Pawlo Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Witam Mam problem. Mój FX 5200 Ultimate kiepsko się kręci, tzn. pamięci poszły spox 610 aleee rdzeń na standardowym chłodzeniu poszedł max 281. Zmiana pasty na Titana (z dodatkami aluminium) dalej 281. Wkurzyłem się : załorzyłem radiator i wiatrk (5000 obr.) od pentiuma III. No i max 285 MHz 8O 8O 8O 8O Dlaczego może ktoś ma jakieś pomysły? Z góry dzięki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Bo się grzeje lub trafiłeś jakiś felerny. Może gdybyś miał WC poszalałbyś bardziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Na WC mnie nie stać. A paste jaką byście doradzili (do 15zł) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Coś mało się kręci. Co się dzieje gdy dasz więcej niz 281? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Jeśli to jakiś noname to może być niedovoltowany- v-modzik by się przydał :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Prolinka FX 5200 Ultimate Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Na pewno brakuje napięcia a nie chłodzenia. Poszukaj v-modów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 vmod ratunkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...