..::SNAP::.. Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 czy jest mozlowisc utworzenia jeszcze ze 2 dzialow "modyfykacje" ?? kiedy patrzac na zawartosc mam mieszane uczycia :? i tak mozna sie doszukac : Modding desktopu ktory wogole mi nie pasuje to tego dzialu Lutownice do v-moddingu i tak mozna wypisywac bez konca moja propozycja jest nastepujaca: zrobic cos podobnego do dzialow na bit-tech przykladowo PROJEKTY - tzn prace w toku >> takie cus ZAGADNIENIA - co kupic do moddingu, jaka obudowe i wiatraczek ... >> material na obudowe INNE - tzn schematy rheobusow, mody grafiki etc >>rheobus teraz jest bajzel w Modyfikacjach, nikt sie nie zajmuje tym dzialem, a jezeli ktos torobi to sie nie stara mysle ze zalozenie jeszcze ze 2 dzialow "pomoze" tzn ulatwi i czytanie i zakladanie tematow wiecej grzechow nie pamiatam 8) prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 hmm, nie mam takiej mocy, aby decydować, ale jeśli już to można by było porpostu rozwalić chłodzenie i modyfikacje. Wyglądało by to tak: Chłodzenie Chłodzenie Konwencjonalne Chłodzenie Wodą i Inne Metody Modyfikacje Projekty Zagadnienia i "co tam jeszcze"... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 A ja mysle ze nie ma sensu niczego zmieniac do czasu, gdy pojawi sie nowe phpbb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciem Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 to zalezy... bo jesli ktos sie juz przyzwyczaji do tego co juz jest to moze miec pozniej problemy z tym forum (ale jesli ktos jest bystry i umie sie szybko zaklimatyzowac to nie widze przeszkód) ale jak ktos jest nowo upieczonym użytkownikem to - imho - bedzie mu łatwiej znalesc cokolwiek ja jestem na tak.. bynajmniej nie z tego powodu, ze jestem nowym uzytkownikem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ja tez jeste za pomyslem SNAP`a... sgj a kiedy to mnie wiecej sie pojawi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 A ja powiem tak wiecej dzialow, wiecej balaganu, wiecej moderowania, wiecej szukania. Malo kto patrzy na to co gdzie sie znajduje. Mamy Ekstremalne Podkrecanie. Teraz zobaczcie ile razy pojawialy sie tam topici typu "Jak zmienic mnoznik na P4", Czy zalman Cu7000 wystarczy do podkreconego A2500+ Mobile" i temu podobne. Dla mnie nie ma to wiekszego sensu. Ale to tylko moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 a kiedy to mnie wiecej sie pojawi ?Tego nie wiedzą nawet starzy indianie ;) A na serio, developerzy phpBB nie ustalili Daty premiery, więc równie dobrze możemy się spodziewać wersji 2.2 w następnym roku, obym się mylił. Z tego co wiem są 4 wielkie etapy tworzenia nowej wersji, obecnie programiści są na Stage 3, ale czy to początek, środek czy koniec tego Stage to nikt nie wie. Mam nadzieję, że się pojawił w pełni funkcjonalna, bezpieczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 jesli rzeczywiscie pojdziemy tropem bittecha, i damy dzial projekty gdzie beda wymagane zdjecia, i tylko opisy projektow to ja nie widze problemu. kazdy watek "jak zrobic", "gdzie w xx znajde sklep z yy" po prostu kasowac. i jeszcze jedno - zdanych postow typu "super", "gites", "nie podoba mi sie". po prostu "project log". jestem za. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 A ja powiem tak wiecej dzialow, wiecej balaganu, wiecej moderowania, wiecej szukania. Malo kto patrzy na to co gdzie sie znajduje. Mamy Ekstremalne Podkrecanie. Teraz zobaczcie ile razy pojawialy sie tam topici typu "Jak zmienic mnoznik na P4", Czy zalman Cu7000 wystarczy do podkreconego A2500+ Mobile" i temu podobne. Dla mnie nie ma to wiekszego sensu. Ale to tylko moje zdanie. to wywalasz/przenosisz takie tematy proste a po to "chcem" zeby zalozyc te 2 dzialy wiecej zeby wlasnie nie bylo w modyfikacjach pytan o lutownice i jaki wiatraczek kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...