Sid Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Nawet nie pytam czy wiecie co się ostatnio dzieje ;) Istna plaga grahamów... Nowy regulamin jest i jak widać jest wciąż olewany przez niektórych userów... bo topiców o "akumulatorkach" bylo chyba 3 - to ze sie nie otrzymuje odpowiedzi nie znaczy przecież że trzeba pisać kolejnego topica, a zaraz nastepnego... A jak sie komus moderator jakies nie podoba to sie pisze na PW a nie dwa topici "kurcze reed"(czy jakos tak)... Ehhh... A może to tylko graham wrócił :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 wiecie ja nie mialem z tym nic wspolnego przynajmniej tak mi sie wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Panowie należy pamiętać o prawidłowej pisowni. GraHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graahamowski Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 uwazam ze szargany jest moj dobry nick. owszem mialem kilka wpadek na tweaku.pl ale to stare czasy pogodzilem sie z liskiem i bylo super az jacys psychole zaczeli wariowac i oczywiscie wszystko spadlo na mnie pamietajcie cokolwiek zlego na tweaku PL to nie ja DO ZOBACZENIA NA ZLOCIE byeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Graahamowski=> Jeżeli Cie uraziłem to przepraszam, ale na twoim miejscu bym na zlot nieprzyjeżdżał, bo to może sie dla Ciebie źle skończyć, może być "bo zupa była zasłona" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graahamowski Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Nicky nie popadajmy w jakies extremy.Bedzie mi bardzo milo poznac liska i innych.Tak jak mowilem kiedys tu nabroilem strasznie ale to stare czasy.Nie mam zamiaru podpadac liskowi paranoikowi kucykowi ani reszcie naszych szanownych moderatorow.Jest wporzo. Pozdrowienia dla calej ekipy tweakowcow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Graahamowski ja też do Ciebie nic nie mam ale jesteś naszą legendą ;) Poza tym Wy szukaliście gościa modeere czy jakoś tak - to nie jesteś czasem Ty?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 nicky... akurat Graham (mam wrazenie) zmienil sie, a ty szukasz dziury w calym (jak na razie), a co do legend Sida to dla mnie najwieksza legenda jest problem podrywania lasek ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Temat jest od dawna zamknięty userów którzy go współtworzyli jest coraz mnie na forum, wiec po co do tego wracać?? Spój na to z innej strony, w ciągu swojej bytności na forum nie dostałem nawet ostrzeżenia. Nawet jeżeli sie z kimś nie zgadam, to dyskutuje kulturalnie (patrz twój ulubiony topic). MeHow popatrz na siebie najpierw i daj mi spokój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 a za podanie nazwy jakiegos swinstwa nie dostales ostrzezenia?? chyba nawet Miope zwracala uwage. ja mam na swoim koncie 2 bany i co z tego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 do trzech razy sztuka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 do trzech razy sztuka :)again?? poszukaj sobie blizszych na forum i daj mi swiety spokoj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 JA CI NIE CHCE DAĆ OVOCA !!!! PRZYNAJMNIEJ NARAZIE :) MOGŁBYŚ TROCHE WYLUZOWAĆ I ZROZUMIEĆ ISTOTE TEGO CO NAPISAŁEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 dobra. PEACE. skasuj te 3 ostatnie posty i nie ma sprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 a za podanie nazwy jakiegos swinstwa nie dostales ostrzezenia?? chyba nawet Miope zwracala uwage. ja mam na swoim koncie 2 bany i co z tego?? Nie to nie ja podałem nazwe tego narkotyku - ja jej nawet nie widziałem bo jak wszedłem na forum to już było posprzątane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 a za podanie nazwy jakiegos swinstwa nie dostales ostrzezenia?? chyba nawet Miope zwracala uwage. ja mam na swoim koncie 2 bany i co z tego?? Nie to nie ja podałem nazwe tego narkotyku - ja jej nawet nie widziałem bo jak wszedłem na forum to już było posprzątane.a swistak na to niemozliwe, łyżka zawija się w sreberka, nicky nie pyta się o drugi odurzające kobiety... no czego ja się jeszcze dowiem :) . Wazne Nicky, żebyś został moderatorem, bo ty pasujesz do ludzi pokroju miope, dijkstry, sgj, andriu... jesteś tak samo emocjonalnie dojrzały, a za razem fajny i młodzieżowy... zaraz chyba napiszę do liska, z prośbą, abyś mógł pokazać jaki dobry jesteś...... lol lol lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 A wtedy znikną wszelkie "zakichane reklamy i wredne wyskakujące okna oraz niezrozumiałe limity" i znajdzie się źródełko nieograniczonych złociszy na serwis i będziemy pisali długo i szczęśliwie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Spokój bo porozstawiam po kątach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Spokój bo porozstawiam po kątach.yes master ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Myslalem ze wy tu o Mastertonie :PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 cudownie prawda Sawicki grahamku????? :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...