Marcin_gps Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 hehe, turzol :P zebym musial tu wchodzic by ten cfg oblukac :D hehe http://republika.pl/marcin_gps/foo9.PNG thx a ISOS 5 nawet spoko ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 przesluchalem 1cd isos5, myslalem ze bedzie fajne... kazdy lepszy asot to przebija. Ja polecam serdecznie Melody Trance 2006, 80% to najlepsze utwory dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 http://s15.yousendit.com/d.aspx?id=1OJ9S54...TL2BWEIV2GK3TQQ moj nowy secik. electro/house. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzYsIeK6267 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 neo posłucham chętnie tego setu ale musisz napisac gdzie go znaleść. (KrzYsIeK? mam prośbę.napisz mi jak zamieścic swoj opis na forum bo wpisuje swój list a mi nie wychodzi. Spadam ale niedługo wpadne zobaczyc czy jest coś nowego. Narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Klikasz w link i klikasz Download Now... czekasz, zapisujesz, otwierasz, sluchasz. "mam prośbę.napisz mi jak zamieścic swoj opis na forum bo wpisuje swój list a mi nie wychodzi." nie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 NEON69 dobry secik moje gratulacje poczatek mi sie podoba :) Oby wicej takich secikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 przesluchalem 1cd isos5, myslalem ze bedzie fajne... kazdy lepszy asot to przebija. Ja polecam serdecznie Melody Trance 2006, 80% to najlepsze utwory dla mnie. z tym kazdym asotem to juz mega przesadziles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Każdy następny set już nie jest tak sycący jak poprzednie, dla mnie kariera ASOT skończyła się na którymś z 21x setów, każdy następny grany już jest na siłę. Zaraz wyskoczy banda dzikusów i pojedzie mnie po całości ;) Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Seentag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zapraszam do pobierania i komenatowania mojego nowego remixu :)) http://rapidshare.de/files/17353914/Scarf_...Remix_.mp3.html pozdrawiam Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 NEON69 dobry secik moje gratulacje poczatek mi sie podoba :) Oby wicej takich secikow ciesze sie i zachecam innych do sluchania i oceniania. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 @Neon69 : a mógłbyś na forum pochwalić się tracklistą....chciałbym wiedzieć czego się spodziewac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 @Neon69, całkiem przyjemny secik. Brak zbędnego wokalu o co ostatnio bardzo trudno w większości setów. @Seentag, obawiam się że nikt Cie już nie zjedzie, bo niestety masz rację- ASOTy już dawno przestały być ciekawe, teraz to jedynie przyzwyczajenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 @Neon69 : a mógłbyś na forum pochwalić się tracklistą....chciałbym wiedzieć czego się spodziewac ;)najlepiej .cue daj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 @Seentag, obawiam się że nikt Cie już nie zjedzie, bo niestety masz rację- ASOTy już dawno przestały być ciekawe, teraz to jedynie przyzwyczajenie. Na chwile obecną, poziom trzyma TATW i czasem Markus, lecą gdzieś jeszcze jakieś ciekawe audycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 nigdzie bo trance upadl i raczej sie nie podniesie....:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Markus trzyma poziom, ostati Global DJ Broadcast miodzio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Panowie to brac sie do sluchania starszych secikow ;P Wlasnie sciagam top20 AvB z `01, `02, `03. Ciekawe co z tego bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 @Piratez może jesteśmy już za starzy na trance ;) odkurzę troche stare ASOT-y, załapał sie ktoś jeszcze na stare paczki by nexgen77 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) @Neon69 : a mógłbyś na forum pochwalić się tracklistą....chciałbym wiedzieć czego się spodziewac ;)1. Richard Dinsdale - Bora (original mix) 2. Jody Wisternoff - Cold drink Hot girl That other 3. Funkagenda - Underground (deepgroove's dirty house dub) 4. Beckers - Colour me blind (original mix) 5. Phatjack - Bitches 6. Danny Freakazoid - Discount 7. Filterfunk - S.O.S. Message in a bottle (filterfunk s.o.s. remix) Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Każdy następny set już nie jest tak sycący jak poprzednie, dla mnie kariera ASOT skończyła się na którymś z 21x setów, każdy następny grany już jest na siłę. Zaraz wyskoczy banda dzikusów i pojedzie mnie po całości ;)zgadzam sie z toba w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Muzyka Trance zarazilem sie ASOTami po tym jak dostalem na te seciki namiary od Was. Do dzis pamietam jak sie nimi podniecalem, ale tak jak mowicie, obecnie to totalna porazka! Nawet nie sciagam/slucham z przyzwyczajenia jak niektorzy, bo w tym czasie ciekawwsze seciki moga zostac odsluchane. Moze po wizycie we Wrocku mu sie odmieni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Muzyka Trance zarazilem sie ASOTami po tym jak dostalem na te seciki namiary od Was. Do dzis pamietam jak sie nimi podniecalem, ale tak jak mowicie, obecnie to totalna porazka! Nawet nie sciagam/slucham z przyzwyczajenia jak niektorzy, bo w tym czasie ciekawwsze seciki moga zostac odsluchane. Moze po wizycie we Wrocku mu sie odmieni? nie na Arminie Trance się kończy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Dlatego wlasnie Markus Schulz leci w glosnikach... a potem g&d ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrX Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Neon secik calkiem nie zly. W sumie to bardzo duze wrazenie zrobil na mnie pierwszy utworek (z gatunku breakbeat) znasz moze jakies stronki (ew inne zrodla) z "tytułami" utworow podobnego gatunku ?? :) z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Neon secik calkiem nie zly. W sumie to bardzo duze wrazenie zrobil na mnie pierwszy utworek (z gatunku breakbeat) znasz moze jakies stronki (ew inne zrodla) z "tytułami" utworow podobnego gatunku ?? :) z gory dzieki. 1 utworek to electro house, nie ma w nim breakbitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Marco_V_-_Technoclub_Guestmix_(SSL)-SAT-04-06-2006-HSALIV polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) http://www.mpiii.com/UpDownload-index-req-...s-lid-7277.html ja polece to. na poczatku live'a cudowna synteza breakcore'ow z muzyka klasyczna (srzypce) Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez giusepe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 nie na Arminie Trance się kończy B)dla mnie nigdy sie na nim nawet nie zaczynal ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Magik_-_ETS_Session slyszeliscie cos o tym?? wlasnie slucham 009 i jest boska pelno starych hitow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Giuseppe zarejestrowałem sie na tej stronce co dales tego linka do tej muzy z orkiestrą ale jak te punkty zdobywaac ??Tylko przez dawanie linków ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...