Skocz do zawartości
xavier84

NBA Live 2005

Rekomendowane odpowiedzi

wielkie wow...gram sobie ..jak zawsze S.D.C. i jak zawsze probuje zrobic cos co mi wczesniej nie wyszlo... no i wcisnolem sobie cos (i tu bajer bo "mi sie wcisnelo") i narzucilem sobie pilke na alleya z za plecow 2 rekoma. niestety lol jestem bo ni cholery niewiem jak..:D:D a chcialbym swiadomie to robic...jesli macie jakies SoLuSzYn to piszcie:D

p.s. jak sie przytrzyma jeden z buttonsow do narzucania na alleya chwile dluzej to wtedy sobie od lokcia odbije... (jak bylo to sorry a jak nie to sprawdzcie sami:D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wielkie wow...gram sobie ..jak zawsze S.D.C. i jak zawsze probuje zrobic cos co mi wczesniej nie wyszlo... no i wcisnolem sobie cos (i tu bajer bo "mi sie wcisnelo") i narzucilem sobie pilke na alleya z za plecow 2 rekoma. niestety lol jestem bo ni cholery niewiem jak..:D:D a chcialbym swiadomie to robic...jesli macie jakies SoLuSzYn to piszcie:D

p.s. jak sie przytrzyma jeden z buttonsow do narzucania na alleya chwile dluzej to wtedy sobie od lokcia odbije... (jak bylo to sorry a jak nie to sprawdzcie sami:D)

bind K_A RYAXISCHANGE

bind K_Q RXAXISCHANGE i teraz w zaleznosci gdzie stoisz i jaką kombinacje klikasz mozesz narzucac zaa plecow, stojac tylem , jedną reką , lokciem, od tablicy, itp wszystko zalezy jaka kombinacja. wiem ze zeby narzucic tylem to jednoczesnie a+q, a zeby zaa plecow to chyba szybkoa a potem szybko q lub odwrotnie, proboj, klawiaszami 1,2,3,4, mozesz jeszcze ustawiać sile, wyrzucanej pilki

UPDATE, chcialem sie pochwalić ze udalo mi sie kopnąc pilke na klawiaturze..

<1><2><3><4><5><6>

sprobuje dojsc do tego co kliknalem , ale wiem jedno sama kombinacja a i q bez klawiszy silowych

Update

chyba doszedlem jak to wykonac kliknac szybko a pozniej q i znaow szybko a.....mam prosbe niech ktoś sprobuje u sibie bo albu u mnie nie wychodzi to za kazdym razem albo pomylilem kombinacje...napewno jakieś klawisze naprzemian aqaq albo aqa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ja tez w sprawie tych nieszczesnych wsadow :/

A wiec do rzeczy:

* pierwszym problemem jest to ze niby zrobilem ten config klawy spoko spoko alley oopy wychodza mi na tym treningu ale jak dam slam dunk contest to ni ch** nie moge zrobic zadnego alley oopa i sie wkurzam *$^%(&*

* 2 problem to to ze jak wylacze nba to w pliku keyboard mam z powrotem to co zmienialem czyli od nowa za kazdym razem musze zmieniac konfig :? co jest ? :cry: bo juz mi rece opadaja ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz się w.. na maksa :evil: Nijak nie wiem jak wyrzucić/ kopnąć piłke na padzie. Może w jakiś łopatologiczny sposób ktoś zapodać jak przypisać do PRAWEJ gałki pada wyrzut piłki? Co trzeba zrobić?

Wes sprubuj na ustawieniach pada domyslnych :) generic :) u mnie tylko na tym działa prawa gałka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OJ TAK CZEKAM na jakiś pliczek ala "MJ" ---> a co do odkrycia, to chyba kiszka --->nie da rady go wygrac, kurde mole !!!!!!!!!!!!! aaa jest pare wyjść albo sobie zrobić create mode --->> albo no nieiwem szukać na necie może ktoś juz go zrobił ---> pozdro all palyers

