Gość lechu1777 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Siemka. Wrzuciłem na ten serwer underground plik o nazwie "wypas 1.mp3" - może ktoś wie co to za kawałek, bo fajnie brzmi nawet? host: ftp.coloss.superhost.pl user: underground@coloss.superhost.pl pass: underground Edytowane 8 Lipca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) lechu1777: niestety to nie moje klimaty Zapraszam do przesluchania Pulp Victim - The World , dosc wiekowy kawałek godny uwagi. Dj Tiane - Armin van Buuren Tribute(The Vocals) Tracklist Rising Star - Touch me (Armin van Buuren Remix) Iio - Rapture (Armin Van Buuren Remix) Solar Stone - Seven Cities (AVB Vocal Mix) Solid Sessions - Janeiro (Armin Van Buuren Remix) Perpetual Dreamer - The Sound of Goodbye (Armin van Buuren Remix) Oceanlab - Sky Falls Down (Armin van Buuren Remix) Riva - Time Is The Healer (Armin van Buuren Remix) Armin van Buuren- Burned with Desire (Rising Star Remix) Shane - Too Late to Turn (Armin Van Buuren Remix) Motorcycle - As The Rush Comes (Armin Van Buuren Remix) Perpetuous Dreamer - Dust Wave (Rising Star Remix) http://users4.ev1.net/~aylindio/Armin%20Tr...e%20Vocals).mp3 Edytowane 8 Lipca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Szkoda, jak ktoś wie to pliss niech pisze ;) A to co zarzuciłes to THX, ściągne sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Oddam jedno zaproszenie na TranceTraffic w dobre rece . Jesli jestes zainteresowany pisz na pw. Zapa przesle wybranej osobie jutro kolo 20:00. W wiadomosci oczekuje abyscie napisali jakie posiadacie lacze (down/upl), jak dlugo sluchacie muzyki elektronicznej i dlaczego wlasnie Tobie mam przekazac owe zaproszenie.. jesli bedzie kilka chetnych bardzo ulatwi mi to wybranie odpowiedniej osoby. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) z tegorocznego sensation smiac mi sie chce, co to wogle jest ?? przesluchalem dwa bardziej house sety to przy tym sie tanczyc by nie dalo, porazka, sensation z roku na rok robi sie co raz gorsze Mi konto na tt udostepnil sector, wiec mi narazie jest nie potrzbne, chetnie bym wzial ale niestety w akademiku nie mam mozliwosci odpalenia torrenta wiec komus bardziej sie przyda Edytowane 8 Lipca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 zna/ma/słucha ktos fajnego hardcore ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Siemka. Wrzuciłem na ten serwer underground plik o nazwie "wypas 1.mp3" - może ktoś wie co to za kawałek, bo fajnie brzmi nawet? "bujamy, bujamy, bujamy...." lol :lol2: Oddam jedno zaproszenie na TranceTraffic w dobre rece . Jesli jestes zainteresowany pisz na pw. Zapa przesle wybranej osobie jutro kolo 20:00. W wiadomosci oczekuje abyscie napisali jakie posiadacie lacze (down/upl), jak dlugo sluchacie muzyki elektronicznej i dlaczego wlasnie Tobie mam przekazac owe zaproszenie.. jesli bedzie kilka chetnych bardzo ulatwi mi to wybranie odpowiedniej osoby. Pozdrawiam :) Zgłosił bym się, ale z moimi transferami odpadam na starcie :/ zna/ma/słucha ktos fajnego hardcore ? Kiedyś odpaliłem kanał hardcore na DI ale coś mi do gustu ta muza nie przypadła... EDIT: własnie sobie odpaliłem DI i niektóre kawałki nawet fajne, po przesłuchaniu ASOT'a 256 to, to rzeczywiście jest harcore :D Edytowane 8 Lipca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 @-=KAX=- Dużo mi nie pomogłeś... ja bym sobie przesłuchał kawałek, ale prosiłbym raczej o jakiś tytuł/wykonawce bo to że tam jest bujamy to ja też słysze jeśli chciałbyś wiedzieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Panowie ma do was pytanko słuchał ktoś kiedyś takiego czegoś jak dj doboy - vocal mix, bo kumpel mnie poprosił abym mu coś takiego sciągnął, a ja nigdy tego nie słuchałem. Jak by ktoś mi mógł dać jakiś link do tego to bym był bardzo wdzięczny... EDIT: Już wiem co to jest własnie na DI leci, nie moje klimaty ale jak ktoś ma linki to poprosze bo 4-pak drogą niechodzi ;) Edytowane 9 Lipca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 http://www.djdoboy.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Mnie by sie konto zdało jak najbardziej :). Upload nie najlepszy bo około 1 mbita ale to juz cos nawet do 100 kilo dochodzi na sekunde :). Edytowane 9 Lipca 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 @Gregor1230 : na PW miało być do kolegi Luc4s :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 na PW tez naskrobal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Co tam teraz słuchacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 a to : 02. Anna Nalick - [A State of Trance (256)(06-07-2006) #02] Breathe (2 A.M.)