Prodigal Son Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Chciałbym zmienić domyślną proponowaną lokalizację instalowania programów ze standardowej C:Program Files... na inną. Chodzi o to że podzieliłem sobie dysk na sporo partycji :) No w każdym razie mam osobną na system a osobną na programy. Dla mnie to nie problem żeby w trakcie instalacji zmienić lokalizację, ale moja żona twierdzi że nic z tego nie rozumie i uporczywie instaluje co tam chce na dysku C. No i chciałbym żeby mi nie mieszała, tylko od razu została skierowana we właściwą stronę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Chyba pozostanie Ci wytłumaczyć krok po kroku :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Rejestr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Rejestr. A konkretniej? Domyslam się że chodzi o rejestr... Zacząłem szukać ale brakło mi cierpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Jeszcze szybciej. Tweak UI 1.33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Hmm... Może jestem tępym uczniem... Nie znalazłem w tweak ui nic co by za to odpowiadało. Tyle że to jest wersja 2.10.0.0 a nie 1.33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 W 2.10 nie ma tej opcji. W My computer mozna zmieniac lokalizacje folderów, ale program files jest tylko w wersji 1.33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 No jednak starsza wersja okazała się lepsza. Jest w niej ta opcja. Zobaczymy w praniu jak to bedzie działać. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Na www.infojama.pl było gdzieś napisane, który klucz w rejestrze za to odpowiada. Poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...