narcyz Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 I wychodzi na to że miałeś rację. Moim zdaniem ten kawałek nie zasługuje na tune of the year. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) ASOT 280 YEARMIX 2006! @LIVE 192KBPS zajęte 216 slotów z 250Tracklista: 01. [20] Alex M.O.R.P.H. vs. Rank 1 - Life Less Ordinary 02. [19] Sunlounger - White Sand 03. [18] Markus Schulz Featuring Carrie Skipper - Never Be The Same Again (Markus Schulz Coldhabour Club Mix) 04. [17] Kyau & Albert - Are You Fine? 05. [16] Super8 & P.O.S. Present Aalto - 5 06. [15] Armin Van Buuren vs. Rank 1 Featuring Kush - This World Is Watching Me 07. [14] Karen Overton - Your Loving Arms (Club Mix) 08. [13] Ronski Speed - The Space We Are (John O'Callaghan Remix) 09. [12] Snow Patrol - Chasing Cars (Topher Jones & Blake Jarrell Remix) 10. [11] Anna Nalick - Beathe (Blake Jarrell Remix) 11. [10] Andy Moor vs. Orkidea - YearZero (Andy Moor's First Light Mix) 12. [09] Selu Vibra - Divine 13. [08] O'Callaghan & Kearney - Exactly 14. [07] Armin Van Buuren - Sail 15. [06] Jose Amnesia Featuring Jennifer Rene - Louder 16. [05] Arksun - Arisen 17. [04] Armin Van Buuren - Control Freak (Sander Van Doorn Remix) 18. [03] Above & Beyond - Can't Sleep 19. [02] Armin Van Buuren Featuring Racoon - Love You More 20. [01] Above & Beyond Featuring Zoë Johnston - Good For Me (Club Mix) A State Of Trance Tune of 2006: Above & Beyond Featuring Zoë Johnston - Good For Me (Club Mix) ogólnie moim zdaniem początkowa 10 setu lepsza niż "czołówka", tune of the year jest ładny to fakt, ale nie zasługuję na pierwsze miejsce, ogólnie mam mieszane uczucia co do tego seta, no ale nie zapominajmy, że tracklista wygląda tak a nie inaczej dzięki samym słuchaczą... stay tuned! Edytowane 21 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 TUNE OF THE YEAR - Above & Beyond Featuring Zoë Johnston - Good For Me (Club Mix) Jakoś mi nie pasuje na kawałek roku, ale cóż decyzja większości. Szczerze powiedziawszy ta lista ciekawiej by wyglądała gdyby parę kawałków z końca rzucić na początek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 skad sie teraz sciaga asoty jak nie ma juz forum asot.be ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 WYNIKI - Cały TOP 100 z ilością głosów i punktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 http://www7.spread-it.com/dl.php?id=195a53...c741ed053652fce asot no jakby wszyscy zaglosowali na louder to top 3 jak nigdy nic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 lojezu jaka nuda trance jest z roku na rok coraz gorszy!!!! same plumkanie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 to zacznij sluchac TECHNO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 http://rapidshare.com/files/8459676/Richar...p_2006.mp3.html trzymajcie prezent jak dla mnie nr 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 http://rapidshare.com/files/8459676/Richar...p_2006.mp3.html trzymajcie prezent jak dla mnie nr 1 niezly kawalek, znam go z aosta, wykasuj link bo to chyba nie legalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 macie cue do asot 280?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 macie cue do asot 280?? KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Tiesto-Live_At_The_Point_(Dublin)-CABLE-04-11-2006-1KING dostepny na tt poprostu miazga o czyms takim mowie a nie o wszechobecnych plumkaniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Tiesto-Live_At_The_Point_(Dublin)-CABLE-04-11-2006-1KING dostepny na tt poprostu miazga o czyms takim mowie a nie o wszechobecnych plumkaniach Dysponuje może ktoś linkiem, bo chętnie bym przesłuchał? ...aaa i mam jeszcze pytanie czy jest może .cue do ASOT'a 2006? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Tiesto-Live_At_The_Point_(Dublin)-CABLE-04-11-2006-1KING dostepny na tt poprostu miazga o czyms takim mowie a nie o wszechobecnych plumkaniach sciagnalem jak kazales :>, i sie nie zachwicilem jak kazales :< Edytowane 26 Grudnia 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Tiesto-Live_At_The_Point_(Dublin)-CABLE-04-11-2006-1KING dostepny na tt poprostu miazga o czyms takim mowie a nie o wszechobecnych plumkaniach mam gdzies na cd super set! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 czy wiecie skad mozna pobrac "Atb in concert poznan" ? bo tak szukam i szukam i nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 czy wiecie skad mozna pobrac "Atb in concert poznan" ? bo tak szukam i szukam i nic :/ Szukasz filmu z 2005 czy 2006?? Bo jeśli 2006 to mogę go wieczorkiem udostępnić. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Ooo to udostępnij może przez noc mi się ściagnie :) Tak BTW to gdzie spędzacie sylwestra? EDIT: Mam jeszcze takie pytanie czy jak sobie potne np. ASOT'a na kawałki to czy nadal są legalne czy już nie? Edytowane 27 Grudnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Torrent - proszę koncert torrent'em wam daje. !!!Tylko pamiętajcie!!! Poseedujcie po ściągnięciu żeby inni też skorzystali :lol: EDIT: Seeda na stronie nie widać, jeśli będzie coś nie tak to piszcie na GG lub PW Edytowane 27 Grudnia 2006 przez kaluzaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Mam jeszcze takie pytanie czy jak sobie potne np. ASOT'a na kawałki to czy nadal są legalne czy już nie? Raczej tak, bo te utworki w setach są przecież niekompletne. Poza tym pliki cue tną sety na kawałki i można sobie odsłuchiwać jeden utworek w kółko, a to jest legalne, więc nie widzę problemu. Dla pewności jeśli dajesz komuś taki utwór, to zaznacz, że jest to rip z takiego a takiego seta i powinno być oki. Takie jest moje zdanie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja w akadmiku spedzam , jeden wielki sylwester z kazdym pietrem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ma ktoś może i może udostępnić seta ABOVE & BEYOND z Sunrise Festival 2006, podobno super zagrali? :rolleyes: ABOVE & BEYOND stealing time :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 A STATE OF TRANCE 281 @live 192kbps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) co do koncertu ATB to szukam tego ostatniego co byl w poznaniu, ale nie video tylko mp3 i nie korzystam z torrentow *nie umiem :P) myslalem o linku na jakis serverek ;] co to dzis jest za asot? jakas kiszka... myslalem ze beda lecialy najlepsze mixy tego roku a tu leci "control freak" tak przez 20 sek i nagle wchodzi "are you fine?" i tak w kolko :/ nie da sie sluchac imho :| edit: tak samo "yearzero" chyba nawet minuty nie trwal.... ahh szkoda gadac, a myslalem ze dzis posiedze przy asocie Edytowane 28 Grudnia 2006 przez pawelekmal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 bo to mega mix ! mi sie podoba lubie takie cos :D bo to mega mix ! mi sie podoba lubie takie cos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) wolałbym żeby były najlepsze mixy roku ale w całosci a nie jakieś urywki z nut, niektóre bardzo lubię i chętnie bym posłuchał a tu mi dają jakąś 1 minutę na cala nutkę, dla mnie za bardzo chaotyczne ;] qbass liczę ze jutro albo jeszcze dziś wrzucisz link do jakiegoś serverka skąd będzie można pobrać tego asocika ;) hmmm.. nawet zaczyna mi się podobać sposób w jaki dziś puszczają muzę ;] ale tylko jak leci pare fajnych piosenek pod rząd :D Edytowane 28 Grudnia 2006 przez pawelekmal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 pawelekmal mnie też to wkurza, ale tak to jest jak musi się upchnąć 50 kawałków w dwóch godzinach :blink: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 http://rapidshare.com/files/8459676/Richar...p_2006.mp3.html trzymajcie prezent jak dla mnie nr 1 Naprawdę świetny kawałek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 ASOT nietypowy, ale od czasu do czasu nam nie zaszkodzi taki mały przegląd tego co już było ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...