(Blake Jarrell Remix) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja w tej właśnie chwili słucham starych hiciorów :D Kai Traicid - Yuor Own Reality Robert Miles - Children The Age of Love - age of love (watch out for stella mix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 0823. Armand Van Helden - [Nympho #01] Nympho (Feat. Virgin Killer) 0824. Armand Van Helden - [Nympho #02] Come Play With Me (Feat. Creme Blush) 0825. Armand Van Helden - [Nympho #03] Into Your Eyes 0826. Armand Van Helden - [Nympho #04] Sugar (Feat. Jessy Moss) 0827. Armand Van Helden - [Nympho #05] Brainwashing (Feat. Virgin Killer) 0828. Armand Van Helden - [Nympho #06] Hear My Name (Feat. Spalding Rockwell) :-P 0829. Armand Van Helden - [Nympho #07] Hot City Nites 0830. Armand Van Helden - [Nympho #08] Jenny (Feat. Spalding Rockwell) 0831. Armand Van Helden - [Nympho #09] When The Lights Go Down 0832. Armand Van Helden - [Nympho #10] Juicy Juicy (Feat. Virgin Killer) 0833. Armand Van Helden - [Nympho #11] MY MY MY :rolleyes: 0834. Armand Van Helden - [Nympho #12] Got Over You (Feat. Virgin Killer) 0835. Armand Van Helden - [Nympho #13] The Tear Drop (Feat. Tim Holtom) Nie mogłem sie powstrzymać po prsotu ten album kocham :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Wrzuć na FTP :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 witam wie ktos moze jakie tytuly maja te 2 utwory?? tutaj link kliknij uslyszalem w radiu i nagralem, sory za jakosc;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Wrzuć na FTP :) :Djestem za :) <<)MARyo(>>: to nie jest ani house,trance czy house. To nie moje klimaty. Brakuje tylko magicznych gwizdków. Edytowane 9 Lipca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 http://www.djdoboy.com Wielkie dzięki, są tylko dwa ale chyba kumplowi wystarczy... lechu1777 jak chcesz to też sobie zassaj coś z tej stronki, powinno Ci się spodobać... P.S No panowie też mówie, że przydał by się jakiś upload bo dawno nic nowego na serwerze insektcc'a nie było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 słuchajcie hardcore !!! np. Bonkers 15 albo 16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Całowac po rączkach i na kolana :mrgreen: Edytowane 14 Września 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Kiedyś pisałem o poszukiwanej płycie, która miała motywy z szumem morza i krakaniem, dziś już wiem kto jest wykonawca jednego z kawałków bądz całosci, ale w dalszym ciągu nie mam tej płyty której szukam. Jednak jestem bliżej sukcesu niż byłem. nalin and kane - beachball. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 No thx kamilo23 :D Wkurza mnie tylko moje 11KB/11KB ;) CS 60% updata ale wyłączyłem, ściągne to z rapida ;) ~90MB powinno do 21 się ściągnąć bo potem wychodze na mecz do kumpla :P Ja wrzuciłęm na FTP kawałek "wypas1.mp3" ale nikt nie pisze co to jest, a fajnie się zapowiada :( Musi ktoś to znać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 nalin and kane - beachball - rzeczywiscie sa tam ptaki, znalem ten kawalek szkoda ze mi sie nie przypomnial wczesniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Kiedyś pisałem o poszukiwanej płycie, która miała motywy z szumem morza i krakaniem, dziś już wiem kto jest wykonawca jednego z kawałków bądz całosci, ale w dalszym ciągu nie mam tej płyty której szukam. Jednak jestem bliżej sukcesu niż byłem. nalin and kane - beachball. Pozdrawiam Pamiętam, w życiu bym nie pomyślał o tym utworze, a to jeden z moich klasyków...pewnie dlatego, że napisałeś o krakaniu (zbiło mnie to z tropu, bo założyłem, że chodzi o wrony ;)). To są mewy, a nie wrony. Beachball (piłka plażowa), nie wiem czy słyszałeś wersję z vocal'em, ale tam taka pani miły głosem mówi : "Yeah let's go to the beach" i później jest jeszcze "people get ready...ready 2 fly itd.", po tym byłoby łatwiej znaleźć. Wracając do głównego tematu nie będę wiedział co to za płyta, ale w okresie w którym wyszedł ten utwór na vinyl, a później na CDM była masa kompilacji na których się znalazł, wszyscy go grali !! Napewno nie była to płyta Nalin & Kane'a z racji tego, że oni nigdy nie wydali takowej. Jedynie Vinyl i CDM, trochę też remixowali np. Energy 52 - Cafe Del albo Van Bellen - Let Me Take You (On A Journey) A wydali takie vinyle jak : * Backfire * The K-People * Vol. III * Talkin' About * Krazy People * Live At The Crystal Palace (To nie jest set, chociaż nazwa mogła by na to wskazywać :D ) * Open Your Eyes * Beachball 2003 * Cruising * Superfly Summer Sampler Volume 1 * Open Your Eyes (The Child You Are) Edytowane 9 Lipca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Wiem jedno że "wszystko bym oddał" za tą płyte bądz vinyla. Pamiętam że to co ja miałem było orginalna płytą CD-audio i dokładnie miałem tam miedzyinnymi mówiącą panią "Yeah let's go to the beach". Trafiłem dziś przypadkiem na ten kawałek: nalin and kane - beachball, zupełnie przypadkiem. Jeżeli ktoś jeszcze ma ochote przypomnieć sobie dawne klasyki to polecam VA-The Best of Dream Dance-2CD-2006. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 a ja poszukuje takiej piosenki, znam teledysk: 1. tytul lub wykonawca raczej zawiera znak nie polski ( francuski albo włoski itp. ) 2. w teledysku na przemian pokazuja chłopa i babe pływających pod piekną niebieska wodą na karaibach ! musicie to znac :) wiec podajcie tytuł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 VA-The Best of Dream Dance-2CD-2006 skad to masz ? :) co do beachball slyszalem z wokalem i bez , nawet mialem teledysk tego , ostatio slyszalem mix tego z nowym woklaem i tesktem crusing czy cos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...