Skocz do zawartości
Aurora001

ACPI i end of windows. Format c:

Rekomendowane odpowiedzi

KT-400 DFI AD-77

Z 1700+@1824mhz stable - dalej brak plytce napiecia...

Dobra poczytalem ostatnio o lanparty i problemach z ACPI to pomyslalem ze tez sie tymp obawie :P

Zmieniam wartosc, windows sie laduje i ZONK :evil:

Brakuje pliku .dll winspool.vdf czy jakos tak , WINDOWSA NIE MOGE ZREINSTALOWAC :evil: Bo pojawia sie blad "SUNID" czy cos takiego.

Robic formata ??? Odpowiedzcie szybko bo mialem sie z kumpalem umowic na jutro zeby zalozyc na GF4mx cooler z AMD K-5 333 :D :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

Dołączona grafika zmień tytuł. "HELP !!! Co robic ..." jest nieregulaminowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie trzeba ustawiać wszystkiego z powrotem. ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>jąc lub wyłanczając ACPI w biosie zawsze musisz przeinstalować system, wystarczy ruszyc w biosie , potem format i new winda i wszystko bedzie hulało tylko dojdą nowe opcje w zarządzaniu energią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemka.mam ta plytke ,procka AMD athlona 2000+ ,katre Gforce4 128mb mx 440 ,ramu 256

no i qrde resetuje mi sie przy grach ale nie wszystkich tylko tych z lepsza grafika i nie wiem dlaczego zmienialem jush grafike i dalej.aha i pokazuje mi ze mam 2002 rok i niemoge nigdzie zmienic nawet w biosie.jak cos to pomuszcie

M@TT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...