Skocz do zawartości
Gość

WYGLAD waszego pulpitu - KONKRETNIE........ jakie tapety ???

Rekomendowane odpowiedzi

watek zapoczatkowany zostal w temacie berkuta jak ktos zapytal o jego tapete (ciekawe kto ;) ) wiec postanowilem zalozyc osobny temat . Ja mam obraz biosu na ktorym wyswietla sie P4 2.8 ghz na Asusie .... qrde niestety nie mam linka ani konta wiec nie moge pokazac :(

c:/tweak.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buuuuuuuuuuuuuuuuuu co sie smiejesz ? myslalem ze to zadziala ! chlip chlip

Trudno byłoby :P Trzeba umieścic na jakims serwerze :)

jest gdzies napisane jak mozna to zrobic ??? bo ja wymyslilem cos takiego ze zaloze konto pocztowe tam wgram obrazek i podam login i haslo ale pozniej sie rozmyslilem ..........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój pulpit wyglada tak (no może jest troche więcej ikonek :) ):

http://www.deskmod.org/core.mod?state=view...ew&skin_id=3885

cudowna tapeta i fantastycznie dobrane kolory

www.hoverdesk.net jeśli ktoś chce taką nakładke na win

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli masz konto pocztowe w wp to klikasz tam z głównej strony portalu Strony domowe dajesz zaloguj potem wpisujesz swój login i hasło z poczty.Kiikasz potem Edytuj strony i po kilkunastu sekundach przeniesie cię do twojego konta na stronke www dajesz dodaj plik potem wybierasz sobie jaki pliczek chcesz tam zamieścić i dajesz Ok czy zamieśc (nie pamiętem jak tam jest)

Potem link do tego co tam zamieściłeś jest:

www.strony.wp.pl/wp/(twój login)/(nazwa pliku)

Powodzienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

glupi topic ...

jezu kazdy ma tapete jaka ma i tyle...

najpopularniejsze sa samochody i panienki , chociaz ja wole cos z czego nie robia sie flaki z olejem "czytelnos nad wszytko " dlatego wole cos w rodzaju "krajobrazow" nic z x-files, kolorowych efektow specjalnych itp. przy takiej tapecie to nie mozna normalnie pracowac.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pracy brak tapety, w chacie na tapecie VW polo tunning, wygaszacz zrobiony z fotek stunnngowanych połowe. Na razie, ale zmieniam dośc często.. :D Akurat jestem na etapie tunningu (w planach) sowjej polowy) więc, jest to mały wstep... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi