Niemiec Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 nie wiem co powiedziec.... widac, ze wracasz do domu i starasz sie wybawic na zapas ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 jakbys musial sie zapakowac razem z bratem do malucha to bys sie tez pozbywal balastu :) wszystko niemal przywiazane do dachu :) reszta do srodka :) (czytaj komp) dajemy tak rade co rok ;] ubaw po pachy ... KRS: tam polowa guzikow wyleciala .. ;] najladniej sie rozsypywaly lecac przez okno i potem uderzajac o asfalt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ;]]]]]]]]] celowales w tego malczana? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 jakiego malacza?? ja na tej fotce widze tylko zielony punkt :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 jakiego malacza?? ja na tej fotce widze tylko zielony punkt :/no Niemiec, ja też widzę zielony punkt... osochosi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 na poprzedniej stronie macie jeszcze linka do wiekszej wersji zdjecia, looknijcie obok czerwonego koleczka (tam gdzie spadla klawa) jest niedaleko malczan ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 hehe ;] dopre ja mam w domq tez ze 2 klawiaturki i jeden monitorek i bede musial zrobic podobna akcje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 nie wiem czego sie spodziewacie po fotce robionej w nocy w ciemnosci z 3 pietra ... macie widac slabe monitory .. ja mam mocno sciemniony ale widze tam malucha i klawe .. wieczorem sobie looknijcie na porzedniej stronie jest link do duzej foty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Dobre, he, he. Chaos, może trzeba było zaprosic do akcji jakąś panienkę w szpilkach :lol: Wtedy była by destrukcja ( tylko co z nogami właścicielki? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 chcialem zostawic po sobie jakas pamiakte .. bo jutro zwalam na chate i nie bedzie neta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Eeee tam, kusić Cię będzie i zawitasz do jakiejś kafejki by z nami pogawędzić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 z tmy to nie problem ... mam troche ziomkow co maja internet .. tudzież kobieta ma net .. ale tak wpasc i przegladnac forum raz na jakis czas to nei to samo jak codzienny rytuał przegladania ;] a wogole ktos bedzie za mną tęsknił? :)))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 NIE :> :> :> żartuję, mordka :> co my bez Ciebie zrobimy :] ale pomyśl ile jest do zniszczenia przez wakacje: Chaos vs płot Chaos vs samochód kolegi i punkt programu :> Chaos vs Fido :> :> :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ...Wam czasem odbija ;]]]] ;) Nam również :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 jakiego malacza?? ja na tej fotce widze tylko zielony punkt :/no Niemiec, ja też widzę zielony punkt... osochosi ? Za dużo przed ekranem :wink: Rozumiem, że klawa to przed sekcją był trup ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 nie :) no dzialal ale nie dziala linia od M do 7 i F% oraz od , do 8 i jeszcze ktores strzalki .. klawka zalana kiedys zupka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 klawka zalana kiedys zupka :) .... chmielową ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 klawka zalana kiedys zupka :) .... chmielową ? :> Eeee chmielowa nie uszkodzilaby styków , to musiala być mocniejsza zupa np. spirytusowa :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Kińska diupa .. ale nie z radomia ino ze "stonki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Kińska diupa .. ale nie z radomia ino ze "stonki"O kutfa , pokarm Bogów i Studentów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ja zalalem klawe goraca kawa... moja calkiem przestala dzialac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 W sumie jak chcecie panowie to mozemy powrocic do naszej tradycji :] troche padnietego sprzetu mi sie uzbieralo w tym nawet cos na kt600 sie znajdzie :] Aparat jest, nerwowy tez ostatnio jestem... to jak? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Masz moje błogosławieństwo synu. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Heh pamietam jakie to kiedys wywolalo emocje na Tweak'u, od zachwytu po ostre joby (bo krytyką tego nazwać raczej nie można było). No ale cóż ja poradzę, jeżeli taka tego idea, że kompletnie niczemu to nie służy, a wszyscy to oglądają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ja tylko dzieki tym recenzjom tu przywedrowalem; jestem calkowicie za wznowieneim tych testow; tylk onalezy opracowac okreslona procedure badawacza :> np: sprzet po pierwszym ciosie, drugim, trzeci i tak dalej... i tu prosze mi porownac athlona fx53 i p4 3..4ghz EE :D ktory wiecej wytrzyma :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Możnaby doświadczalnie sprawdzić jaki ciężar jest w stanie znieść zlot AGP, or styk grafy :D Jestem very za ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Hmm... pit + paranoik + stary modem na isa + ognisko podlewane benzyną? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 $include 3m.plomień widoczny zza domu ? ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Tiaaa ;]]] A potem include_once('/moi/starzy'); i include('/dev/zonk'); ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 a tak powaznie: mozna by sprawdzic przy jakim obciazeniu urwie sie socket procesora; przy dzisiejszych coolerach to przydatne info; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...