]</span>a osla laczka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Niemacie sie juz <span style="color:red;">[ciach!]</span>a do czego przyczepiac? To jest za<span style="color:red;">[ciach!]</span>a osla laczka ! Popieram, ale to nie ja zaczalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 z reguly nie zapalam swieczek i tez nie lubie takich tematow ale za Niego zapale Otoz to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Proponuje przykleic TOPIC o tytule CMENTARZ i wsio bedzie przejrzysciej, bo co sie stanie jak bedzie jakis kataklizm i nagle umrze ze 50 znanych komus osob? TO sie dopiero bedzie dzialo :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Niemacie sie juz <font color="#FF0000">[ciach!]</font> do czego przyczepiac? To jest <font color="#FF0000">[ciach!]</font> osla laczka ! Wiesz, moge sie przyczepic do twojego av, nicka ew. podpisu. Zadowolony :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 kolejny cmentarz ... ["] edit Nie no skonczcie z tym pisaniem o tym ze ktos zmarl, bo to to jest zalosne i niczgo nie wnosi na forum popieram mehowa. co komu da to <span style="color:red;">[ciach!]</span>e zapalenie swieczki ? bzdura!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 szkoda wielkiego człowieka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 taaaa pierdyknijmy sobie każdy po dziesięć tematów. Zaraz zakładam... w 1999 zmarł mój dziadek, dla mnie był to wielki człowiek. Co za bzdura!!!!!! Dosyć tych głupot ze świeczkami. Wiecie skąd to się wzięło? Z onetu. Co za brednie. A sobie zapalę murwa kać lampion: [iiiiiiiiiiiii] i co też git? [ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 brak szacunku gnojku, brak szacunku ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 wunat, nie brak szacunku, tylko właśnie pełny szacunek i nie mów do mnie gnojku ja Cię bardzo proszę. Rozpisywanie na forum, jeszcze w takim stylu: Zmarł Jacek Kuroń - R.I.P. założę się, że niektórzy z forumowiczów, którzy walą piękne świeczki nie wiedzą dokładnie kto to był. Tak, tak... to nie ten kucharz. Uszanowanie pamięci zmarłego, to nie wypisywanie głupich świeczek na forum overclockingu. Po prostu żenada :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 moze i niektorzy nie wiedza kim byl, ja wiem i pozwol mi zadecydowac czy uwazam "zapalenie swieczki" za odpowiednie czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Ale nie rozumiesz, że sama idea zapalania świeczki na forum jest głupia? Po co to? Po co ta szopka? Proszę: ZMARŁ PROFESOR HENRYK RECHOWICZ Zapalam świeczkę ['] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Ale nie rozumiesz, że sama idea zapalania świeczki na forum jest głupia? Po co to? Po co ta szopka? Proszę: ZMARŁ PROFESOR HENRYK RECHOWICZ Zapalam świeczkę ['] Popieram, jak tak dalej pojdzie tez sie dolacze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Popieram, jak tak dalej pojdzie tez sie dolacze. Dokładnie, tez se posta nabije... ['] :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farelka Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 ale jestescie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ln1eci, mowie o tych ktorzy maja cos przeciwko tego rodzaju topicom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farelka Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=74771 ^^^ niewiem czy ten topic nie jest bardziej post-fuck'erski niz topici o zmarlych slawach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 głupie to troche ale świeczke moge postawić, co mi tam..... <'> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 jo jo jo Farelka... tyś jest taki mundry, że buahaka ... tweak crew... pfffffff weź zdaj do liceum, to pogadamy.... lol lol lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 :( Takich ludzi u nas jak na lekarstwo .. a szkoda ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Popieram, jak tak dalej pojdzie tez sie dolacze. Dokładnie, tez se posta nabije... ['] :( ['] Ps. Fakt... Trochę za dużo tych tematów ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...