vespereq Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 w 2k i xp nie ma tych plikow, nawet nie ma tego katalogu IOSUBSYS .... dokladnie tak ,jezeli nie masz orginalnego cd to bye bye,tzn jest na to sposob(taka mi sie wydaje)ale to jest nie legalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 hm jest loader do sc/bw ktory powoduje ze gra chodzi na batku bez plytki :) , zapraszam na priva :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 U mnie Starcraft chodzi bez rzadnych problemów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 owszem u mnie tez ale na holere mi plytka w napedzie albo emulacja cd :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 qrna czemu wy macie problem ze starem, ja mam ladna wersje na CD- zgrac na dysq, odpalic cracki i siekac na bnet z dysku, wiec nie wiem w czym problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Fraag a jaki masz user na bnecie ?? ja chyba wiadomo jaki :D a tak wogule to mam se problema bo zrobili te syfiaste 1.10 i nie chce mi chodzic (NO CD :( ) moze wiecie jak rozwiazac problem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Fraag a jaki masz user na bnecie ?? ja chyba wiadomo jaki :D pisalem to w styczniu, ale na bnecie to ja raczej nie gram.... dc tylko:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 hehe wiem ze jestem szybki, a co do patcha to juz se dalem rade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaraZZZ Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 A mnie Starcraft nigdy do gustu nie przypadl, niejako dla zasady przeszedlem pare misji i wywalilem - po rozkosznych chwilach z Total Annihilation Starcraft wniosl mi tylko niesmak... :? Pozdr... Ale wiesz że są tylko 2 gry na świecie w które w każdej sekundzie online gra conajmniej 20 tyś osób? Counter-Strike oraz StarCraft:Brood War A ile osób gra w TA? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ale wiesz że są tylko 2 gry na świecie w które w każdej sekundzie online gra conajmniej 20 tyś osób? Counter-Strike oraz StarCraft:Brood War A ile osób gra w TA? Pozdrawiam Sporo Popatrz tylko na TA BEST SITE PL oraz na PA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ale wiesz że są tylko 2 gry na świecie w które w każdej sekundzie online gra conajmniej 20 tyś osób? Counter-Strike oraz StarCraft:Brood War A ile osób gra w TA? Pozdrawiam w normalnego starcrafta podejzewam ze gra podobna ilosc ludzi:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Veangaence -czy ciebie POPIE*DOLILO???? z takim tematem na TOPIC????? Ty chyba już ku*wa masz STARCRAFTA zamiast muzgu !!! .... no i witaj w klubie . w SC gram od momentu powstania aż do nie dawna (2 miechy temu przestałem). A teraz tym pie*dolonym topikiem przypomniałeś mi o tej grze i znów się zacznie 4-5 godzin dziennie, na BN , w kafejce, lub chociaż z bratem w domu po lanie.... :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 w normalnego starcrafta podejzewam ze gra podobna ilosc ludzi:> ta myslisz ze oryginala tyle gra ?? wejdz se na Polski serv i zobacz jak znajdziesz 3 osoby to gosu jestes :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Starcraft był, jest i zawsze bedzi dla mnie najlepszym[najbardziej grywalnym] RTSem!!! Grałem juz w wiele innych strategii... i poprostu do starcrafta wracam i wracam a tamte przejde, pogram trohe w skirmisha, i nie przeżyją przy mnie dłużej niż 1-2 miesiące...a w stara grałem ok roku z przerwami ofc ;)... i jakbym mial stalke to pewnie bym pogrywal... bo swojego czasu na netcrafcie grałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machul Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 witam serwer wypisyje mi komunikat "your internet conection is not processing UDP packets throught port 6112" jestem podłączony drogą radiową do 2meg łącza na którym działa obecnie 80 użytkowników jeżeli jesteście w stanie to napiszcie o co chodzi w miarę dokładnie i czy można z tym coś zrobią podobne broblemy mam z innymi serwerami tylko wypisuje inny numer portu pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Masz albo nat, albo firewalla na tych portach. Możliwości : odblokowac firewalla i zrobić przekierowanie portu na twój komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 ja mam nat i nic mi sie nie wyswietla ;P tzn czasem jak sie cos takiego w starcrafcie wyswietla (ale tylko na serwerze NetCraft), to restart kompa i dziala..... bardziej firewall.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 To proste jak piep***e :D Jest firewall i blokuje ci pakiety UDP (protokol pokrewny z TCP/IP) Ciesz sie ze cos Ci to info podalo bo u mnie przez tydzien szukalem co jest grane........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NevA Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Starcrafcik .... ehhh nie no spoxsio gra RTS wszechczasów. Ludzie popatrzcie tylko ile ta giereczka ma latek a nadal sie trzyma na rynku , no jak dla mnie to jeden z najlepszych gier tego typu na neta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ja tam lubie czasem w BroodWara przyciąć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 mi sie zdazylo ostatni raz jakis rok temu z qra po lanie ... moze by zagrac znowu, tym razem po necie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 czasami sie pogra na net crafcie ale kolesie mnie troooooszke jadą ponad rok przerwy i kupa od razu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Słuchajcie tego maniaka Wodza. On kurcze, ma jakiegoś świra na pkt. Starcrafta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 a starcraft chodzi na win xp?? bo chetnie bym zagral :) kiedys gralem 8 godzin w niego bez przerwy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 chodzi chodzi ;] tylko trza miec dobra wersje/wiedziec co zrbic zeby ruszył ;] ... ja dostaje systematycznie od 3 lat manii w wakacje ... nie wiem dlaczego;] w ted gram czesto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:wodzu:. Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 oczywiscie, ze mam manie... na xp chodzi, a wogole to ja tam gram caly czas... jak cos to na necie jestem dostepny w piatki okolo 16.00, pod nickiem max[n.e.o] albo czekam na propozycje partyjek na gg: 1660306 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 u mnie w sieci kolesie ciągle w to grają, ja im sie dziwie...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Co trzeba mieć żeby grać w necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Starcrafta ;) orginał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:wodzu:. Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 zapewne plytke ze starem... :) ja mam dwie wersje [jeden oryginał, a druga z oryginałki zgrywana] 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...