Jordi23 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 nie rozumiem Berkut jak mogles kupic 5800U, przeciez to byl shit, bez zmiany chlodzenia to juz wogole, czemu ta karte wybrales (kiedys tam) ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Pod 2k dziala mi futuremark ale wyniki sa znacznie nizsze... http://service.futuremark.com/compare?2k3=2763667 Kupilem z 3 powodow (glownie): -karta jest oryginalna (spodobalo mi sie jej pcb, rozwiazania itd) -jestem nvidiowcem (tak ;)) -gralem wtedy w cs'a Nie zaluje zakupu, dalej ten 5800U jest dobra karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Pod 2k dziala mi futuremark ale wyniki sa znacznie nizsze... http://service.futuremark.com/compare?2k3=2763667 Kupilem z 3 powodow (glownie): -karta jest oryginalna (spodobalo mi sie jej pcb, rozwiazania itd) -jestem nvidiowcem (tak ;)) -gralem wtedy w cs'a Nie zaluje zakupu, dalej ten 5800U jest dobra karta hehe fajnie wykrywa zegary Core 5 MHz memory 12MHz. Ja tez nie moge zapisac wynikow w 2003, tez wywala mi ze mam zly klucz, ile gorsze sa wyniki pod win 2000 ??? z 2000 pkt mniej??? pytam z ciekawosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Nie wiem czy wiecie ale ORB przy próbie wysłania wyniku z 3dmark 2003 wywala komunikat o złym kluczu tylko w przypadku gdy zarejestrowało się program kluczem z generatora, lub innym znalezionym w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 sgj - w tym problem ze ja nie bawilem sie tym ! I nie ja jeden mam problemy z 3dmarkiem Mam ~1000 ptk mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 5800U zostaje ze mna, bedzie teraz ozdoba biurka i przyciskiem do papieru, tudziez karta zapasowa ;) Jesli jest sprawna dam Ci za nia 300 zeta :mrgreen: W zebach bym Ci przyniosl ta kaske ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 W zebach to mi mozesz za nia 700zl przyniesc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 W zebach to mi mozesz za nia 700zl przyniesc ;) a w ręce nie przyjmujesz? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 W zebach to mi mozesz za nia 700zl przyniesc ;) 700 zeta przyniose ale w lape dam Ci 300 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Cały Berkut :D, najpierw cisza, tylko 5800 na pokładzie, wszyscy sie jarają, a tu ni z gruchy ni z pietruchy 6800GT i poustawiał towarzystwo w szyku :lol: Twardziel, z Ciebie stary. Karta za 2k a tu zaraz modfikacje. Za biedny jestem na podobne działania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 nie ma co - czekam na dalsze postępy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Cały Berkut :D, najpierw cisza, tylko 5800 na pokładzie, wszyscy sie jarają, a tu ni z gruchy ni z pietruchy 6800GT i poustawiał towarzystwo w szyku :lol: Twardziel, z Ciebie stary. Karta za 2k a tu zaraz modfikacje. Za biedny jestem na podobne działania... Trza być twardym a nie miętkim :lol: Jak delikatnie się ze sprzętem obchodzisz - to da się go do stanu fabrycznego przywrócić ... ja tak miałem z 9800PRO i gware uznali 8) (dostałem kaske 1530 i łyknąłem nową 9800PRO za 1150 :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Berkut i jak sie toto podkreca ? Jak z wydzielaniem ciepla ? i z poborem napiecia.. I czy mozesz przeprowadzic testy od procka powiedzmy 1,5 GHz wzwyz ?? Zeby zobaczyc jak sie skaluje grafa z cpu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 jak sie toto podkreca narazie na 430/1200 ale to z standartowym chlodzeniem Jak z wydzielaniem ciepla W miare niezle, ja nie narzekam i z poborem napiecia.. Ciezko mi powiedziec majac anteca 480W ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darius Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Gratuluje grafy może tesz się kiedyś takiej dorobie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 odnosnie krecenia...nie chce byc zlym prorokiem, ale (prawie) dodatkowy uklad stabilizujaco-zasialajacy w wersji ultra z jakiegos powodu tam jest i obawiam sie, ze moze i gpu da sie sporo (teoretycznie) wykrecic, ale to imho moze sie zle skonczyc dla stabilizatorow...imho gpu bedzie "blokowany" przez uklad zasilajacy i jego wydajnosc, a wlasciwie jej brak... ale mam nadzieje, ze sie myle... btw: dlaczego korzystasz z starych sterow? juz jest chyba z dziesiec nowszych wersji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 do serii 6800 polecam ForceWare'y 61.71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bad_boy Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Berkut na guru3d sa juz FW 62.01 .Ponoc podnosza