Skocz do zawartości
Martinii

Tani wentyl 92x92mm, ktory...

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie chodzi o to ze F2 jest na slizgu i nie ma terkotu, a terkot to nawet slychac w noiseblockerach po 80 zeta ktore sa na podwojnej kulce i troche dziwi mnie ich cena, za te pieniadze mogliby przynjamniej dopracowac taki szczegol.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, ja tez polecam Zalman F2, mam takiego na 5V i nic nie styrka! Byl na ramieniu FB123.

@Niemiec - Ty to sie do wszystkiego doczepisz. Nie wszyscy maja tyle kasy, co TY! Ale bez takich ludzi jak ty, bylo by smutno i za to Cie lubię :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz z tego co wiem sa na slizgach, i nie slychac terkotu ;)

w konkursie na tweaku wygralem zalmana 6500b i jest tam wentyl f2 + ramie i tamten byl na kulkowych lozyskach choc teraz obok mnie lezy tez F2 na slizgach tylko cos ma z lozyskiem, bo w zaleznosci od pozycji roznie wieje.... :/

dayus => co miales na mysli piszac "Nie wszyscy maja tyle kasy, co TY!" ?? na moim SP97 siedzi nnoname za cale 15pln, wierz mi ;] poza tym czy moj konfig jest az taki drogi? jest to zwykly standard na chwile obecna, no moze poza zasilka i chlodzeniem. poza tym wyznaje zasade "biednego nei stac na kupno tanich, zeczy, bo kto tanio kupuje dwa razy kupuje". kazdy zakup przemyslam, bo wydaje swoje pieniadze a nie kase swoich rodzicow.

"Ty to sie do wszystkiego doczepisz." => nie czepiam sie tylko dziele sie swoim doswiadczeniem z tym wentylkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki ludziska - zatem dzis ide do Barwkompu po Zalmana F2. Cena faktycznie ciekawa. Zastanawialem sie jeszcze nad tym: http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...z&id_towaru=690 ale mysle, ze ten Zalman bedzie dobry.

Byl na ramieniu FB123.

Byl, bo to ramie jest juz u mnie :)

Dzieki za porady & pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi