Skocz do zawartości
Sawicki

Wymiana telefonu w ramach abonamentu.

Rekomendowane odpowiedzi

Kazda firma ma program lojalnosciowy.

Za pozostanie u nich Twoja mam moze skorzystac.

Sa tez inne wyjscia. Kazda firma oferuje swietne promocje dla tych, ktorzy zdradza ta druga firme i pzrzejda do nich. Nad tym tez warto sie zastanowic. Chyba glownym wabikiem jest polowa abonamentu przez pierwszy rok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja mama wlasnie stanela przed takim wyborem (ma 3 telefony w Idei na firme). I wiecie co jej zaproponowali ?

Wielkie g***o !

Jakies badziewne telefony za 1zl albo inne, lepsze drozej niz osobie ktora dopiero przystepuje do Idei !

Przeciez to jest szczyt debilizmu, zeby osobie, ktora placi ok 250zl za jeden telefon miesiecznie oferowac jakies badzwiewne telefony albo smieszne "promocje".

W drugim salonie powiedzieli zeby wypowiedziec umowe i podpisac ja na nowo. Czy ci ludzie sa powazni ? Gdzie ten program lojalnosciowy ? Przeciez to czysta kpina z uzytkownika !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Torwald => to samo mialem w idei 2 czy 3 lata temu. podziekowalem im, o to jest smieszne, zeby np. jakis lump z ulicy mogl kupic fon na lepszych warunkach niz ktos kto przedluza umowe na kolejne lata. dodatkowo mieli jakis durny warunek z wysokoscia oplat.

od poniedzialku ulega tez rozwiazaniu jedna z moich umow z era, bo po 2 latach placenia abonamentu ze srednia rachunkow ~100pln a mam 3 aktywacje i za kazda karte tyle jest, zaproponowali mi uwaga:

-naliczanie sek za 1pln przez 12mcy,

-10pln znizki na abonament przez 6mcy

-95% znizki na jeden erowski numer przez 12mcy

-10 minut extra przez 12mcy

oczywiscie zaden tel mi nie przysluguje, bo i po co?? "myslniki" nie lacza sie

po tym jak sie dowiedzialem o ofercie napisalem ladne pisemko o rezygnacji z ich uslug i zanioslem do salonu. dobrze, ze choc taktaka z tym numerem dostane za friko.

jeszcze wkurza mnie to, ze prepaidowcy maja lepsze warunki rozmow niz osoby z abonamentem, bo taki taktakowiec teraz placi 80gr zaminute i ma naliczanie sek a ja mam 1.35+vat za minute a za sekundowke musze placic 20pln. IMO o abonamentowcow powinni lepiej dbac, bo to oni ich glownie utrzymuja placac miesiac miesiac abonament a taki preapidowiec kupi karte raz na kilka miechow i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apropo umowy. Moja sie konczy w grudniu. I teraz mam takie pytanko: Otoz stary ma telefon w IDEI i ma 2 telefony w pakiecie domowym, i w tym jeden moj. Czy jak sie skonczy umowa pakietu domowego czy mozna ja przedluzyc i czy zaoferuja mi jakies telefony? Ojciec swoja umowe przedluzal w marcu, ale pakiet domowy dopiero w grudniu bedzie przedluzany i czy dadza nowe telefony jak przedluze czy nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi