Rookie Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 wielkie wow...gram sobie ..jak zawsze S.D.C. i jak zawsze probuje zrobic cos co mi wczesniej nie wyszlo... no i wcisnolem sobie cos (i tu bajer bo "mi sie wcisnelo") i narzucilem sobie pilke na alleya z za plecow 2 rekoma. niestety lol jestem bo ni cholery niewiem jak..:D:D a chcialbym swiadomie to robic...jesli macie jakies SoLuSzYn to piszcie:D p.s. jak sie przytrzyma jeden z buttonsow do narzucania na alleya chwile dluzej to wtedy sobie od lokcia odbije... (jak bylo to sorry a jak nie to sprawdzcie sami:D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 wielkie wow...gram sobie ..jak zawsze S.D.C. i jak zawsze probuje zrobic cos co mi wczesniej nie wyszlo... no i wcisnolem sobie cos (i tu bajer bo "mi sie wcisnelo") i narzucilem sobie pilke na alleya z za plecow 2 rekoma. niestety lol jestem bo ni cholery niewiem jak..:D:D a chcialbym swiadomie to robic...jesli macie jakies SoLuSzYn to piszcie:D p.s. jak sie przytrzyma jeden z buttonsow do narzucania na alleya chwile dluzej to wtedy sobie od lokcia odbije... (jak bylo to sorry a jak nie to sprawdzcie sami:D) bind K_A RYAXISCHANGE bind K_Q RXAXISCHANGE i teraz w zaleznosci gdzie stoisz i jaką kombinacje klikasz mozesz narzucac zaa plecow, stojac tylem , jedną reką , lokciem, od tablicy, itp wszystko zalezy jaka kombinacja. wiem ze zeby narzucic tylem to jednoczesnie a+q, a zeby zaa plecow to chyba szybkoa a potem szybko q lub odwrotnie, proboj, klawiaszami 1,2,3,4, mozesz jeszcze ustawiać sile, wyrzucanej pilki UPDATE, chcialem sie pochwalić ze udalo mi sie kopnąc pilke na klawiaturze.. <1><2><3><4><5><6> sprobuje dojsc do tego co kliknalem , ale wiem jedno sama kombinacja a i q bez klawiszy silowych Update chyba doszedlem jak to wykonac kliknac szybko a pozniej q i znaow szybko a.....mam prosbe niech ktoś sprobuje u sibie bo albu u mnie nie wychodzi to za kazdym razem albo pomylilem kombinacje...napewno jakieś klawisze naprzemian aqaq albo aqa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Saknis_ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Witam ja tez w sprawie tych nieszczesnych wsadow :/ A wiec do rzeczy: * pierwszym problemem jest to ze niby zrobilem ten config klawy spoko spoko alley oopy wychodza mi na tym treningu ale jak dam slam dunk contest to ni ch** nie moge zrobic zadnego alley oopa i sie wkurzam *$^%(&* * 2 problem to to ze jak wylacze nba to w pliku keyboard mam z powrotem to co zmienialem czyli od nowa za kazdym razem musze zmieniac konfig :? co jest ? :cry: bo juz mi rece opadaja .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Juz się w.. na maksa :evil: Nijak nie wiem jak wyrzucić/ kopnąć piłke na padzie. Może w jakiś łopatologiczny sposób ktoś zapodać jak przypisać do PRAWEJ gałki pada wyrzut piłki? Co trzeba zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Juz się w.. na maksa :evil: Nijak nie wiem jak wyrzucić/ kopnąć piłke na padzie. Może w jakiś łopatologiczny sposób ktoś zapodać jak przypisać do PRAWEJ gałki pada wyrzut piłki? Co trzeba zrobić? Wes sprubuj na ustawieniach pada domyslnych :) generic :) u mnie tylko na tym działa prawa gałka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Bez jaj!!! 8O To po jakiego fallusa jest tyle konfiguracji? Mimo to THX :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rookie Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 zaraz po wyrzuceniu z lini 3pts zaczynasz biec w strone pilki i skok wciskasz...kwestia wyczucia. jak juz bedziesz mial wprawe to bedziesz lapal pilki po uprzednim odbiciu sie (pilki znaczy) od ziemi :D:D Praktis Mejks Perfekt:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Nikt nie znalazl Jordana? a moze ktows wie skad mozna sciaganc jakis pliczek z nim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 hmm spróbujcie najpierw znależć pada n którym da się zmieniać przyciski ,jest niekoniecznie jeden a potem dopiero spróbójcie przypisać jaa tam czekam na cały skład bullsów z najlepiej 90-93 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 jaa tam czekam na cały skład bullsów z najlepiej 90-93 Święte słowa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 niech mi ktoś powie normalny taki co ma w pupci nba, koszykówkę i to badziewie da się w to pograć czy strata czasu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 OJ TAK CZEKAM na jakiś pliczek ala "MJ" ---> a co do odkrycia, to chyba kiszka --->nie da rady go wygrac, kurde mole !!!!!!!!!!!!! aaa jest pare wyjść albo sobie zrobić create mode --->> albo no nieiwem szukać na necie może ktoś juz go zrobił ---> pozdro all palyers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang_bang Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Moze ktos juz to opisal, ale zapytam. Wie ktos jak zrobic 360 Statue of Liberity dunk na klapiszach ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Witam. Gra jest naprawde swietna :D Mam pytanko odnosnie opcji kamery, najlepiej mi sie gra na Press Box, tylko ze opcja zoom na max powiekszeniu, a domyslnie jest na polowie. Jak zmieniam na maxa, to nie zapamietuje tego ustawienia tylko za kazdym razem od nowa jest na polowie :? Wie ktos moze jak na stale zmienic opcje zoom w kamerze, zeby byla wartosc maksymalna powiekszenia :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufas_gcw Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 żEBY ZROBIĆ WSAD TRZEBA POKOLEI WCISKAĆ STRZAŁKI OD PRAWEJ W KIERUNKU PRZECIWNYM DO RUCHU WSKAZÓWEK ZEGARA (JAK ROBIĆ DUNK Z 2 OBROTAMI CZY KTOŚ WOGÓLE UMIE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 O WSADZIORACH JEST MOWA KILKA STRON WCZEŚNIEJJ ------>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufas_gcw Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 ale nie pisze nic o dunk'u 720 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 720 to chyba tylko Tony Hawk robi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rookie Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 ni cholery ni cholery nie moge 360 zrobic wyskakuje mi, wciskam te strzalki i nic zawsze prawie... inne wsady juz 100%. jak ma byc 50 to bedzie wiec juz troche nudno i chcialbym to urozmaicic a 360 jak nie szlo tak nie idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sds Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 moim zdaniem to troche ten konkurs wsadow dziwny jest jesli chodzi o sterowanie mogli sie domyslic ze niektorzy na pc graja na klawiaturze i normalnie to zrobic jednym sie podrzuca drugim obrot jakies latwiejsze i przynajmniej mogli dac opis w grze jak to robic !!! a nie przytrzymaj analog na klawiaturze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ja do tej pory nie wiem jak rzucic o tablice (te dodatkowe), jakas kamere a nawet odbić nogą ... najbardziej cierpie ze nie moge odbic o tablice/telebimy czy jak wy na to mowicie. gram na padzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 umie ktoś odbić o te dodatkowe tablice albo o tą kamere ?? jakies sposoby macie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 siemka i co i nikt nie doszedl jak wykonczyc ta 360?? :( Ja ją robie ale na samym koncu nie moge wsadzic pily do kosza bo mi sie odbija znaczy nie trafiam poprostu:P pprobowalem szybko nawalac strzalkami lewo prawo itp i nie dziala ciagle gleba :| jak by ktos wiedzal to niech sie podzieli ta informacja z innymi :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elev71ation Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 mlodas bardzo latwo. wczesniej gdzies byla podrzutka jak ustawic klawe. jesli umiesz juz robic standardowe alleye (pod klawiszami V i B ) z klawiszami numerycznymi sa inne warianty. np 1+V od telebimu 2+v od kamery 3=V lokciem itp L23 a jak sie zabrac w ogole do tego 360? mnie za cholere na klawie nic nie idzie? Daj jakies tipsy. Co do ludzi chcących Michaela to mam plik niego, rodmana i paru innych gwiazd tylko nie wiem jak go zaimportowac do gry:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 mlodas bardzo latwo. wczesniej gdzies byla podrzutka jak ustawic klawe. jesli umiesz juz robic standardowe alleye (pod klawiszami V i B ) z klawiszami numerycznymi sa inne warianty. np 1+V od telebimu 2+v od kamery 3=V lokciem itp L23 a jak sie zabrac w ogole do tego 360? mnie za cholere na klawie nic nie idzie? Daj jakies tipsy. Co do ludzi chcących Michaela to mam plik niego, rodmana i paru innych gwiazd tylko nie wiem jak go zaimportowac do gry:/ musisz wziac wcisnac jeden z klawiszy obrotu o 180 ( umnie jest to A i S) i potem w powietrzunacisnac znowu A lub S i strzlake w lewo lub w prawo (raz tak raz tak :P metoda prob i bledow) Jak Ci sie uda to napisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Tak sobie teraz spojrzalem na pierwsze posty w tym temacie "Michael Jordan" duzo o tym gadaliscie i pare osob stwierdzilo ze nikt go nie zastapi... Moim skromnym zdaniem jest jedna osoba ktora go moze zastapic i przejac paleczke...Oczywiscie jest to "moj" najwiekszy, najlepszy koszykarz LeBron James Kocham tego zawodnika (nie jestem gejem ;p) sam Michael Jordan nazwal go swoim nastepcą...Wierze w sile tego zawodnika i mam nadzieje ze podola zadaniu i ze w przyszlosci bedzie o nim taka glosno jak o Michaelu Jordanie(zreszta juz robi nie zla kariere no i nie zle wymiata):) Dla mnie on juz zrobil bardzo wiele sam fakt ze sie pojawil i odmienil moje zycie(moze pomyslicie ze jakis swirniety jestem 8O ) dostalem jakiejs choroby na punkcie kosza i nie mam zamiaru umrzec dopoki nie pojade na jego mecz i go nie zobacze na wlasne galy(dalej myslicie ze nie normalny jestem?? :D ) ten zawodnik rosnie w sile i obiecuje wam ze bedziecie go wspominac tak jak Michaela Jordana... LeBron James Forever... P.S. Nie jestem nie normalny poprostu mam manie na jego punkcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 "Oczywiscie jest to moj najwiekszy fan koszykowki LeBron James" cos mi w tym zdaniu nie pasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 "Oczywiscie jest to moj najwiekszy fan koszykowki LeBron James" cos mi w tym zdaniu nie pasuje :) Wiem przepraszam dopiero po wystawieniu posta zauwazylem ten blad :P przepraszam wiecie o co chodzilo mi w tym zdaniu(tak mi wyszlo bo podekscytowalem se za bardzo :Phehe pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 E tam, Jordan w jego wieku był lepszy :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 E tam, Jordan w jego wieku był lepszy :D. daj chlopakowi troche czasu a pokaze co umie ja uwazam ze juz gra lepiej od tych carterow nashow i innych gwiazdopodobnych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...