jediknight Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 a tego to nie wiedziałem... ja korzystam z CUE Splitter, naprawde fajne narzedzie, bardzo wygodne i masakrycznie konfigurowalne. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Posłuchajcie tego kawałka: Danny tenaglia vs Timo mass - Let Go and lose it (chris rea versus mix2005-by trafik) Jest normalnie boski ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Posłuchajcie tego kawałka: Danny tenaglia vs Timo mass - Let Go and lose it (chris rea versus mix2005-by trafik) Jest normalnie boski ;) jak byś był taki miły to wrzuć na jakiś serwer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 njlepszym programem do dzielenia mp3 na bazie cue to 'Rzeźnik mpegów' :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 njlepszym programem do dzielenia mp3 na bazie cue to 'Rzeźnik mpegów' :) bardzo ciekawa nazwa :lol: ma ktoś może plik cue to tiesto in concert 2003 bo googluje i googluje i coś znaleźc nie moge :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 jak byś był taki miły to wrzuć na jakiś serwer :)Prosze ;) http://rapidshare.de/files/24243390/Danny_...afik__.mp3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 To, że zaczęły mi sie właśnie wakacjie prezent odemnie :) kilkanascie bardzo wakacyjnych kawałków, fani vocalu beda zachwyceni A & F feat. Kirsty Hawkshaw - Reach For Me (Solasso Remix) Angelic - Its my Turn (4 Strings Mix) Apoptygma Berzerk - Kathy's Song (Green Court Remix) Circ - Destroy she Said D3 feat. Leya - Lead to Your Love (Silverblue Edit) Deep Skies - Little Bird (Mike Koglin Remix) Deepsky Feat Jes - Ghosts (Filo & Peri Remix) DT8 Project feat. Andrea Britton - Winter (Original Vocal Mix) Filo and Peri - Closer Now (Original Mix) Jan Johnston - Am I On Pause (Trailer Trash Vocal Mix) Kyau vs. Albert - Velvet Morning Lange feat Kirsty Hawkshaw - Sincere For You (Original Mix) Mr. Sam - Me and You Mr. Sam & Rani - Surrender (Original Mix) Tess - The Second You Sleep (Antillas Rmx) http://www.megaupload.com/?d=95UW2EOR :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) gbass ty masz u mnie piwo i to nie jedno :D Edytowane 27 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Above and Beyond - Can't Sleep remixes :) ATB Remix Signum Remix Ian Carey Dub Mix Ian Carey Vocal Mix http://www.sendspace.com/file/66ygbt @Chs'20 musisz czekac az sie zwolni slot Edytowane 27 Czerwca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) special for polish users :lol2: ja tam zawsze zrobie kilka razy odswież i jest :) Edytowane 27 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Armin Van Buuren - Armada Night @ Fabrik [24-06-2006] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 01. Mike Foyle - Shipwrecked (John'O Callaghan vs Mike Foyle Remix) 02. Amnesia Brothers feat Jennifer Rene - Louder 03. Armin van Buuren - Who's Watching (Remy & Kinkenberg Remix) 04. Menno de Jong & Leon Bolier pres Solar Express - Momentum 05. Rank 1 vs Alex M.O.R.P.H. - Life Less Ordinary 06. Aalto - 5 07. Armin van Buuren - Control Freak (Sander van Doorn Remix) 08. 4 Strings - Take Me Away (Purple Haze Remix) 09. John O'Callaghan & Thomas Bronzwaer - Lost World (Giuseppe Ottavianni Remix) 10. O'Callaghan & Kearney - Exactly 11. Dogzilla - Without You (John O'Callaghan Remix) 12. Randy Katana. - Plastic Fantastic 13. Chocolate Puma - Always & Forever (Bart Claessen Remix) 14. Orjan - Artic Globe 15. Armin van Buuren - Shivers (Alex M.O.R.P.H. Dub Remix) 16. Ferry Corsten - Beautiful 17. Re:Locate - Rogue 18. Divini & Warning - 4LB 19. Gareth Emery & John O' Bir - No Way Back 20. Armin Van Buuren feat Jan Vayne - Sail 21. Agnelli & Nelson- Everyday (John O'Callaghan Remix) 22. Giuseppe Ottaviani & Marc van Linden- Until Monday 23. Racoon - Love You More (Armin van Buuren Remix) 24. Selu Vibra- Divine 25. ID - ID 26, S.O. Project - Direct Dizko (Sander van Doorn Remix) 27. Armin van Buuren - Communication Part 3 28. Karen Overton - Your Loving Arms (Markus Schulz vs Elevation Intro Mix) http://www.box.net/public/static/4vxv7i7etq.mp3 właśnie ściągam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Above & Beyond Anjunabeats Classics » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 01. Smith & Pledger Forever (Aspekt Remix) (6:34) Remix - Aspekt Vocals - Carrie Skipper 02. Endre I Kill For You (Probspot Remix) (6:28) Remix - Probspot 03. Stephen J. Kroos Instamatick (Original Mix) (5:11) 04. Menno de Jong Guanxi (Original Mix) (6:24) 05. Matt Hardwick vs. Smith & Pledger Connected (Original Mix) (6:04) Vocals - Melinda Gareh 06. Aalto Taurine (Original Mix) (7:39) 07. Jono Grant vs. Mike Koglin Circuits (Original Mix) (6:58) 08. Smith & Pledger Believe (Original Mix) (3:56) 09. Endre Kallocain (Robert Nickson Remix) (5:03) Remix - Robert Nickson 10. Above & Beyond No One On Earth (Gabriel & Dresden Remix) (7:48) Remix - Gabriel & Dresden Vocals - Zoë Johnston 11. Super8 Cre8 (Original Mix) (5:57) 12. P.O.S. Gravity (Original Mix) (5:23) 13. Tranquility Base Surrender (Original Mix) (5:47) Vocals - Carrie Skipper 14. Yilmaz Altanhan Eighties (Özgür Can Remix) Remix - Özgür Can 15. David West Larry Mountains 54 (Original Mix) Featuring - Andreas Hermansson 16. Above & Beyond vs. Andy Moor Air For Life (Airwave Mix) Remix - Airwave Vocals - Carrie Skipper 17. OceanLab Sirens Of The Sea (Kyau Vs. Albert Vocal Mix) Remix - Kyau vs. Albert 18. Aspekt Hijack (Original Mix) 19. Alt + F4 Alt + F4 (Original Mix) 20. Smith & Pledger Northern Lights (Original Mix) 21. Carrie Skipper Time Goes By (Super8 Deep Mix) Producer - Above & Beyond Remix - Super8 22. Super8 + DJ Tab First Aid (Perry O'Neil Mix) Remix - Perry O'Neil 23. Lucas & Beltram Trust Me (Original Mix) 24. Mike Koglin vs. Jono Grant Sequential (Original Mix) 25. Tranquility Base Getting Away (Original Mix) 26. Aalto Resolution (Original Mix) 27. Kyau vs. Albert Made of Sun (KvA Volume Three Mix) :rolleyes: KLIK PS. Moze ktos z was mi pomoze: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=205074 Edytowane 28 Czerwca 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 czyzby byly to po prostu anjunabeats vol 2 i 3 puszczone po kolei? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Above & Beyond Anjunabeats Classics nie pod moje gusta jest ten set piękne dwa housowe sety flash brothers - fundamental - 06-27-2006 http://tinyurl.com/n7jma deepsky - fundamental - 06-27-2006 - http://tinyurl.com/pvsja http://www.ftb.pl/bilety.asp?id=57 100zł za sensation ;/ co taka cisza w temacie? Edytowane 29 Czerwca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 vocal od qbassa :) http://63.247.69.218/~elucidat/music/Eluci...dream_green_mix .mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Cicho w temacie to ja sie pochwale :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ładny nawet :lol: podobno z jakością dźwięku u niego niesporo... dlatego ja wziąłem Vestaxa VMC-002 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Nie narzekam ;) Grunt ze gra sie 10 razy milej. Tez myslalem o tym Vestaxie twoim ale jednak cena i kanaly przewazyly na rilupa. Braciak przywiezie na weekend swojego 909 to sobie porownam... i zaczne narzekac ;) PS. W takim mikserku jakiej klasy jest wzmak na sluchawki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ile jest miejsca na serwerze insektcc'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 180MB A jesli ci malo to wywal ISOSy bo mysle ze wszyscy chetni juz maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 jako że film bardziej związany z tym tematem to zapytam się tutaj :) czy ma ktoś może film It's All Gone Pete Tong ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie ale pierwsze slysze o tej pozycji. Godne uwagi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) godne, bardzo fajny filmik, zreszta wystarczy spojrzec na srednia ocen z filmwebu. Historia tragicznego życia legendarnego Frankie'go Wilde'a. Jednego z najlepszych, żyjących DJ-ów na świecie. Opowieść o tym jak stał się sławny i jego walce z utratą słuchu. http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=185643#124751 http://www.osloskop.net/r/14442.html Edytowane 30 Czerwca 2006 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Juz mi sie kolesia zal zrobilo :( Tak czy siak eMule poszedl w ruch, ale jesli ktos jednak ma to ja wyluskam miejsce na servie. Byloby bardzo milo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 mam ale w domu ten film, niestety przy moim up w domu 20kilo nie da rady zebym upchna to na servie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 jako że film bardziej związany z tym tematem to zapytam się tutaj :) czy ma ktoś może film It's All Gone Pete Tong ?Ma. Warto obejrzeć, naprawde fajny. Ale raczej nie będe go mógł uploadować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Już kiedyś pisałem o tym filmie w tym temacie : http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=...dpost&p=1660245 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Juz mi sie kolesia zal zrobilo :( Tak czy siak eMule poszedl w ruch, ale jesli ktos jednak ma to ja wyluskam miejsce na servie. Byloby bardzo milo. żal? przecież to fikcyjna biografia.... ale imo jak by ktoś upchnął na serwer było by niezmiernie miło :) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ale mi sie skojazyl z beethovenem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ale mi sie skojazyl z beethovenem. ;) :lol2: :lol2: :lol2: BTW. tak mi przyszło teraz do glowy, skoro co niektórzy nie widzieli It's all gone... to może znajdą się też osoby co nie widziały Human Traffic ?? Jeśli tak to pora nadrobić zaległości... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...