RadeX Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 widze ze wedlug was dowód jest po to aby kupowac piwo i fajki ? ma tez wiele innych zalet :)na przyklad jakich? no jeszcze czasem na poczte mozna z nim isc jak cos przyszlo :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Jak panowie policjanci spisują tesz dobrze jest mieć dofut ( lepiej dać dowód niż dukać swoje dane 5 razy ) .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Eeee smucita!! Dowod to jest to!! Nie jest po to, zeby tylko se piwo moc kupic!! MNie zaczeli o dowod pytac w kajpach/sklepach opiero wtedy gdy juz go mialem!! Dowod jest dokumentem potrwierdzajacym tozszamosc, a niepelnoletnosc!! Nawt 2-laetk moze miec dowod wienc nie smucta!! a co do wypowiedzi Greena!! Spisywali Cie?? Ciesz sie, ze tylko spisywali!! Ciesz sie, ze nie zabrali ze soba! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 dowod mozna zrobic dopiero od 13 roku zycia, ie wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Tak czy inaczej mozna jeszcze nosic pieluchy i miec dowod ;) Ja bylem na komisji wojskowej jeszcze bez dowodu - opznienia straszne byly ( a moglem miec jeszcze stary...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Wiec mas zstary pecha. według mnei dobzre ze nie mozesz kupić piwa... Gorsza systuacja spotkała mnie i kumpli w CPNie.. wpadamy do niego troche po 23 i nie mowią ze po 22 wodki się nei sprzedaje. skandal qtfa :/ Wiec kupilismy piwa.. ale lipa .. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawadam Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 No to ciekawa sprawa że 18 nie sprzedają :lol: Ja z 16 na karku w całych Żorach (CITY :lol: ) nie miałem jakiś poważnych problemów z %, nawet jeślipoprosiła o dowód to po chwili rozmowy już płaciłem za % :-D Pozdr.!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...