Mario2k Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Jordi23 Chyba ci to wkuwanie na polibudzie zaszkodziło na oczy. Poczytaj w necie na temat tego wpisu i bredni nie pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Nie da sie, musisz sciagnac moda. Ja mam inny problem. Jako posiadasz zaledwie 4 glosnikow, podlaczonych do SB live'a 1024, nie moge wlaczyc w opcjach surround sound. Da sie to jakos ominac, w sposob taki, zeby dzwieki sie nie skopaly, a dzialalo pozycjonowanie w przestrzeni ? Ja wchodze do usatwien w Windowsie... Control Panel > Sounds... i tam na dole "Advanced" W nowym oknie wybieram Surround sound speakers (nie te 5.1!) No i w grze bez problemu jestem w stanie wlaczyc surround i dziala to bardzo dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Cześć Pierwszy raz jestem na tym topicu i nie wiem czy zdołam go całego przecztać, więc co wrażliwsi niech wybaczą i odpuszczą sobie .. uzyj szukajki, uzyj googla ... Tylko 2 pytania: 1) miał ktoś problemy podczas instalacji, cały czas sypią mi errory -1305 najczęściej- , a po przegraniu obrazu na CD, Cd1 normalnie sie instaluje ale CD2 nie chce ponowić instalki 2) jak uruchomić gierke żeby wyświetlał FPS'y na ekranie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Cześć Pierwszy raz jestem na tym topicu i nie wiem czy zdołam go całego przecztać, więc co wrażliwsi niech wybaczą i odpuszczą sobie .. uzyj szukajki, uzyj googla ... Tylko 2 pytania: 1) miał ktoś problemy podczas instalacji, cały czas sypią mi errory -1305 najczęściej- , a po przegraniu obrazu na CD, Cd1 normalnie sie instaluje ale CD2 nie chce ponowić instalki 2) jak uruchomić gierke żeby wyświetlał FPS'y na ekranie ? 1) Zero problemów przy instalce... 2) Ctrl+Alt+~ i polecenie: com_showFPS 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Znalazlem rozwiazanie: http://ducttape.glenmurphy.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Czy mi sie wydaje czy w grze nigdzie nie ma podtytulu The Legacy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@nders Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Jordi23 Chyba ci to wkuwanie na polibudzie zaszkodziło na oczy. Poczytaj w necie na temat tego wpisu i bredni nie pisz. to ty Mario2k raczej zacznij dokładnei czytac na necie : image_lodbias : Controls lod bias on mipmapped images Range from -2 (slower / crisper) to 2 (faster / uglier) -2 jest wolniejszy ale tesktury sa wyrazniejsze, a 2 jest szybszy ale tekstury są brzydsze, 0 jast pół na pół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 cos odemnie tak jak i paru osoba w okolicy mowie glosno - doom 3 jest potężnny !!!!! gram 800x600 detale medium i osiagam ok 40 - 60 fps co mi wystarcza ( nie zmienialem nic w cfg) ... planuje dokupic troche ramu ale wszystko w swoim czasie .... gram na nie kreconym procku w przeciwienstwe do tego co mam w opisie i jest dobrze .... pozdrawiam .. !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~SS~ // SilaroS Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A teraz Was zdziwie moj komputer to: AMD Athlon 2200+ 1.8 Ghz GeForce 3 Ti200 128 Mb // Engine clock: 204,93 Mhz Memory clock: 470,11 Mhz 256 Mb DDR SoundBlaster Audigy ----------------------------------------------------------------------------- I Doom 3 na High smiga 20-30 FPS :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~SS~ // SilaroS Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A teraz Was zdziwie moj komputer to: AMD Athlon 2200+ 1.8 Ghz GeForce 3 Ti200 128 Mb // Engine clock: 204,93 Mhz Memory clock: 470,11 Mhz 256 Mb DDR SoundBlaster Audigy ----------------------------------------------------------------------------- I Doom 3 na High smiga 20-30 FPS :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 troche gralem juz gra klimatem rozwala poprostu ale jest pare rzeczy ktore mi sie nie podobaja albo nie wiem moze to jakos sie ustawia gram w 800x600 high i jest 30fps minimum dochodzi do 70fps problem ktory mnie wkurza: strzele w cialo jakiegos zombika i rozwala sie na kawalki krwi ani sladu po chwili nie ma i kiszka - w konfugu nawet nie ma czegos takiego jak brasstime jak to w quake'u bylo moze ktos sie wypowiedziec??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 A teraz Was zdziwie moj komputer to: AMD Athlon 2200+ 1.8 Ghz GeForce 3 Ti200 128 Mb // Engine clock: 204,93 Mhz Memory clock: 470,11 Mhz 256 Mb DDR SoundBlaster Audigy ----------------------------------------------------------------------------- I Doom 3 na High smiga 20-30 FPS :P ja sie nie dziwie ze tak chodzi :] bo nie ma czego sie dziwic ;] polecam jeszcze moj konfig wrzucic http://www.tweakpc.cjb.net/DoomConfig.zip gra bedzie ładniejsza a nie powinna zwolnic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 siema zna ktoś może kod do drzwi na mapie z pociągiem?:P chyba drzwiach pisze airlock:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Jordi23 Chyba ci to wkuwanie na polibudzie zaszkodziło na oczy. Poczytaj w necie na temat tego wpisu i bredni nie pisz. hmmm no i poco mnie obrazasz, oczy faktycznie nie mam zdrowych do konca nosze okulary a wlasciwie soczewki, ale nie martw sie widze w nich dobrze, co do lodbiasu i ustawien to chyba juz Ci @nders wytlumaczyl ze ustawienie -2 daje lepszy efekt od 0. Ale Ty zapewne masz zdrowsze oczy odemnie i widzisz duuuuuzo lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Dobra zaczynam przechodzic jeszcze raz, zobaczymy co sie stanie jak nie nadam transmisji ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelek Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Dobra zaczynam przechodzic jeszcze raz, zobaczymy co sie stanie jak nie nadam transmisji ;pBedzie to samo jakbys nadał :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Na moim konfigu gierka na timedemo 1 w 1024x768 na High osiąga 29,4fps.Na medium 34,3 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Dobra zaczynam przechodzic jeszcze raz, zobaczymy co sie stanie jak nie nadam transmisji ;pBedzie to samo jakbys nadał :!: Dokladnie, ja na przekor nie nadalem. Glosy w sluchawce mi mowily, ze mam jeszcez jedna szanse i tak dalej i tak dalej. Wreszcie kliknalem na transmisje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 to jest tak... jak nadasz transmisje to ok, przyleca marines. Jak nie nadasz, to masz druga szanse - wtedy sproboj nadac, to sie okaze, ze administrator wykasowal transmisje, ktora wsadziles do komputera. Jesli i za drugim razem nie nadasz, to potem w pewnym momencie gdzies dalej na komputerku pokaze sie Sarge i powie Ci, ze sam nadal transmisje, zeby sciagnac marines. Gra jednak jest liniowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 WCALE NIE :) NIE NADALEM, POKAZAL SIE GOSC W OKULARKACH POWIEDZIAL ZE POSTAPILEM SLUSZNIE I TERAZ MUSIMY SIE DOWIEDZIEC CO TO JEST, I W ZWIAZKU Z TYM MUSZE SIE DOSTAC... PEWNIE TAM GDZIE WY JAK NADALISCIE :) AHA MARINE PRZYLECIELI ALE PO CALEJ ZABAWIE, CZYLI PO ZABICIU DOOMOLCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 ee skonczylem wczoraj, doktor potwor odlecial do piekla zupelnie jakby zaraz miałbyć doom4. jednak szału do konca nie ma :< po pewnym czasie gra mi sie znudzila. bllee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@nders Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 u mnie w ustawieniach UH i Anizo x8 (moj wlasy config z ustawieniami na UH) w timedemo demo1 wyciagam 32.1 fps. Oto moj cfg : http://andersyo.w.interia.pl/DoomConfig.cfg używam ForceWare 61.77 i DirectX 9.0c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 DOKTÓR POTWÓR - W PŁONĄCYM SZLAFROKU :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Dla ludzi ktorzy uzywaja Kx drivers do kart Live/Audigy polecam za czas grania w Doomka zmienic na oryginalne creativa. Sam uzywam Kx'ow i wlasnie przed chwila zainstalowalem oryginalne eax'x. Na kx'ach moglem wlaczyc w ustawieniach dooma surround speakers ale w tylnych glosnikach mialem to samo co w przednich, po zmianie na creativ drivers poziom grozy w grze wzrosl o jakies 20-30%, teraz zamykam oczy i wiem z ktorej strony idzie bestia :), naprawde robi to wrazenie. Po skonczeniu gry oczywiscie wroce do kx'ow - barczo czesto slucham muzyki, jednak na czas grania goraco polecam przesiasc sie na oryginalne eaxy pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Jak jeszcze raz ktos zapoda spoiler to rozpie**** to forum ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 To co sie wyprawia w levelu CAVES to przegięcie pały padam trupem średnio co 2-3 minuty :/ dokładnie to tam gdzie są te hieroglify na scianach ,duże pająki rzucają w człeka czym popadnie ,wystrój całego poziomu coś w stylu Egipskim ;) Widać wedle scenarusza gry na Marsie kiedyś była cywilizacja podobna do tej naszej Egipskiej ,kto wie ...moze coś w tym jest .. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Dla ludzi ktorzy uzywaja Kx drivers do kart Live/Audigy polecam za czas grania w Doomka zmienic na oryginalne creativa. Sam uzywam Kx'ow i wlasnie przed chwila zainstalowalem oryginalne eax'x. Na kx'ach moglem wlaczyc w ustawieniach dooma surround speakers ale w tylnych glosnikach mialem to samo co w przednich, po zmianie na creativ drivers poziom grozy w grze wzrosl o jakies 20-30%, teraz zamykam oczy i wiem z ktorej strony idzie bestia :), naprawde robi to wrazenie. Po skonczeniu gry oczywiscie wroce do kx'ow - barczo czesto slucham muzyki, jednak na czas grania goraco polecam przesiasc sie na oryginalne eaxy pozdrawiam SS i sluchawki ruluja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 ee skonczylem wczoraj, doktor potwor odlecial do piekla zupelnie jakby zaraz miałbyć doom4. jednak szału do konca nie ma :< po pewnym czasie gra mi sie znudzila. bllee Ja tez skonczylem i identyczne odczucia - po polowie mniej wiecej gra sie nudzi, pod koniec zaczolem cheatowac zeby miec to po prostu za soba ... dla mnie ta gra nie jest warta wymiany grafy na najnowsze generacje kart - tekstury sa BRZYDKIE i tyle. Jak na tyle lat pracy to naprawde sredniak - ratuje ja klimat grozy i animacja :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 no tekstury szczególnie potworów nie zachwycają, pozatym przesadzili z ciemnością, i zróznicowaniem potworków które są strasznie monotonne. gra byłaby lepsza gdyby była bardziej kolorowa, a te wszystkie lata pracy są mocno podejrzane.... pozatym uważam że jest to produkt nieukończony do końca bo za dużo można ciekawostek ustawić które nie są ani z defaulta dostępne, ani z menu.. ble i tyle. ale klimacik momentami szczegolnie na początku ma fajowy. no nic trzeba czekac na hl2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Widać nadszedł czas żeby zacząć cheatować ,bo Ja juznie mam sił na tego DooMa , zraz poszukam cheatow ;) Czy ten Level o wystroju ala Egipskim to ostatni poziom gry ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...