t3ster Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Hmm, no jest problem..Moze to bedzie plebskie pytanie, ale co zrobic gdy przy nascisnieciu 3 klawiszy z klawiatury naraz nie odzywal sie glosniczek systemowy? Niegdy mi to nie przeszkadzalo zbytnio ( no moze w PES3, ale to swoja droga ) ale teraz przy jedne z gier trzzeba wcisnac 3 klawisze naraz by cos zadzialalo..Pomocy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Wyjscie jest tylko 1 kup lepsza klawiature :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 odłącz go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 very fany... Kup lepszą klawe... skąd ja to znam. Nie mam zamiaru wydawać kurna na klawe 3 banki tylko dlatego, bo pieprzonemu logitechowi za 60zyla (to w koncu nie jakie chicony czy inne g) nie wlozyli porzadnego ukladu (tego czegos, przez co takie kfiatki sie robia :D ). To naprawde potrafi byc bardzo irytujace w grach... zwlaszcza w klanowkach... Nie da sie jakos tych kibordow "podkręcić"? Waldemas: Hahaha - to chciales osiagnac? Pipczenie o kant pupy rozbic, przy takich kombinacjach klawa sie blokuje i to jest najgorsze. I 3 - było :twisted: Ale i tak afair nikt nie rozwiązał tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Mi moj Logiteh piszczy po nacisnieciu 5 klawiszy dopiero, a pozatym nie piszczy, tylko raz piknie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Mój też przy odpowiedniej kombinacji nawet 4 naraz przetrzyma, ale np. przy strzalka w lewo, strzałka w góre + enter sie blokuje i "pika" :/ Kicha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 ja mam media-techa i mi nie pika :lol: pikalo jak mialem szajsunga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja mam logitecha za chyba 50zł i nic nie pika a głośnik jest włączony. A rozwiązanie z wyłączeniem głośniczka jest najlepsze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Własnie naprawiłem mojego media-techa i sprawdziłem kiedy pika.Robi to tylko jezeli nacisnie strzałke lewo/prawo/dół + góra + enter/spacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 u mnie w mediatechu od od 5 pika :D A jak strzałki wdusze to od czterech :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...