Skocz do zawartości
Gość [RONIN]

Szukam programu do odtwarzania tzw. filmów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Piszę w dość nietypowej sprawie.

Poszukuje programu do odtwarzania filmów które niesą w całości. :lol:

Coś w rodzaju AVIPreview+ tyle tylko, by mógł odtwarzać też środkowe części filmu a nie tylko początkowe fragmenty.

Dzięki z góry wszystkim. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież film który nie jest w całości można chyba otworzyć w większości odtwarzaczy !?! Jest on zapisywany jak plik filmowy - a jeśli nie to wystarczy dopisać rozszerzenie np. *.avi* i można go otworzyć np. za pomocą Allplayer'a

...Może się mylę, bo nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aa...w takim razie sorrki - ja tak jak pisałem wyżej robiłem tylko raz - pobrałem jakąś cząstkę filmu z Kazy i dodałem tylko rozszerzenie po czym wywstartował w AllPayerze, ale zamiast trwać 2min dostępne było tylko coś koło 30sec.

Ale jak widać jak widać to tylko w tym przypadku miałe fart :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Błazej (mam nadzieje ze nie z roweru) ,jakbys sie chwile zastanowil to moze byc doszedl do arcyciekawego wniosku ze skoro czegos jeszcze nie zassales to tego raczej nie odtworzysz, wiec jest raczej watpliwe zebys zaraz na poczatku zasysania mogl sobie srodek odtworzyc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki spoko już gra. Ściągam to co chcę i wystarczy tylko poczekać cierpliwie i będzie można oglądać ten plikczek w każdym odtwarzaczu nawet w WinAmpie. Ale mimo moich poszukiwań lepszego programu niż AVIPreview+ nie ma. Amen :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi