satoshie Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Nie słuchałem ASOT, ale co Markus zagrał w Global DJ Broadcast - same klasyki ... miód :) Global DJ Broadcasy Classic Showcace 28-12-2006 By Markus Schulz Tracklist: 01. Spooky - Little Bullet w/ Solar Stone - Solarcoaster (Accapella) 02. Depeche Mode - Only When I Lose Myself (Lexicon Avenue Remix / Markus Schulz Reconstruction) 03. Holden & Thompson - Nothing (93 Returning Mix) w/ Andain - Summer Calling (Acappella) 04. Solar Stone - Release (Original Mix) 05. Bullet - Cried To Dream (Max Graham Remix) 06. David Forbes - Questions Must Be Asked (Kayestone Remix) 07. Viframa - Cristalle (Precision vs Katana Remix) 08. Way Out West - Mindcircus (Gabriel & Dresden Remix) 09. Miro - By Your Side (Unreleased Coldharbour Mix) 10. Mr. Sam vs Fred Baker pres As One - Forever Waiting 11. Airwave - When Things Go Wrong 12. Libra pres Taylor - Anomally (Calling Your Name) (Original BT & Taylor Mix) 13. Ferry Corsten - Indigo (Markus Schulz Reconstruction) 14. Armin Van Buuren - Blue Fear 15. Humate - Love Stimulation (PvD Love Club Mix) 16. Cass & Slide - Perception (Vocal Mix) 17. Dakota - Swirl 18. BT vs Sasha - Remember Magnetic North 19. Markus Schulz vs Chakra - I Am 20. Jam & Spoon - Stella 21. Orbital - Halcyon + On + On Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) pieknie!!! bedzie czego sluchac jak bede jechal do Lodzi jutro ! alez Prosze bardzo :) ASOT YEAR MIX http://rapidshare.com/files/9320776/Armin_....part1.rar.html http://rapidshare.com/files/9321262/Armin_....part2.rar.html tutaj link sendspace: http://www.sendspace.com/file/gfmwei No i GDB :) http://ifolder.ru/744609 http://ifolder.ru/744636 Edytowane 29 Grudnia 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Panie i Panowie!! A kto z Was szykuje się na Trance Energy 03.03.07?? Cena 35euro...brzmi nie najgorzej :) Chyba zalicze to w drodze do Polski :D PREPARE TO DANCE.. Line-up MAINSTAGE Paul Oakenfold Markus Schulz Cosmic Gate Johan Gielen Marcel Woods Sander van Doorn Phynn CLUBSTAGE Jean Rank 1 Bobina Jochen Miller Randy Katana Dazzle Ron van den Beuken HARDSTAGE Ton TB Bas&Ram Yves de Ruyter Scot Project Talla 2XLC Dave202 Francois FUTURESTAGE Ronald van Gelderen Gareth Emery Mark Norman Cor Fijneman Joop Serge Devant Menno de Jong Line up brzmi zachęcająco.. uważam że warto zobaczyć w akcji przede wszystkim Paula Oakenfolda a poza tym Johana Gielena, Rank1 i Cosmic Gate. No i nie można zapomnieć o Schulzu :) A tu mały trailer ---> Trance Energy 2007 Niestety dosyć krótki Edytowane 31 Grudnia 2006 przez CosmiChild Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Mnie wystarczy PREPARE TO DANCE.. i wiem co się kroi :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Jaki utwór leci w końcówce tego trailera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Jaki utwór leci w końcówce tego trailera?Haaa!!..to jewst dobre pytanie. Sam się zastanawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja nie mam pojecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 szsytkiego najlepszego chlopaki w nowym roku. bedzie ktos chetny w kwietniu na tiesto in concert we wroclawiu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ciężko rozpoznać. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Joop - The Future Edytowane 1 Stycznia 2007 przez goldenSo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Poszukuje myzuki zbliżonej do klimatów The Future Sound of London? Możecie coś polecić? Mile widziana dostępność na TT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Poszukuje myzuki zbliżonej do klimatów The Future Sound of London? Możecie coś polecić? Mile widziana dostępność na TT ;) A co oni wogóle grają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Poszukuje myzuki zbliżonej do klimatów The Future Sound of London? Możecie coś polecić? Mile widziana dostępność na TT ;) Hmm