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Gra jest naprawde swietna :D Mam pytanko odnosnie opcji kamery, najlepiej mi sie gra na Press Box, tylko ze opcja zoom na max powiekszeniu, a domyslnie jest na polowie. Jak zmieniam na maxa, to nie zapamietuje tego ustawienia tylko za kazdym razem od nowa jest na polowie :? Wie ktos moze jak na stale zmienic opcje zoom w kamerze, zeby byla wartosc maksymalna powiekszenia :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem to troche ten konkurs wsadow dziwny jest jesli chodzi o sterowanie mogli sie domyslic ze niektorzy na pc graja na klawiaturze i normalnie to zrobic jednym sie podrzuca drugim obrot jakies latwiejsze i przynajmniej mogli dac opis w grze jak to robic !!! a nie przytrzymaj analog na klawiaturze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemka i co i nikt nie doszedl jak wykonczyc ta 360?? :( Ja ją robie ale na samym koncu nie moge wsadzic pily do kosza bo mi sie odbija znaczy nie trafiam poprostu:P pprobowalem szybko nawalac strzalkami lewo prawo itp i nie dziala ciagle gleba :| jak by ktos wiedzal to niech sie podzieli ta informacja z innymi :D pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mlodas bardzo latwo. wczesniej gdzies byla podrzutka jak ustawic klawe. jesli umiesz juz robic standardowe alleye (pod klawiszami V i B ) z klawiszami numerycznymi sa inne warianty. np 1+V od telebimu 2+v od kamery 3=V lokciem itp

L23 a jak sie zabrac w ogole do tego 360? mnie za cholere na klawie nic nie idzie? Daj jakies tipsy.

Co do ludzi chcących Michaela to mam plik niego, rodmana i paru innych gwiazd tylko nie wiem jak go zaimportowac do gry:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mlodas bardzo latwo. wczesniej gdzies byla podrzutka jak ustawic klawe. jesli umiesz juz robic standardowe alleye (pod klawiszami V i B ) z klawiszami numerycznymi sa inne warianty. np 1+V od telebimu 2+v od kamery 3=V lokciem itp

L23 a jak sie zabrac w ogole do tego 360? mnie za cholere na klawie nic nie idzie? Daj jakies tipsy.

Co do ludzi chcących Michaela to mam plik niego, rodmana i paru innych gwiazd tylko nie wiem jak go zaimportowac do gry:/

musisz wziac wcisnac jeden z klawiszy obrotu o 180 ( umnie jest to A i S) i potem w powietrzunacisnac znowu A lub S i strzlake w lewo lub w prawo (raz tak raz tak :P metoda prob i bledow) Jak Ci sie uda to napisz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie teraz spojrzalem na pierwsze posty w tym temacie "Michael Jordan" duzo o tym gadaliscie i pare osob stwierdzilo ze nikt go nie zastapi...

Moim skromnym zdaniem jest jedna osoba ktora go moze zastapic i przejac paleczke...Oczywiscie jest to "moj" najwiekszy, najlepszy koszykarz

LeBron James

Kocham tego zawodnika (nie jestem gejem ;p) sam Michael Jordan nazwal go swoim nastepcą...Wierze w sile tego zawodnika i mam nadzieje ze podola zadaniu i ze w przyszlosci bedzie o nim taka glosno jak o Michaelu Jordanie(zreszta juz robi nie zla kariere no i nie zle wymiata):) Dla mnie on juz zrobil bardzo wiele sam fakt ze sie pojawil i odmienil moje zycie(moze pomyslicie ze jakis swirniety jestem 8O ) dostalem jakiejs choroby na punkcie kosza i nie mam zamiaru umrzec dopoki nie pojade na jego mecz i go nie zobacze na wlasne galy(dalej myslicie ze nie normalny jestem?? :D ) ten zawodnik rosnie w sile i obiecuje wam ze bedziecie go wspominac tak jak Michaela Jordana...

LeBron James Forever...

P.S. Nie jestem nie normalny poprostu mam manie na jego punkcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Oczywiscie jest to moj najwiekszy fan koszykowki LeBron James"

cos mi w tym zdaniu nie pasuje :)

Wiem przepraszam dopiero po wystawieniu posta zauwazylem ten blad :P przepraszam wiecie o co chodzilo mi w tym zdaniu(tak mi wyszlo bo podekscytowalem se za bardzo :Phehe

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi