Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Dzial Modyfikacje - propozycja

Rekomendowane odpowiedzi

czy jest mozlowisc utworzenia jeszcze ze 2 dzialow "modyfykacje" ??

kiedy patrzac na zawartosc mam mieszane uczycia :?

i tak mozna sie doszukac :

Modding desktopu ktory wogole mi nie pasuje to tego dzialu

Lutownice do v-moddingu

i tak mozna wypisywac bez konca

moja propozycja jest nastepujaca:

zrobic cos podobnego do dzialow na bit-tech

przykladowo

PROJEKTY - tzn prace w toku >> takie cus

ZAGADNIENIA - co kupic do moddingu, jaka obudowe i wiatraczek ... >> material na obudowe

INNE - tzn schematy rheobusow, mody grafiki etc >>rheobus

teraz jest bajzel w Modyfikacjach, nikt sie nie zajmuje tym dzialem, a jezeli ktos torobi to sie nie stara

mysle ze zalozenie jeszcze ze 2 dzialow "pomoze" tzn ulatwi i czytanie i zakladanie tematow

wiecej grzechow nie pamiatam 8)

prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm, nie mam takiej mocy, aby decydować, ale jeśli już to można by było porpostu rozwalić chłodzenie i modyfikacje.

Wyglądało by to tak:

Chłodzenie

Chłodzenie Konwencjonalne

Chłodzenie Wodą i Inne Metody

Modyfikacje

Projekty

Zagadnienia i "co tam jeszcze"...

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zalezy... bo jesli ktos sie juz przyzwyczaji do tego co juz jest to moze miec pozniej problemy z tym forum (ale jesli ktos jest bystry i umie sie szybko zaklimatyzowac to nie widze przeszkód)

ale jak ktos jest nowo upieczonym użytkownikem to - imho - bedzie mu łatwiej znalesc cokolwiek

ja jestem na tak.. bynajmniej nie z tego powodu, ze jestem nowym uzytkownikem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja powiem tak wiecej dzialow, wiecej balaganu, wiecej moderowania, wiecej szukania.

Malo kto patrzy na to co gdzie sie znajduje.

Mamy Ekstremalne Podkrecanie. Teraz zobaczcie ile razy pojawialy sie tam topici typu "Jak zmienic mnoznik na P4", Czy zalman Cu7000 wystarczy do podkreconego A2500+ Mobile" i temu podobne.

Dla mnie nie ma to wiekszego sensu.

Ale to tylko moje zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a kiedy to mnie wiecej sie pojawi ?

Tego nie wiedzą nawet starzy indianie ;) A na serio, developerzy phpBB nie ustalili Daty premiery, więc równie dobrze możemy się spodziewać wersji 2.2 w następnym roku, obym się mylił. Z tego co wiem są 4 wielkie etapy tworzenia nowej wersji, obecnie programiści są na Stage 3, ale czy to początek, środek czy koniec tego Stage to nikt nie wie. Mam nadzieję, że się pojawił w pełni funkcjonalna, bezpieczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli rzeczywiscie pojdziemy tropem bittecha, i damy dzial projekty gdzie beda wymagane zdjecia, i tylko opisy projektow to ja nie widze problemu. kazdy watek "jak zrobic", "gdzie w xx znajde sklep z yy" po prostu kasowac. i jeszcze jedno - zdanych postow typu "super", "gites", "nie podoba mi sie". po prostu "project log".

jestem za.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja powiem tak wiecej dzialow, wiecej balaganu, wiecej moderowania, wiecej szukania.

Malo kto patrzy na to co gdzie sie znajduje.

Mamy Ekstremalne Podkrecanie. Teraz zobaczcie ile razy pojawialy sie tam topici typu "Jak zmienic mnoznik na P4", Czy zalman Cu7000 wystarczy do podkreconego A2500+ Mobile" i temu podobne.

Dla mnie nie ma to wiekszego sensu.

Ale to tylko moje zdanie.

to wywalasz/przenosisz takie tematy proste

a po to "chcem" zeby zalozyc te 2 dzialy wiecej zeby wlasnie nie bylo w modyfikacjach pytan o lutownice i jaki wiatraczek kupic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi