ld Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 QUOTE("metal01aaa... słyszałeś [b) Superjoint Ritual[/b] [poboczna kapela Anselmo w której śpiewa [rzyczy :twisted: heh] i gra na wiośle] ? :twisted: nabyłem ich płytę i zaje#$%A hard core_owa jazda !!! :D Niestety nie mialem przyjemnosci :( Jesli mozesz to wyslij mi jakis kawalek na mejla :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 ja słucham Limp Bizkit i ostatnio Linkin Park, podobno to jest Hard Rock... ale wciąż dla mnie muza HOUSE jest The Best :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 jakos jeszcze nikt nie wymienil WHITE ZOMBIE :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Metallica ponad wszystko, a poza tym od hard rocka po trash i new metal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 jakos jeszcze nikt nie wymienil WHITE ZOMBIE :D :D :Dnikt też nie wymienił Lacrimosy, Ministrantów :), Machine Head, Exodus starych Paradise Lost, Theatre of tragedy, sabacików /klasyka też musi być/ iwielu innych :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Moze mi ktos wyjasnic bo ja inteligencja nie grzesze (nie moja wina :P) coz to do ku%$^ nedzu jest NEW METAL :?: Przeciez to bzdura :!: To ze jakies tam patalachy jak Limp Biscuet czy inny Korn (nie, muzyka tych to zenada ..) sie tak nazwali i mysla ze cos nowego graja. Az mnie krew zalewa :x jak slucham tych pseudo artystow :!: Ciekawe jest to ze skuchajac takiego limpa czy korna czesto na mysl przychodzila mi PANTERA czy nawet NIRVANA ktore graly zeczy podobne lecz o niebo lepsze wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 jakos jeszcze nikt nie wymienil WHITE ZOMBIE :D :D :Dnikt też nie wymienił Lacrimosy, Ministrantów :), Machine Head, Exodus starych Paradise Lost, Theatre of tragedy, sabacików /klasyka też musi być/ iwielu innych :) pozdro ... a zatem gdzie Profanum, Krabathor, Mortician, Immortal (a ten to moze i byl) no i oczywiscie niesmiertelny SATIRICON !!! PS - czy to ze dalem dwa posty czyni mnie postojebca ? :twisted: PS^2 - pod wplywem tej dyskusji zmieniam swoj obrazek !!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Moze mi ktos wyjasnic bo ja inteligencja nie grzesze (nie moja wina :P) coz to do ku%$^ nedzu jest NEW METAL :?: Przeciez to bzdura :!: To ze jakies tam patalachy jak Limp Biscuet czy inny Korn (nie, muzyka tych to zenada ..) sie tak nazwali i mysla ze cos nowego graja. Az mnie krew zalewa :x jak slucham tych pseudo artystow :!: Ciekawe jest to ze skuchajac takiego limpa czy korna czesto na mysl przychodzila mi PANTERA czy nawet NIRVANA ktore graly zeczy podobne lecz o niebo lepsze wczesniej. w latach 50-tych tak mówili o rock'n'roll'u, czasy się zmieniają , muzyka się zmienia. Dlaczego jesli ci się coś niepodoba to poniżasz to bezkrytycznie. Ja tez nie przepadam za wieloma zespołami (gatunkami) muzyki, poprostu jej nie słucham i się nie odzywam... Mnie się akurat nie podoba np. Nirvana (poprostu ich muzyka jest dla mnie niesłuchalna), ale wiem, że był taki zespół, słyszalem jego muzyke i wiem, że zapisał sie w historii muzyki na dobre i dla wielu ludzi jest wciąż najlepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Moze mi ktos wyjasnic bo ja inteligencja nie grzesze (nie moja wina :P) coz to do ku%$^ nedzu jest NEW METAL :?: Przeciez to bzdura :!: To ze jakies tam patalachy jak Limp Biscuet czy inny Korn (nie, muzyka tych to zenada ..) sie tak nazwali i mysla ze cos nowego graja. Az mnie krew zalewa :x jak slucham tych pseudo artystow :!: Ciekawe jest to ze skuchajac takiego limpa czy korna czesto na mysl przychodzila mi PANTERA czy nawet NIRVANA ktore graly zeczy podobne lecz o niebo lepsze wczesniej. w latach 50-tych tak mówili o rock'n'roll'u, czasy się zmieniają , muzyka się zmienia. Dlaczego jesli ci się coś niepodoba to poniżasz to bezkrytycznie. Ja tez nie przepadam za wieloma zespołami (gatunkami) muzyki, poprostu jej nie słucham i się nie odzywam... Mnie się akurat nie podoba np. Nirvana (poprostu ich muzyka jest dla mnie niesłuchalna), ale wiem, że był taki zespół, słyszalem jego muzyke i wiem, że zapisał sie w historii muzyki na dobre i dla wielu ludzi jest wciąż najlepszy... Po to jest Osla laczka i ten post zeby wyrazic wlasne zdanie - moje jest jak wyzej. A jade po Limp Biskit NIE dlatego ze mi sie nie podoba ale dlatego ze robi cos co JUZ bylo (z reszta jak wiekszosc muzy dzis :/) i nazywa to czyms nowym czytaj NEW METAL - to mi sie nie podoba. Myslisz ze sie zamykam w swojej twierdzy "ciezkiej muzy" i basta? Nie, bardzo cenie sobie dobre rytmy techno,trance,goa - bo ta muzyka tez cos w sobie ma. Pozdrawaim :). A i tak klip EMINEMA "without me" rzadzi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Moze mi ktos wyjasnic bo ja inteligencja nie grzesze (nie moja wina :P) coz to do ku%$^ nedzu jest NEW METAL :?: Przeciez to bzdura :!: To ze jakies tam patalachy jak Limp Biscuet czy inny Korn (nie, muzyka tych to zenada ..) sie tak nazwali i mysla ze cos nowego graja. Az mnie krew zalewa :x jak slucham tych pseudo artystow :!: Ciekawe jest to ze skuchajac takiego limpa czy korna czesto na mysl przychodzila mi PANTERA czy nawet NIRVANA ktore graly zeczy podobne lecz o niebo lepsze wczesniej.Bądź tak miły i nie obrażaj mnie. Ja słucham KoRn'a i uważam że jest to jedna z lepszych kapelek, a ich pierwszy album - chyba nie ma dla mnie nic lepszego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 jakos jeszcze nikt nie wymienil WHITE ZOMBIE :D :D :Dnikt też nie wymienił Lacrimosy, Ministrantów :), Machine Head, Exodus starych Paradise Lost, Theatre of tragedy, sabacików /klasyka też musi być/ iwielu innych :) pozdro jakto nie wymienial paradise lost i sabacikow? popatrz 2 moje posty wczesniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Moze mi ktos wyjasnic bo ja inteligencja nie grzesze (nie moja wina :P) coz to do ku%$^ nedzu jest NEW METAL :?: Przeciez to bzdura :!: To ze jakies tam patalachy jak Limp Biscuet czy inny Korn (nie, muzyka tych to zenada ..) sie tak nazwali i mysla ze cos nowego graja. Az mnie krew zalewa :x jak slucham tych pseudo artystow :!: Ciekawe jest to ze skuchajac takiego limpa czy korna czesto na mysl przychodzila mi PANTERA czy nawet NIRVANA ktore graly zeczy podobne lecz o niebo lepsze wczesniej.Bądź tak miły i nie obrażaj mnie. Ja słucham KoRn'a i uważam że jest to jedna z lepszych kapelek, a ich pierwszy album - chyba nie ma dla mnie nic lepszego... Zaznaczam ze nie mam nic do ludzi sluchajacych tegoz! Tak jak sluchajcych techno, rapu, hip-hopu (zaje**li nazwe od kangurka hip-hop :)). Napisalem co mi sie nie podoba w dzisiejszych kapelach a ludzie to od razu do siebie odnosza ech... Jak ktos mi powie ze dimmu to patalachy - zrozumiem bo sam ich kiedys nie lubilem. PS BTW Lisek - Sweet Noise jest maksymalny :)! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Moze mi ktos wyjasnic bo ja inteligencja nie grzesze (nie moja wina :P) coz to do ku%$^ nedzu jest NEW METAL :?: Przeciez to bzdura :!: To ze jakies tam patalachy jak Limp Biscuet czy inny Korn (nie, muzyka tych to zenada ..) sie tak nazwali i mysla ze cos nowego graja. Az mnie krew zalewa :x jak slucham tych pseudo artystow :!: Ciekawe jest to ze skuchajac takiego limpa czy korna czesto na mysl przychodzila mi PANTERA czy nawet NIRVANA ktore graly zeczy podobne lecz o niebo lepsze wczesniej. Tak, tak ja tez kieys bylem purysta - jak takie kapele jak pantera sie dopiero wybijaly, niezly z tego ubaw mialem, ale ludzie i muzyka sie zmieniaja... a nirvany to zawsze niecierpialem sorki ale ten Co(m)bain strasznie mnie wk@#$wial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Ja slucham takich rzeczy jaki Slipknot, SOAD (System OF A Down dla niewtajemniczonych ;)), Static-X... od czasu do czasu Pantera, Soulfly, Sepultura, Nirvana (dla mnie to klasyczny zespol, to trzeba znac), Metallica - tylko Black Album itd. itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 A ja lubię zespoły, gdzie śpiewają mniej więcej po przetłumaczeniu tak: ,, ZABIJ ZABIJ NADZIEJ NA PAL ZABIJ ZABIJ NA DIEJ NA PAL ....AVE SATAN" 8) :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Do mnie przemawia tylko Metallica ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Do mnie przemawia tylko Metallica ;)A ktory kawalek najbardziej? Albo ktore kawalki, bo wiem, ze napewno nie jeden :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 heh, jakos mi sie nei kcialo pisac w tym topicu, moje uloobione kapelki, to -black sabbath -iron maiden -ozzy osbourne -bruce dickinson -alice cooper -black label society lokejnosc przypadkowa :P a co do korna, czy limp bizkit, to hmmm korna loobie i shanooje, limp bizkit nie trawie :P hyhy a tak btw, to metalu sloocham, od ok. 3 groopy przedshkola 8) 8) 8) 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 no eeej chlopaki a ja - tez slucham muzy - manowar - running wild - motörhead - ironi - arcana - metallica - acdc - judas priest - judas iscariota - lacuna coil - death - cannibal corpse - gwar - no i duzo duzo uinnych ciezkich zespolow nie sposob wymienic wszystkich - aha no i moze sins of thy belowed - itp - ogolnie doom, gothic, death, heavy, trash, speed:)))) no to tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 a ja polecam do posluchania graw(e)worm(u)[nie wiem do konca jak to sie pisalo] cos dosyc siezkiego bo panowie maja zapalenie gardla ale jest w tym jakas muza(nie polecane do jazdy fura bo prawa noga za mocno wtedy pracuje :twisted: ); moonspell ale tylko "wolfhart" i tiamat "wildhoney". lubie tez tristanie i the sin of the beloved ale to klimaty gotyku; polecam lacrimose - pozdrowienia dla ludzi z koncertu w stodole; poza tym up the irons, led zeppelin, and many more... sys of a down tez jest fajowy chop suey rulez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 jakos jeszcze nikt nie wymienil WHITE ZOMBIE :D :D :DWhite zombie Zwłaszcza "dragula" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 kiedys sluchalem mocnej muzy bardzo moznej i jesli wie ktos co to obituary itp to wie o czym mowie i powiem wam ze wtedy to to mi sie wydawalo zbyt lekkie :twisted: na obecnym etapie slucham glownie jazu blusa hhp i tyc soul techno jest dobre na impreki ale nie trawie 99.9% nowych produkcji zwlascza metali i hhp o pseudo tecno nawet niewspomne :( slucham tylko bdb muzy i przeraza mnie ze ktos moze sie fascynowac takim szitem jaki obecnie wypuszczaja wytwornie nastawione jedunie na produkcje i zysk potrafia niejedna dobra kapele w ten sposob zniszczys :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Dla mnie ciezka muzyka to m.in Ich troje ;) poprostu ciezko mi przy tym wytrzymac kilka sekund :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Dla mnie ciezka muzyka to m.in Ich troje ;) poprostu ciezko mi przy tym wytrzymac kilka sekund :>zalezy ile się wypije :) najpierw siada optyka i ośrodki koordynacji ruchowej i artykulacja a next słuch i w tym oto stanie ten trójkącik jest ok / ani ich nie widać zbyt dobrze ani nie słychać /ale niestety ten sposób nie działa na d.polo / tzn niedotestoweałem bo zjechałem wcześniej do boxy zanim przestałem to słyszeć ;)/ pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 qrwa komar mnie ugryzl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Wszystko co wymieniacie to kapele z list przebojow rzadko ktory slucha czegos oryginalnego ale czemu sie dziwic komercha wszedze rzadzi ;) i kapele z koszulek na stadionie badz innym bazarku tez wywieraja wplyw bo po co szukac jak jest Metalica i Limp Blizkit i juz jestem kolo od ciezkiej muzyki a do tego odstaje od dyskomulow... A ja Wam powiem ze metal to moim zdaniem muzyka jedynie glosna i nic wiecej ja slucham czegos co jest wsciekle ;) i to mnie kreci :) czyli glownie industrial rodem z NiN, Skinny Puppy, Psychic TV, Clock DVA, Front 242, Nitzer Ebb, Frontline Assembly, Psychopomps, Armageddon Dildos, Rammstain itp a w celach relaksacyjnych ruszam w ambient czyli Future Sound Of London, Biosphere, Aphex Twin, Recoil, Orbital ORB itp do tego dorzucam Potrishead, Massive Attack, DM, Underworld i cale pozostale klimaty el Bo ja jestem plastikowy i cyfrowy :) A po za tym ciesze sie ze nikt z Was nie wymienil moich ulubionych panow ze szmatami na lbach, powiewajaca flaga USA w tle, panienkami pokazujacymi fuck, Harleyami i calym tym gumozujnym syfem czyli Aerosmith i GnR :) Czy rozpetalem burze ? ;) hmm...urazonych przepraszam ale taka mam opinie o kapelach z koszulek bazarowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 co sie bede rozpisywal: tristania, therion, cradle of filth, nightwish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Wszystko co wymieniacie to kapele z list przebojow rzadko ktory slucha czegos oryginalnego ale czemu sie dziwic komercha wszedze rzadzi ;) i kapele z koszulek na stadionie badz innym bazarku tez wywieraja wplyw bo po co szukac jak jest Metalica i Limp Blizkit i juz jestem kolo od ciezkiej muzyki a do tego odstaje od dyskomulow... A ja Wam powiem ze metal to moim zdaniem muzyka jedynie glosna i nic wiecej ja slucham czegos co jest wsciekle ;) i to mnie kreci :) czyli glownie industrial rodem z A po za tym ciesze sie ze nikt z Was nie wymienil moich ulubionych panow ze szmatami na lbach, powiewajaca flaga USA w tle, panienkami pokazujacymi fuck, Harleyami i calym tym gumozujnym syfem czyli Aerosmith i GnR :) Czy rozpetalem burze ? ;) hmm...urazonych przepraszam ale taka mam opinie o kapelach z koszulek bazarowych :) Sorki stary ale mimo ze lubie limpa to mi ich do Metallicy nie porownoj! To ze jakies buraki chodza w ich koszulkach to nie znaczy ze kapela jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owa. Metallica jest od zawsze, a boom na biale koszulki zaczal sie jak wydali czarna plyte i te marcepanowe odbyty w stylu Erique uslyszaly nothing else matters. A co do twoich ulubionych kapel to przyznaje ze wiekszosci nie znam ale imho Nin to wlasnie produkt komerchy lat 90. Takie kapele jak Metallica, Iron, Ac/Dc, Motorhead itd ksztaltowaly obraz dzisiejszego rocka i w tym jak by nie bylo twojego Nin... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Wszystko co wymieniacie to kapele z list przebojow rzadko ktory slucha czegos oryginalnego ale czemu sie dziwic komercha wszedze rzadzi ;) i kapele z koszulek na stadionie badz innym bazarku tez wywieraja wplyw bo po co szukac jak jest Metalica i Limp Blizkit i juz jestem kolo od ciezkiej muzyki a do tego odstaje od dyskomulow... A ja Wam powiem ze metal to moim zdaniem muzyka jedynie glosna i nic wiecej ja slucham czegos co jest wsciekle ;) i to mnie kreci :) czyli glownie industrial rodem z A po za tym ciesze sie ze nikt z Was nie wymienil moich ulubionych panow ze szmatami na lbach, powiewajaca flaga USA w tle, panienkami pokazujacymi fuck, Harleyami i calym tym gumozujnym syfem czyli Aerosmith i GnR :) Czy rozpetalem burze ? ;) hmm...urazonych przepraszam ale taka mam opinie o kapelach z koszulek bazarowych :) Sorki stary ale mimo ze lubie limpa to mi ich do Metallicy nie porownoj! To ze jakies buraki chodza w ich koszulkach to nie znaczy ze kapela jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owa. Metallica jest od zawsze, a boom na biale koszulki zaczal sie jak wydali czarna plyte i te marcepanowe odbyty w stylu Erique uslyszaly nothing else matters. A co do twoich ulubionych kapel to przyznaje ze wiekszosci nie znam ale imho Nin to wlasnie produkt komerchy lat 90. Takie kapele jak Metallica, Iron, Ac/Dc, Motorhead itd ksztaltowaly obraz dzisiejszego rocka i w tym jak by nie bylo twojego Nin... buahahaha :) A widziales koncert w Woodstock prosze nie porownuj mi tych ladnych panow z dlugimi wloskami machajacymi czuprynami bo pekne kiedy Metalica wyszla czysta ladna schludna w trojke stojac grali ladna melodyjna muzyczke a NiN schodzil caly w blocie z totalnie rozp... sprzetem i widac bylo ze Oni ta muza zyja a Metalica odwala robote podobnie bylo z Metalica na koncercie z ta orkiestra symfoniczna co oni tam fauszowali to wie tan kto sluchal nie retuszowanych nagran :) Po 1 NiN to nie Rock i korzeniami siega raczej progresywnej elektronikl a nie jakiego gitarowego brzdakania Po 2 Rock zdechl i bdb bo ile mozna wycisnac z 2 gitar bebnow i wokalu chyba wszystko juz bylo w dziedzinie rocka po 3 Metalice szanuje za to ze istnieli i jakos nie wypadali zbyt szmaciarsko na tle innych facetow z glowkami diabelkow i innych pacynek ( patrz Iron Maiden :) ) no ale lansowany wzor buty adidachy w wielkimi jezorami i spodnie stringi .. :) no to tego nie moge im wybaczyc :) wiocha na calego :) po 4 Co innego muzyka popularna czyli to co spotykasz w Mtv a co innego prawdziwa alternatywa dlatego nie znasz tych kapel bo po prostu masz gotowa papke i nie szukasz :), bo takie jaja jak to ze Aerosmith dostaje nagrode Grammy w dziedzinie muzyki alternatywnej to sorki ale ja wymiekam po 5 naprawde zenuje mnie ciagle wymienianie tych samych kapel jako mocne i tworzace jedynie ciezka muze czyli metal :( metal mnie rosmiesza w kazdej postaci a rekord bija metalowe ballady mnie to sie kojarzy z disco polo i Krawczykiem dlatego takie kapele jak jedyna znana przez Ciebie NiN bedzie po za Twoim zasiegiem jestes skostnialym rockowcem i tyle I znowu jestem niemily ;) pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Moze mi ktos wyjasnic bo ja inteligencja nie grzesze (nie moja wina :P) coz to do ku%$^ nedzu jest NEW METAL :?: Przeciez to bzdura :!: To ze jakies tam patalachy jak Limp Biscuet czy inny Korn (nie, muzyka tych to zenada ..) sie tak nazwali i mysla ze cos nowego graja. Az mnie krew zalewa :x jak slucham tych pseudo artystow :!: Ciekawe jest to ze skuchajac takiego limpa czy korna czesto na mysl przychodzila mi PANTERA czy nawet NIRVANA ktore graly zeczy podobne lecz o niebo lepsze wczesniej. w latach 50-tych tak mówili o rock'n'roll'u, czasy sie˛ zmieniaja˛ , muzyka sie˛ zmienia. Dlaczego jesli ci sie˛ cos´ niepodoba to poniz˙asz to bezkrytycznie. Ja tez nie przepadam za wieloma zespo?ami (gatunkami) muzyki, poprostu jej nie s?ucham i sie˛ nie odzywam... Mnie sie˛ akurat nie podoba np. Nirvana (poprostu ich muzyka jest dla mnie nies?uchalna), ale wiem, z˙e by? taki zespó?, s?yszalem jego muzyke i wiem, z˙e zapisa? sie w historii muzyki na dobre i dla wielu ludzi jest wcia˛z˙ najlepszy... Po to jest Osla laczka i ten post zeby wyrazic wlasne zdanie - moje jest jak wyzej. A jade po Limp Biskit NIE dlatego ze mi sie nie podoba ale dlatego ze robi cos co JUZ bylo (z reszta jak wiekszosc muzy dzis :/) i nazywa to czyms nowym czytaj NEW METAL - to mi sie nie podoba. Myslisz ze sie zamykam w swojej twierdzy "ciezkiej muzy" i basta? Nie, bardzo cenie sobie dobre rytmy techno,trance,goa - bo ta muzyka tez cos w sobie ma. Pozdrawaim :). A i tak klip EMINEMA "without me" rzadzi :twisted:Brawo dla tego Pana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...