może Hybrid albo Orbital?? A co oni wogóle grają? Piękną i ambitną muzykę elektroniczną... Papua New Guinua - http://www.youtube.com/watch?v=-gbOX6cDFqU Cascade - http://www.youtube.com/watch?v=1aFCAMkbVHM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Hmm może Hybrid albo Orbital??Ok, zobaczę jutro wieczorkiem. W każdym razie dzięki :) Piękną i ambitną muzykę elektroniczną...Otóż to. Jak ktoś nie słuchał, to polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Satoshie.. dzięki z linki Teraz już wiem co to jest. Może w jakiś sposób również podobne jest neotropic. Co prawda dawno tego już nie słyszałem ale tak mi się coś kojarzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html prawie sie zesrałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html prawie sie zesrałem ;] :blink: Przynajmniej teraz nauczę się rozróżniać wszystkie gatunki trance'u :lol: Przeanalizowałem na szybko i spodobał mi się Goa trance, a dokładniej Astral Projection ma ktoś może jakieś kawałki tego wykonawcy? Do tej pory ograniczałam się do eurotrance'u ale widze, że jest więcej ciekawej muzy :) Edytowane 2 Stycznia 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) :blink: Przynajmniej teraz nauczę się rozróżniać wszystkie gatunki trance'u :lol: Przeanalizowałem na szybko i spodobał mi się Goa trance, a dokładniej Astral Projection ma ktoś może jakieś kawałki tego wykonawcy? Do tej pory ograniczałam się do eurotrance'u ale widze, że jest więcej ciekawej muzy :) No ba... Astral Projection jest super. Nie poratuje Cię ichnimi utworami bo te jak i pozostale PsyT. mam na drugim dysku nie podłaczonym do lapka. Ale z Psytrancu polecam również Talamasca, Hallucinogen, Aural Plane, Cosmosis (ciężkie), Banco De Gaia, Electric Universe, Infected Mushroom. Ta mieszanka wykonawców na początek powinna Ci wystarczyć w poznaniu tego nurtu. Ogólnie polecam PsyTrance.pl w celu rozeznania się. Ja osobiście żałuję że nie ma już od dawien dawna klubu Blue Velvet w Warszawie. Pamiętam czasy Dredd'iego. Jeden z tak naprawdę nielicznych polaków którzy naprawdę tworzyli coś pięknego. Do tej pory tworzy ale już pod innym projektem którego osobiście jeszcze nie miałem okazji posłuchać. (hmm...czas najwyższy chyba :) ) W końcu zacząłem wracać do źródeł :))) W KOŃCU!!! Edytowane 2 Stycznia 2007 przez CosmiChild Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Przeanalizowałem na szybko i spodobał mi się Goa trance, a dokładniej Astral Projection ma ktoś może jakieś kawałki tego wykonawcy? Do tej pory ograniczałam się do eurotrance'u ale widze, że jest więcej ciekawej muzy :)Pfff, już chyba nie jeden raz tu o tym pisałem więc wpisz Astral Projection w pole "szukaj w temacie" na dole strony ;) Generalnie, to jestem zakochany w utworze Ambient Galaxy. Astral Projection prześwietną muzykę ;) A najbardziej zaskakujące dla mnie jest ich pochodzenie. Do tej pory nie udało mi się znaleźć zespołu któy by grał goa/psy trance bardziej odpowiednio (dla mnie) niż Astral Projection. Chociaż jak wiele osób twierdzi ich czasy świetności już minęły. Być może jest to racja, ale wciąż chce się ich słuchać. No ba... Astral Projection jest super. Nie poratuje Cię ichnimi utworami bo te jak i pozostale PsyT. mam na drugim dysku nie podłaczonym do lapka. Ale z Psytrancu polecam również Talamasca, Hallucinogen, Aural Plane, Cosmosis (ciężkie), Banco De Gaia, Electric Universe, Infected Mushroom. Ta mieszanka wykonawców na początek powinna Ci wystarczyć w poznaniu tego nurtu. Ogólnie polecam PsyTrance.pl w celu rozeznania się. Dla mnie z tego co tu podałeś to Infected Mushroom bywa momentami ciężki. --edit-- Nie bez powodu od czasu do czasu mówi się, że to muzyka dla opętanych, buehheh ;] Edytowane 3 Stycznia 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 No ba... Astral Projection jest super. Nie poratuje Cię ichnimi utworami bo te jak i pozostale PsyT. mam na drugim dysku nie podłaczonym do lapka. Ale z Psytrancu polecam również Talamasca, Hallucinogen, Aural Plane, Cosmosis (ciężkie), Banco De Gaia, Electric Universe, Infected Mushroom. Ta mieszanka wykonawców na początek powinna Ci wystarczyć w poznaniu tego nurtu. Ogólnie polecam 2451793[/snapback] Pfff, już chyba nie jeden raz tu o tym pisałem więc wpisz Astral Projection w pole "szukaj w temacie" na dole strony ;) Zrobiłem to zaraz po usłyszeniu jednego z kawałków Astral Projection, ale same tytuły na niewiele mi się zdadzą... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Orbital i Hybrid przesłuchane. Muzyka fajna i z pewnością często będzie u mnie grała, jednak to już nie to samo co The Future Sound of London ;) BTW. U mnie Astral Projection można porównać do The Future Sound of London, ponieważ oba są wspaniałe i za cholerę nie potrafię znaleźć dla nich żadnej alternatywy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Orbital i Hybrid przesłuchane. Muzyka fajna i z pewnością często będzie u mnie grała, jednak to już nie to samo co The Future Sound of London icon_wink2.gif Fakt, nic nie przebije chyba Papua New Guinua. Chociaż kawałek Hybrid'a - Finished Symphony też jest imho genialny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 -> http://www.ftb.pl/news/44193_0_1/tiesto-in...we-wie%9Cci.htm @ kax - tu masz ten set co chciales (tiesto) -> http://rapidshare.com/files/10169476/01-ti...-1king.mp3.html pozniej moze wrzoce jeszcze jeden sylwestrowy stream z radia tez tiesto, narazie slaby upload a tutaj jakby kogos interesowala to jest z grubsza lista imprez zapowiadajacych sie na ten rok. 27.01 - First Touch 10.02 - Trance Xplosion 24.02 - enTrance 08.04 - Trance Connection 08.04 - Revolution (termin jeszcze nie pewny w 100%) 14.04 - Tiesto in Concert 09.06 - ATB in Concert 3 22.06 - Welcome To... (lub 23.06) 29.06-01.07 - Heineken Open'er Festival 2007 06-07.07 - Soundtropolis 07.07 - Creamfields 20-21.07 Sunrise Festival 11.08 - Summer City 06.10 - Sensation White 2007 10.11 - Independance 24.11 - Dancetination to jeszcze nie wszystko \o/ ja na chwile obecna na 100% pojade na: armina, tiesto, atb, welcome to..., sensation white i byc moze na heineken'a ;] piratez, wpadniesz znowu na tiesto? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 @ kax - tu masz ten set co chciales (tiesto) -> http://rapidshare.com/files/10169476/01-ti...-1king.mp3.htmlWielkie dzięki zaraz zasysam... :) ja na chwile obecna na 100% pojade na: armina, tiesto, atb, welcome to..., sensation white i byc moze na heineken'a ;] Ja będę zapewne na tych, które będą się odbywać w Poznaniu (bo mam dosyć blisko) czylo: RTX, ATB in Concert, Summer City, Dancetination. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Wielkie dzięki zaraz zasysam... :) Ja będę zapewne na tych, które będą się odbywać w Poznaniu (bo mam dosyć blisko) czylo: RTX, ATB in Concert, Summer City, Dancetination. to jakby co sie spotakamy, bede jechal z ekipa FMT wiec bedziesz mogl sie podpiac bo bedzie bardzo wesolo :) a btw. summer city z PvD ma byc podobno nad morzem, wiec ... Edytowane 4 Stycznia 2007 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 ASOT 282 live @192kbps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 to jakby co sie spotakamy, bede jechal z ekipa FMT wiec bedziesz mogl sie podpiac bo bedzie bardzo wesolo :) a btw. summer city z PvD ma byc podobno nad morzem, wiec ... Chętnie się podepnę ponieważ niestety jadę sam. Na razie muszę załatwić sobie transport, pewnie pojadę swoim samochodem (tzn. ojca :wink:) o ile mi pożyczy, na razie marudzi bo jeszcze nie odebrałem prawka i pewnie się boi, że mu rozwalę :lol: Startujecie z Wrocławia? Jeśli tak to samochodem czy pociągiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) czy ktos wie gdzie moge dostac "Monsterseries mixed by Ronski Speed" :) ? ps. dla chetnych :) Ronski Speed - New Year Mix from Afterhours.fm (02.01.2007) 01. Gabriel & Dresden - Dangerous Power 02. Andrew Bennett & Rico Soarez - Light Of Hope (Original) 03. Super 8 & DJ Tab ft. Ben Lost - Won't Sleep Tonight (Moody Vocal Mix) 04. Paff - Apple & Peach 05. Kenidel Lopez - Heavens Caliber (Thomas Datt Remix) 06. Sun Decade - I'm Alone (Stoneface & Terminal Remix) 07. Lost World - A Life Elsewhere (Martin Roth Psy Remix) 08. Buro - Seduction 09. Ronski Speed vs. Oceanlab - E.O.S. vs. Satellite (10 Years Euphonic Mash Up) 10. Andy Craze - A New Life (Atek Remix) 11. Mike Nichol - Morning Kiss 12. Lange & Emery - Another You Another Me (Original vs. Austin Leeds & Terranova Remix) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ronski Speed - January Promo Mix (2007) 01 DT8 Project ft. Andrea Britton - Hold Me (Till The End) (Ronski Speed Remix) Mondo 02 Sarah McLachlan - The First Noel (DJ Shah Remix) Nettwerk 03 Luminary - Dark Eyes (Funabashi pres. Tom Porcell Remix) Solaris 04 Signalrunners - Aria Epica (Bart Claessen Remix) Anjuna Beats 05 Rank 1 - Airwave (Sean Tyas Remix) 06 Sun Decade - I'm Alone (Stoneface & Terminal Dub) Euphonic 07 Above & Beyond - Stealing Time (Club Mix) Anjuna Beats 08 Stoneface & Terminal vs. Skip Raiders - Just Another Day (Mash Up) 09 Cosmic Gate - Analog Feel Maelstrom 10 Leon Boiler pres. Precursor - Lyra (Joop Mix) 2 Play 11 Lange & Emery - Another You Another Me (Original vs. Austin Leeds & Terranova Remix) Lange / Vandit haslo: www.tranceroute.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ronski Speed with the GuestMix at Release Emotion 005 on SenseGenerate.FM (05.01.2007) 01. First Blush - If Only You Knew (Original Mix) [Artist CDR] 02. Asphalt Group presents Fakesoul - Oversense (Trance Mix) [Artist CDR] 03. Signalrunners - Aria Epica (Bart Claessen Remix) [Anjunabeats] 04. Aly & Fila pres. A & F Project - Ankh (Breath Of Life) [Offshore Music] 05. Sunclyder - Walk In Clouds (Original Mix) [Artist CDR] 06. Ronski Speed vs. Oceanlab - E.O.S. vs. Satellite (10 Years Euphonic Mash Up) [Euphonic] 07. Sun Decade - I'm Alone (Stoneface & Terminal Remix) [Euphonic] 08. Armin van Buuren vs. Rank 1 feat. Kush - This World Is - Watching Me [Armada] 09. Paff - Apple & Peach [Artist CDR] 10. Lost World - A Life Elsewhere (Martin Roth Psy Remix) [Captivating Sounds] haslo: www.tranceroute.com -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kyau and Albert - Euphonic Sessions On ETN.fm - 04-01-2007 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- szczerze mowiac to nie wiem czy napewno mozna to zamiescic na forum, jesli nie to niech mnie ktos o tym poinformuje ale wydaje mi sie ze wszystko jest ok. polecam te sety :) Edytowane 7 Stycznia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 a pliki lecą wolniej niż krew z nosa :P czy ktos wie gdzie moge dostac "Monsterseries mixed by Ronski Speed" ?odezwij się na priva. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 @ -=KAX=- smigamy z wroclawia pociagniem ! no jeszcze troche czasu jest, wymienimy sie numerami tel i sie zgadamy na 100% :] gdyby ktos mial chec sciagnac moj 2gi w zyciu set :P to prosze ;-> http://files.filefront.com//;6492206;;/ TL: Delerium - Angelicious (Andy Moor Radio Edit) Holden & Thompson - Nothing (93 Returning Mix) Headstrong feat. Tiff Lacey - The Truth (David West Progressive Mix) Jose Amnesia feat. Jennifer Rene - Louder (Blake Jarrell Remix) Jose Zamora & Damian DP feat. Paleday - Transatlantic (Andy Moor Remix) Rico Soarez And Andrew Bennett - Light of Hope (Original Mix) Luminary - My World (Arksun Mix) Perpetuous Dreamer - The Sound of Goodbye (Armin's Tribal Mix) Dj Tiesto - Walking on Clouds Cosmic Gate - The Day That Fades 4 String - Maline (4 Turntables Mix) tylko nie oczujcie Bog wie czego, techniki 100% DJ'a jeszcez nie mam B) ale konstruktywnych uwag poslucham :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...