wydajność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 odnosnie krecenia...nie chce byc zlym prorokiem, ale (prawie) dodatkowy uklad stabilizujaco-zasialajacy w wersji ultra z jakiegos powodu tam jest i obawiam sie, ze moze i gpu da sie sporo (teoretycznie) wykrecic, ale to imho moze sie zle skonczyc dla stabilizatorow...imho gpu bedzie "blokowany" przez uklad zasilajacy i jego wydajnosc, a wlasciwie jej brak... ale mam nadzieje, ze sie myle... btw: dlaczego korzystasz z starych sterow? juz jest chyba z dziesiec nowszych wersji... Pamieci maja owszem tylko 50% mocy z ultry ale nie przeszkadza im to chodzic @ 1200mhz (jak u ciebie zreszta). Shamino na poczatku nie mogl tyle robic nawet na swojej ultra. Nauczylem sie ze z mosfetami jest niezle dopuki nie grzeja sie na 3 potege bardz tez nie zaczynaja glosno skwierczec a te tego nie robia. Rdzen to inna sprawa, zasilanie tam ma 66% mocy normlanego (2 z 3 "mosfetow") i nie wydaje mi sie by to (narazie) ograniczalo o/c. Winter, uzywalem ich i to na nich mialem 12.5k bad_boy, wyproboje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bad_boy Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 berkut to zapodaj jakies wyniki na tych nowych sterach.moze jakiegos bencha z Farcry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 berkut, sadzac po Twoim mlodym wygladzie takiej kasy nie zarabiasz abys sobie modowal karty za 2k,a odstawial na polke karty za 700-800pln. Czy to aby na pewno kupujesz ? Mozna zobaczyc zdjecie jakiegos chociaz paragonu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Hmm.. A pomyslales moze ze rodzice go sponsorują w jakiejś tam częsci jeśli nei zarabia? Berkut pokaz co potrafisz Macci'emu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Kaeres sie bawi w detektywa ;]. berkut po prostu zgranoł ostatnio 20 baniek w totka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 zdajie sie ze dostal sie na PW i to nagroda od rodzicow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 berkut, sadzac po Twoim mlodym wygladzie takiej kasy nie zarabiasz abys sobie modowal karty za 2k,a odstawial na polke karty za 700-800pln. Czy to aby na pewno kupujesz ? Mozna zobaczyc zdjecie jakiegos chociaz paragonu ? Kradne :) Wiesz, mam takie drzewko, wystarczy ze raz do roku zasieje nasionko i mi wyrasta takie sliczne, kwiatkiem jest nowa karta nVidii Kupilem normalnie w barwkompie, jak bez tego przezyjesz to poszukam faktory VAT... Zreszta Mka11 moze potwierdzic. Nie dokopie macciemu jeszcze ;) Jesli wogole. Ano byla to nagroda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Cały Berkut :D, najpierw cisza, tylko 5800 na pokładzie, wszyscy sie jarają, a tu ni z gruchy ni z pietruchy 6800GT i poustawiał towarzystwo w szyku :lol: Twardziel, z Ciebie stary. Karta za 2k a tu zaraz modfikacje. Za biedny jestem na podobne działania... Trza być twardym a nie miętkim :lol: Jak delikatnie się ze sprzętem obchodzisz - to da się go do stanu fabrycznego przywrócić ... ja tak miałem z 9800PRO i gware uznali 8) (dostałem kaske 1530 i łyknąłem nową 9800PRO za 1150 :lol: ) Pewnie, że da się przywrócić do wyglądu pierwotnego. Tylko co jesli uznają w rekamacji, że sam skopałes kartę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Tak tylko pytalem z zazdrosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Gul mi zaczyna smigać!! Chyba zadzwonie do AMERYKI i spytam sie czy ktoś mi nie zrobi prezentu..mam tam paru chetnych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 to zapodaj jakies wyniki na tych nowych sterach.moze jakiegos bencha z Farcry? u mnie nowe stery nie wiele zmienily - fc dziala tak jak dzialal (czyt. b dobrze :D ), w 3dm03 tez jakis rewelacji nie odnotowalem...osobiscie czekam na dx9c i nowe oficjalne stery nv.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Cały Berkut :D, najpierw cisza, tylko 5800 na pokładzie, wszyscy sie jarają, a tu ni z gruchy ni z pietruchy 6800GT i poustawiał towarzystwo w szyku :lol: Twardziel, z Ciebie stary. Karta za 2k a tu zaraz modfikacje. Za biedny jestem na podobne działania... Trza być twardym a nie miętkim :lol: Jak delikatnie się ze sprzętem obchodzisz - to da się go do stanu fabrycznego przywrócić ... ja tak miałem z 9800PRO i gware uznali 8) (dostałem kaske 1530 i łyknąłem nową 9800PRO za 1150 :lol: ) Pewnie, że da się przywrócić do wyglądu pierwotnego. Tylko co jesli uznają w rekamacji, że sam skopałes kartę? Niby w jaki sposób jak nie ma ślagów fizycznej ingerencji ?? To chyba oczywiste, że do niczego się nie przyznam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...