Radek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Nie wiem co się dzieje z ASOT, ale z wydania na wydanie traci ewdentnie dynamike. :/ Może to wina MCs, którzy nagle to zaczęli tworzyć mało dynamiczną, smutną, wręcz pogrzebową muzykę. Ech. [EDIT] Dobrze, że chociaż 188 i 189 wymiatają. :D Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Radek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Nie wiem co chcesz od 190 jak 3/4 niej to kawałki z 188/189 <_< Bardzo podoba mi się kawałek z asot 190 z 27 minuty, pomoże ktoś rozszyfrować, bo nie mogę dojćć co to <_< A_Force_ft_Yahel-Behind_Silence-320kbs-CDR-2005-QST_INT & Deep_Dish_-_Say_Hello-Promo_Vinyl-2005-iDC miodzik ;] [*] 1365851[/snapback] zaciągałem i oczywiście pierwszy kawałek jest nam dobrze znany z asot-ów, drugi pojawił się w 190, wydaje mi się, że obu a zwłaszcza pierwszemu potrzeba dobrego remixu <_< Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 A czy ktos moglby zapodac jakies namiary na ASOT'a 189 i 190? Bo ostatnio wogole nie mialem czasu zeby cokolwiek poszukac. A jak sie okazuje link na zehir.net nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 http://www.uktrancealliance.com/ Pass do zipów: turbotrance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 w "jeb nieciu" nie chodzi mi to szybkosc i moc tylko o cos co porusza serce co wyzwala zmysly tego dziesiejszy trance juz nie posiada.... ech nie wiem moze "wychwany" zostalem na starszych czasach....ale dziesiejszy trance do mnie nie trafia:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 A_Force_ft_Yahel-Behind_Silence-320kbs-CDR-2005-QST_INT & Deep_Dish_-_Say_Hello-Promo_Vinyl-2005-iDC miodzik ;] [*] 1365851[/snapback] pierwszego nie slyszalem...:( jeszcze :lol: ....deep dish jak zawsze dobry !! i jako producenci i jako dj'e :-) w "jeb nieciu" nie chodzi mi to szybkosc i moc tylko o cos co porusza serce co wyzwala zmysly tego dziesiejszy trance juz nie posiada.... ech nie wiem moze "wychwany" zostalem na starszych czasach....ale dziesiejszy trance do mnie nie trafia:/ 1367276[/snapback] powiem tak....zgadzam sie, chowalem sie w tych samych czasach kiedy numerem jeden byl paul van dyk - for an angel oraz nalin and kane - beachball, energy 52 - cafe del mar'98 itd.moglbym wymieniac do rana :-) ....szkoda tylko, ze z tego obecnego nawalu muzyki tak ciezko wychwycic jakies perelki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 nie wiem moze "wychwany" zostalem na starszych czasach....ale dziesiejszy trance do mnie nie trafia:/ 1367276[/snapback] Podaj utwory, o których piszesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 pvd - my world np:) tiesto - sparkles hmm do czego dazysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 hello szukam : Joop - Live @ Party Place (Slam FM) (16-03-2005) nie wiecie skąd można zassać ? podobno wypasny thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 uuu wrescie jakis porzadny set pvd w tym roku http://www.djmixes2k.com/index2.php polecam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ronald van Gelderen live @ Trance Energy 12-02-2005 Dla mnie pyszny secik :banana: polecam pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) Wy se tu sluchacie ASOT 190, a ja do teraz zakochany jestem w 187 i 189 :D W 187 tunes of the week, ok 43minutki leci... takie cudowe cos, cos co nie wiem jak sie nazywac... Moglibyscie podac nazwe tego kwalka? Naprawde nutka miodzio taki ze szko... jestem tak nim podjarany ze nie moge :D Macie wiecej czegos w tym stylu:> Ma ktos moze linka http do ASOT 188 bo mnie minał :( a torrent mi nie dziala...? Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ostatnio sciagnalem DJ Tiesto in Concert 2 - Live at Gelredome Arnhem (30.10.04).mp3 jest to 518 min wypasnego trensiku ;b, wazy 712mb. link na forum edonkey plik do znalezienia w emulu powyzej podalem link do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 1379156[/snapback]Nie dziala link! @xpektor ten kawalek bardzo czesto pojawia sie w ASOTach. AvB chyba go wyraznie lubi :) Ale jestem zbyt leniwy i jeszcze nigdy nie chcialo mi sie sprawdzic, jak sie nazywa, pomimo tego ze mi tez sie on bardzo podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 1379156[/snapback] Dla mnie tesn set to jedna wielka pomyłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 uuu wrescie jakis porzadny set pvd w tym roku 1375224[/snapback] z tej samej stronki polecan oslo nights march 2005,a zwlaszcza Gothek DC....szkoda ze w marcu Oslo Nights bez Elusive'a i Likwit'a no ale coz nie mozna miec wszystkiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 z tej samej stronki polecan oslo nights march 2005,a zwlaszcza Gothek DC....szkoda ze w marcu Oslo Nights bez Elusive'a i Likwit'a no ale coz nie mozna miec wszystkiego :) 1379778[/snapback] nie moge tego sciagnac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) BASIC INFORMATION na gorze strony. Podane sa rozne metody na sciaganie plikow z tej stronki. Moim zdaniem najlepszy jest netpumper ale niestety wersja ogolnie dostepna jest naladowane spyware'em. Moj sposob to instalowanie netpumpera sciagniecie tego co mnie interesuje a pozniej ad-aware i spybot i po sprawie.... jest tez mozliwosc sciagniecia za pomoca java aplet ale u mnie czesto sie zdarza ze zrywa polaczenie wiec z tej metody nie korzystam Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 nie mam nerwow do tej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 DJ Tiesto - Live @ Sputnik Intensivstation (19.o2.2k5).mp3 kolejny rewelacyjny secik B) dostepny na mule. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 DJ Tiesto - Live @ Sputnik Intensivstation (19.o2.2k5).mp3 kolejny rewelacyjny secik B) dostepny na mule. 1380764[/snapback] emule ssie nie moge z tego ciagnac :-( zapodaj jakas http :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Soulseek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Wy se tu sluchacie ASOT 190, a ja do teraz zakochany jestem w 187 i 189 :D W 187 tunes of the week, ok 43minutki leci... takie cudowe cos, cos co nie wiem jak sie nazywac... Moglibyscie podac nazwe tego kwalka? Naprawde nutka miodzio taki ze szko... jestem tak nim podjarany ze nie moge :D Macie wiecej czegos w tym stylu:> Ma ktos moze linka http do ASOT 188 bo mnie minał :( a torrent mi nie dziala...? 1379257[/snapback] Na moje ucho to Mike Foyle vs Signalrunners - Love theme dusk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 nie mam nerwow do tej strony 1380552[/snapback] http://www.netpumper.com/ sciagasz program...instalujesz go....nastepnie....to jez wazne !! na strone djmixek2k musisz wejsc spod internet explorera !!!! klikasz na linki do plikow otwiera Ci sie nowe okna pt. anit leech i tam masz linki ktore automatycznie przechwyci netpumper !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 asot 191 http://mr-39137.mr.valuehost.co.uk/fly/Tur...lliance.com.zip 1. Split Second - Midnight Express (Cyber) 2. Walsh & Coutre feat. Holly - Burn (SOG) 3. Harry Lemon - Tiga (Harry's Triple T mix) (Bandung) 4. Ava Mea - In the End (Santiago Nino vs Hydriod mix) (EE) 5. Hydriod - Pacifica (Somatic Sense) 6. Sublunar - Sanctuary (Antidote's tech mix) (Banshee) 7. Arizona vs Passiva - Halo (Danjo & Rob Styles mix)(Dedicated) 8. TUNE OF THE WEEK: 4 Strings - Sunrise (Spinnin) 9. Electrovoya - Days like These (Fundamental) 10. Hemstock & Jennings - Babylon (Icone remix) 11. Ernesto & Bastian - Dark Side of The Moon (Dogzilla mix)(Be Yourself) 12. Motorcycle - Around You (Armind) 13. Tiesto - Adagio for Strings (Danjo & Rob Styles mix) 14. Crazy - Slip Friction (Mondo) 15. Signum - In Your Face (ASOT) 16. Van Gelder - Everywhere (Somatic Sense) 17. Brian Cross - 4 U (O.R.G.A.N. mix) 18. Matt Darey - Liberation (Deep dub)(Darey products) 19. Hammer & Bennett - Language (Santiano Nino dub tech mix)(Armada) 20. 64 bit - Virtual Discotech (Cosmic Gate mix) 21. Eye Wall - Bad Deal (ASOT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Sublunar - Sanctuary (Antidote's Tech Mix) moj osobisty tune of the week :D :D :D reszta audycji jakos mnie usypiala :sad: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 mi sie podoba z 190: Luminary - My World (Hydroid Remix) a 191 sie sciaga za 30min bedzie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 1381295[/snapback]własnie dlatego nie mam nerow do tej strony, w tym netbumperze jest masa reklam itp itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest666 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Aphex Twin - Ageispolis Sasha - Xpander ( Hybrid Mix ) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Adam White & Andy Moor present Whiteroom The White Room z rok ma ale piekna jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...