Ravv Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mam problem, w delta labs 2, w laboratorium chyba, mam drzwi z cyfrowym zamkiem i za szyba widze bfg i potrzebuje kodu do tych drzwi, przejrzalem maile, cala plansze wzdluz i wszerz, i nic nie znalazlem, prosze o pomoc, w postaci podania mi tego kodu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Masz szczęście bo jeszcze go pamiętam. 93........yyy zapomniałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A ja mam takie pytanko - jak oceniacie gre multtiplayer i czy mozna juz pograc z Polakami na necie ? Sa juz serwery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag1 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 http://www.planetdoom.com/doom3/Secrets/codes.shtml tutaj masz haslo do BFG pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=max= Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Ja to was nie rozumie...gra jest po to zeby sie glowic nad nia i znalezc ten kod! A nie zeby prosic kogos zeby podal ci stronke z kodami. Dla mnie to pozniej nie ma zadnej przyjemnosci granie w gre na 'kodach' POZDRO :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Mam pytanko... Czy artefakty na tym co w podpisie to standard :?: Na początku jak zwiedzam baze wszystko robi sie białe... lub odwrotnie totalnie czarne i co chwila sie to zmieni. Czy ktoś ma podobne dolegliwości sprzętowe :?: Używam detonatorów 44.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Mieliscie moze kiedys ,ze na ULTRA tekstury wam migałły?? Mialem tak kiedys, teraz nie mam i nie wiem czemu. Wczoraj sprawdzalem drivery na których to miałem w DOOMIE a tu niespodzianka , nie ma migania . Jakies sugestie dlaczego mogly mi migać teksturki??. Mialem to a teraz w ogóle nie mam. Mogla byc przyczyna jakaś? W sumie to dalem Format dysku ale to chyba nie ma dorzeczy. Karty nie kręciłem w ogóle. Mam RADeona 9600XT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Te wszystkie wspaniale konfigi zrujnowaly mi moj ukochany wlasny. Musialem sie znow meczyc aby ustawic porzadna jakosc. Na szczescie mi sie to udalo i juz nie zamienie na zaden inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Angel Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Witam Nie wie ktoś czy jest jakis patch do tej giery?? mam 1GB ramu i na max detalach przycina mi miejscami, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 jaro-1 . Mialem takie zajawki ze wszystkie textury tak jakby znikaly - zostawaly tylko czarne sciany. Po odkreceniu sprzetu juz sie to nie pojawialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 MeHow, to było do mnie z tymi teksturami??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregus Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Witam. Wlasnie dostalem to cudo w swoje lapki i mam zonka. Jak uruchomic doom 3 pod windows 2003? Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 MeHow wiesz ja mam arty w windzie po np Codecreatures Benchmark Pro a w Dooma 3 nie da się grać... Po prostu szukam jakichś argumentów co do oddania karty na gware bo mam nadzieje że wymienią za dopłatą na 5900XT, a że doom wygląda jak wygląda na tej karcie (4Ti :wink: ) to przemilcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyborg[--] Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Dla tych którzy jeszcze nie skończyli grać w Dooma (są jeszcze tacy?;) bądź zaczynają po raz wtóry polecam mod, dzięki któremu potwory i krew nie znikają po zabiciu ! - mozna wtedy podziwiać naszą upolowaną zdobycz... ;) http://doom3.filefront.com/file/Doom_3_Ret...NitroClan;29024 po rozpakowaniu do folderu base należy zmienić nazwe pliku pak000.pk4 na taką której nie ma jeszce w tym folderze aby przypadkiem nie nadpisać istniejącego pliczku o tej samej nazwie (np zmienić na pak005.pk4 jeśli oczywiście takiego jeszcze nie ma - dziwne że o tym twórca moda nie wspomniał) jednak coś za coś - jak ciała i krew zostają to fps siłą rzeczy w tych miejscach spada (lepsze karty pewnie sobie z tym poradzą) - ale nie ma aż tak źle aha - usuniecie tego pliczku spowoduje powrót do stanu poprzedniego (czyli nie ma stracha że coś popsujecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Witam. Wlasnie dostalem to cudo w swoje lapki i mam zonka. Jak uruchomic doom 3 pod windows 2003? Z gory dzieki za pomoc. Dolaczam sie do pytania - wyskakuje mi wlasnie ze: "Doom 3 requires that your computer is running Windows 2000 or Windows XP" UPDATE: Rozwiazanie: http://216.239.59.104/search?q=cache:4sqlL...dows+2003&hl=en UPDATE 2: Tu mozna pobrac gotowy pliczek - gra dziala na wszystkich Windowsach: http://dl.gamecopyworld.com/?f=sf-doom3!rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Gra chodzi tylko na winXP i win2000 Chyba, ze porobisz tricki z patchami. Ale nie wiem jak bo mnie to nie interesilo. Jest w temacie z kilka razy o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Witam. Dzis dopiero zainstalowalem sobie Dooma 3 i jestem nowy w temacie. Czy cos trzeba dodatkowo poinstalowac aby Doom 3 dobrze chodzil? Tzn mi chodzi calkiem niezle na High Quality. Czasem jednak ekran drzy (miga troche przez moment), a czasem wywali mnie na pulpit. Zdarzylo mi sie to juz 3 razy. Mam Catalysty 4.8 oraz DirectX'a 9.0b. Musialem tez obnizyc taktowanie rdzenia z tego co w podpisie az do 415, bo byly biale kropeczki. Powiedziano mi ze jest tu w tym topicu podany caly config do doom3 optymalizujacy pod radeony. Czy ktos wie na ktorej stronie, bo jest ich tyyyylee... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing81 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 //========WYDAJNOSC Gigabyte Radeon 9600pro======== probuje na rozne sposoby wydusic wiecej fps z gry i w zaden sposob nie moge... 1. chcialem zapytac o doswiadczenia ze sterownikami 4.9 beta optymalizowanymi dla dooma (podobno dodaja sporo). wiec przesiadlem sie z omeg(najnowsze) na optynmalizwoane i roznica zadna! 2. karte podkrecam ati tray tool: cas latency z 4 na 3 rdzen z 400 na 500 pamiec z 300 na 330 roznica: zadna! ile Wam daje podkrecanie? timedemo1 w 800x600 medium; cienie, synchronizacja i aa wylaczone wyciagam 34 klatki, autoexec.cfg wzialem dla karty 128 z wiadomej strony zapytacie po co wiecej klatek? w trakcie wlaki szarpie i poza tym na moim lcd kiepsko wyglada 800x600:/ //MAM NADZIEJE ZE KOMUS KTO PRZEBRNIE PRZEZ 100 STRON postow o ronej tematyce;) przyda sie to co zostanie napsine pod tym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Sdram, ecs, malo MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Sdram, ecs, malo MHz. dokladnie mam tego samego radzia i smiga gierka Caty 4.8 omega 800x600 High (nic nie zmieniane "High Defaultowy" ;) ) i jest ql.. po wylaczeniu cieni praktycznie nie spada 60fps (zabloowane :( ) ... a jak juz spadnie to na chwilunie z cieniami potrafi zjechac do 30fps przy duzych ilosciach swiatła jak gram to ustawiam 540/680 .. zmien mobo ram i proca a wycisniesz z tej karty troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aki Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Mam problem z tą grą... mimo ze nie mam najmocniejszego sprzętu gra chodzi u mnie dosc dobrze na wysokich detalach i rozdzielczosci 1024x768... problem wygląda tak, że gra po pewnym czasie sie zawiesza (zdarza sie ze po kilkunastu sekundach gra sie "odwiesza" ale to rzadkosc). Wyłączyłem praktycznie wszystkie detale i nadal mam ten sam problem... Tyle że moge jush sluzej pograc ;] Moze wiecei co jest tego przyczyna? Czy sa jush jakies patche do tej gry? jesli tak to prosze o linka... PSDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Mam problem z tą grą... mimo ze nie mam najmocniejszego sprzętu gra chodzi u mnie dosc dobrze na wysokich detalach i rozdzielczosci 1024x768... problem wygląda tak, że gra po pewnym czasie sie zawiesza (zdarza sie ze po kilkunastu sekundach gra sie "odwiesza" ale to rzadkosc). Wyłączyłem praktycznie wszystkie detale i nadal mam ten sam problem... Tyle że moge jush sluzej pograc ;] Moze wiecei co jest tego przyczyna? Czy sa jush jakies patche do tej gry? jesli tak to prosze o linka... PSDR masz za bardzo podkreconą karte graficzna i przegrzewa sie GPU , odkrec 10MHz albo zamontuj lepsze chlodzenie na gpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Witam, Jak otworzyc te drzwi??. Plansza to Communications Transfer-Maintenance and transfer station. SCREEN: www.heros120.webpark.pl/doom.jpg Dodam, że jest to przystanek 3. "na tej platformie" pzdr, ROB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stemek Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Witam Panowie w którel części gry znajde broń soulcube Jestem przy ostatnim bossie i innymi broniami ciężko go jak i jego światę skliować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wave Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 prosze o pomoc jestem w delta labs 2 b i w jechałem na gure kolejka s 2 drzwi na kody i nie znam koduw jedne bodajrze do delta labs 3 prosze podajcie te kody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aki Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 $McFly$: wielkie dzieki za pomoc :) zmniejszyłem do 320 mhz i jest git ;) psdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Witam, Jak otworzyc te drzwi??. Plansza to Communications Transfer-Maintenance and transfer station. SCREEN: www.heros120.webpark.pl/doom.jpg Dodam, że jest to przystanek 3. "na tej platformie" pzdr, ROB Podej kilka jeszcze screenow aby poogladac grafe bo wydaje mi sie, ze masz kiepska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ludzie nie robcie z siebie takich niedo....ow wystarczy troszke pogooglac zeby znalesc stronki z całymi opisami ( w tym nr do wszystkich drzwi i szafek z amo) dooma 3 wiec zamiast co strone walic posty typu jaki jest kod do blabla bla to pogooglajcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ludzie nie robcie z siebie takich niedo....ow wystarczy troszke pogooglac zeby znalesc stronki z całymi opisami ( w tym nr do wszystkich drzwi i szafek z amo) dooma 3 wiec zamiast co strone walic posty typu jaki jest kod do blabla bla to pogooglajcie nie denerwuj sie bo cie jeszcze zbanuja ;] to zabronione i nie ludzkie :D to tylko rada :D ;) pozdrawiam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 LPC, daj se pograc jeszcze tym ktorzy dopiero co z drzewa zeszli i zlapali DIII w swoje 12 letnie lapki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...