Martinii Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ...wystartuje bez problemu na 5V. Jaki byscie polecili? Tak do 50zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darro Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Napenwo na forum bylo juz tego typu zapytan, ale polecam zalmana zm-f2 http://www.cooling.pl/product_info.php?man...&products_id=55 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 dokladnie tez polecam zalmana f2, sam mam 2 takie w obudowie i ciszaaaaa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ja mam dwa takie na żuku na 5V. Mogłyby być cichsze, ale nie jest źle. W tej cenie to bardzo dobre wiatraki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 rowniez polecam, to sa praktycznie takie same jak te z ramieniem FB123, na 5V nic nie slychac, mam go na front panelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 F2 + 5V = terkot lozyska. ja akurat odradzam, u mnei bylo bardzo wyraznie slychac lozyska. jak kupisz na slizgowym to moze byc lae na kulkach nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darro Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Wlasnie chodzi o to ze F2 jest na slizgu i nie ma terkotu, a terkot to nawet slychac w noiseblockerach po 80 zeta ktore sa na podwojnej kulce i troche dziwi mnie ich cena, za te pieniadze mogliby przynjamniej dopracowac taki szczegol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ja mialem f2 n podwujnej kulce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Heh, ja tez polecam Zalman F2, mam takiego na 5V i nic nie styrka! Byl na ramieniu FB123. @Niemiec - Ty to sie do wszystkiego doczepisz. Nie wszyscy maja tyle kasy, co TY! Ale bez takich ludzi jak ty, bylo by smutno i za to Cie lubię :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 teraz z tego co wiem sa na slizgach, i nie slychac terkotu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 teraz z tego co wiem sa na slizgach, i nie slychac terkotu ;)w konkursie na tweaku wygralem zalmana 6500b i jest tam wentyl f2 + ramie i tamten byl na kulkowych lozyskach choc teraz obok mnie lezy tez F2 na slizgach tylko cos ma z lozyskiem, bo w zaleznosci od pozycji roznie wieje.... :/ dayus => co miales na mysli piszac "Nie wszyscy maja tyle kasy, co TY!" ?? na moim SP97 siedzi nnoname za cale 15pln, wierz mi ;] poza tym czy moj konfig jest az taki drogi? jest to zwykly standard na chwile obecna, no moze poza zasilka i chlodzeniem. poza tym wyznaje zasade "biednego nei stac na kupno tanich, zeczy, bo kto tanio kupuje dwa razy kupuje". kazdy zakup przemyslam, bo wydaje swoje pieniadze a nie kase swoich rodzicow. "Ty to sie do wszystkiego doczepisz." => nie czepiam sie tylko dziele sie swoim doswiadczeniem z tym wentylkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Dzieki ludziska - zatem dzis ide do Barwkompu po Zalmana F2. Cena faktycznie ciekawa. Zastanawialem sie jeszcze nad tym: http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...z&id_towaru=690 ale mysle, ze ten Zalman bedzie dobry. Byl na ramieniu FB123.Byl, bo to ramie jest juz u mnie :) Dzieki za porady & pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 ten coolermaster tez jest ciekawy http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=518 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 @jakac - a czytałeś o głośnosci jaka wydziela?! Chyba nie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...