Gość Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 watek zapoczatkowany zostal w temacie berkuta jak ktos zapytal o jego tapete (ciekawe kto ;) ) wiec postanowilem zalozyc osobny temat . Ja mam obraz biosu na ktorym wyswietla sie P4 2.8 ghz na Asusie .... qrde niestety nie mam linka ani konta wiec nie moge pokazac :( c:/tweak.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 był już taki topic,poszukaj zanim palniesz duplikat czegoś !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 c:/tweak.jpgLOL :P Ciekawe, ciekawe :-)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 c:/tweak.jpgLOL :P Ciekawe, ciekawe :-)))) buuuuuuuuuuuuuuuuuu co sie smiejesz ? myslalem ze to zadziala ! chlip chlip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 buuuuuuuuuuuuuuuuuu co sie smiejesz ? myslalem ze to zadziala ! chlip chlipTrudno byłoby :P Trzeba umieścic na jakims serwerze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 buuuuuuuuuuuuuuuuuu co sie smiejesz ? myslalem ze to zadziala ! chlip chlipTrudno byłoby :P Trzeba umieścic na jakims serwerze :) jest gdzies napisane jak mozna to zrobic ??? bo ja wymyslilem cos takiego ze zaloze konto pocztowe tam wgram obrazek i podam login i haslo ale pozniej sie rozmyslilem .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 mój pulpit wyglada tak (no może jest troche więcej ikonek :) ): http://www.deskmod.org/core.mod?state=view...ew&skin_id=3885 cudowna tapeta i fantastycznie dobrane kolory www.hoverdesk.net jeśli ktoś chce taką nakładke na win Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 jeśli masz konto pocztowe w wp to klikasz tam z głównej strony portalu Strony domowe dajesz zaloguj potem wpisujesz swój login i hasło z poczty.Kiikasz potem Edytuj strony i po kilkunastu sekundach przeniesie cię do twojego konta na stronke www dajesz dodaj plik potem wybierasz sobie jaki pliczek chcesz tam zamieścić i dajesz Ok czy zamieśc (nie pamiętem jak tam jest) Potem link do tego co tam zamieściłeś jest: www.strony.wp.pl/wp/(twój login)/(nazwa pliku) Powodzienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Ja ściągnąłem sobie Microsoft PLUS! pod xpeka i jest de best!!! POLECAM wszystkim :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 c:/tweak.jpg eeeee :) :) :) juz dawno sie tak nie smiałem..... bez obrazy oczywiscie :) mój wygląda tak: www.icpnet.pl/~rob_e/pulpit.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Moj pulpit wyglada tak: www.astercity.net/~dexter/briana.jpg Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Moj pulpit wyglada tak: www.astercity.net/~dexter/briana.jpg Pozdro Dexter Nice babe :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Moj pulpit wyglada tak: www.astercity.net/~dexter/briana.jpg Pozdro Dexter Nice babe :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 moj tak http://strony.wp.pl/wp/unioncyclisteintern...nale/maina.html hehe udalo sie dziekuje pewnej osobie za wskazowke ;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 moj tak http://strony.wp.pl/wp/unioncyclisteintern...nale/maina.html eh dlaczego ktos jej co nieco zaslonil w tak prymitywny sposob ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Nie mam tapety. Czarny pulpit wyglada najlepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 glupi topic ... jezu kazdy ma tapete jaka ma i tyle... najpopularniejsze sa samochody i panienki , chociaz ja wole cos z czego nie robia sie flaki z olejem "czytelnos nad wszytko " dlatego wole cos w rodzaju "krajobrazow" nic z x-files, kolorowych efektow specjalnych itp. przy takiej tapecie to nie mozna normalnie pracowac....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 glupi topic ... nom moze i glupi ale jednak sie wypowiedziales na jego tle hmmmm....... no ale dzieki za opinie ;] aha no i zarobiles +1 post ;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 a ja mam jako tlo galaktyke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Ja nie mam tapety, spowalnia to trochę, a ja mam tylko 128MB Ramu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Ja tez mam czarne tlo, czasem fotka nieba albo cos innego spokojnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Czarne tlo mialem na swoim starym p190 :> Teraz moge sobie pozwolic na jaka tapete... klik! Pewnie nie dalej jak za tydzien, moze dwa, lekko sie to zmieni, bo te paski za duzo zajmuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 W pracy brak tapety, w chacie na tapecie VW polo tunning, wygaszacz zrobiony z fotek stunnngowanych połowe. Na razie, ale zmieniam dośc często.. :D Akurat jestem na etapie tunningu (w planach) sowjej polowy) więc, jest to mały wstep... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 hja mam czarne tlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 hja mam czarne tlo :D heh ja też mam całe czarne tło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Czarne tło najlepsze, bo nie męczy oczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Czarne tło najlepsze, bo nie męczy oczu. To Ty siedzisz i sie w pulpit gapisz 8O ? Eh no ciekawe zastosowanie komputera :D :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 To Ty siedzisz i sie w pulpit gapisz 8O ? Eh no ciekawe zastosowanie komputera :D :lol: :lol: Jak siedzisz w nocy i minimalizujesz okna to raczej meczace sa takie blyski z tapety. Ja rowniez mam czarne tlo bo nie meczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Ja to zazwyczaj mam motocykle na pulpicie bo baby to mnie za bardzo rozpraszaja :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 hja mam czarne tlo :D heh ja też mam całe czarne tło ja też, czarne tlo rulez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...