xavier84 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Witam all mam pewne pytanko szukam dobrego programu do przerabiania (nagrywania) plyt DVD tak by psx2 ja odczytal!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 dowidzenia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 dowidzenia :lol:ee .. a niby czemu a co nie moze sobie robic kopi filmow DVD by odtwarzac je w PS2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 a czy robienie kopii filmu to nie piractwo ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 a czy robienie kopii filmu to nie piractwo ? :roll:Nie, pod warunkiem ze osoba kopiujaca nie działa na szkode twórcy zawartości płyty i nie czerpie z tego kożyści majątkowych ($). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Samo kopiowanie plyty nie jest przestepstwem. Kupie sobie gre i moge ja powielic 100x byle nie instalowac ja na innym kompie niz docelowy. Piractwem jest nawet gdy ten sam oryginal zainstalujesz u kumpla zeby mu gre pokazac i ja zostawisz aby sobie gral. Przeciez jak kupujesz oryginalna gre to nawet jest wskazane aby sobie zrobic kopie zapasowa i korzystac wlasnie z kopii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Jesli chcesz tylko zrobić kopie płyty to: Alcohol 120% --> profil "PlayStation, PlayStation2" http://tucows.easynet.net/files3/Alcohol12..._1_9_2_1705.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping182 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 a czy robienie kopii filmu to nie piractwo ? :roll:A może gościu chce sobie nagrać dvd z darmowym playerem i upchać tam mp3??? :twisted: ja tam używałem do dvd nero i wszystko działa, gry, filmy, mp3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Temat z ostatniej strony :D mimo iz sama treść nie na temat, to go troche nawrócę. Jak myślicie czy PSX to dobra zabawka dla 4-latka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Jak dasz mu MK3, Soulblade'a, MGSa, GTA 1 i 2 i Duke'a to na pewno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Temat nie dosc, ze zabytkowy, to jeszcze nieregulaminowy, eeech... :P Odpowiadajac na pytanie: nie, zapytaj ponownie za kilka lat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Jak dasz mu MK3, Soulblade'a, MGSa, GTA 1 i 2 i Duke'a to na pewno ;)hehe nie no bez przesady, juz wiem co mu pokazywac, a co nie ;) Głownie chodzi o Gran Turismo, Nfs'y, Crash Bandicot i takie inne. Młody aż mi jęczy jak mu nie dam pograc chociaz w Gran Turismo 4 na mojej PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 To chyba bedzie troszku zawiedziony jak dostanie do lapki PSX zamiast PS2 :P A moze w tym wieku grafa nie zrobi mu jeszcze roznicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Juz o to sie nie martwie, najgorsze bedzie odzwyczajic go od tv hd i przymusic do gry na 14 calowym ekranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 daj mu Parappa the Raper i jakiegos Crash Bandicoota i bedzie git ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) daj mu Parappa the Raper i jakiegos Crash Bandicoota i bedzie git ;)A jak niie zechce, to daj konsolkę mi :) Imo sprzęt jest dobry dla każdego, jeśli chodzi o wiek. Jeszcze pamiętam, jak się grało w Harvestmoon: Back to Nature, wszelakie crashe, Abe'y (4 latkowi nie polecam, jak w 1 podstawówce zobaczyłem tą grę to, zaczynając od koszmarów, mam pietra nadal jak ją widze, i przez to nigdy nie mogłem jej przejść). Jest wiele gier. Jeszcze do tego darmowe: plushy2 i inne. Jeszcze takie pytanko. Jest jakiś sposób by PSX'a podłączyć bezpośrednio do monitora? Edytowane 29 Stycznia 2007 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 W Abe oddworld's zagrywałem sie całymi dniami, mam to jeszcze na PC. Z checia bym sobie to zobaczył na starym plejaczu :D gra dla 4-latka to nie jest , jemu dobrze wychodzi wymachiwanie padem przy zakretach w byle jakiej scigałce. Taki sixaxis z pleja3 byłby idealny. Szkoda ze nei ma takich padów na starsze pleje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 To zapodaj mu Spyro The Dragon ,albo Crash Bandicoot. Jakąś platofrmówkę ,gdzie zbiera się gwiazdki ,diamenty ,jabłka czy cokolwiek. Byleby było w 3D. Ważne by przynajmniej szedł do przodu i to już sukces. Wiem ,bo sam mam siostrzeńca i akurat ma 4 lata ,to mu włączam czasem Croc'a na PC czy tam jakiś Mario64 na emulatorze. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 W Abe oddworld's zagrywałem sie całymi dniami, mam to jeszcze na PC. Z checia bym sobie to zobaczył na starym plejaczu :D gra dla 4-latka to nie jest , jemu dobrze wychodzi wymachiwanie padem przy zakretach w byle jakiej scigałce. Taki sixaxis z pleja3 byłby idealny. Szkoda ze nei ma takich padów na starsze pleje. Akurat jest taki pad do PS1, tylko wez go dostan... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 costi: jakies szersze info?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 http://www.answers.com/topic/tilt-force-2 http://digg.com/gaming_news/Sony_DIDN_T_St...ller_from_1999_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 ja ostatnio widzialem te pady u mnie w sklepie - bezprzewodowe za 34.99 Euro. podejrzewam, ze na ebayu znajda sie znacznie tansze :) ciekawe jak by sie na takim czyms gralo w Gran Turismo :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 BTW. kiedyś coś czytałem, że jest coś takiego jak playstation i psx :) Tj. PSX był(jest) wydawany tylko w Japonii i był czymś jakby centrum multimedialnym w domu ;) Mógłby ktoś to potwierdzić, zaprzeczyć temu? Źródła niestety nie znalazłem ale raczej na pewno było to na wikipedii. Teraz nie mogę się doszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 2489843[/snapback] ja ostatnio widzialem te pady u mnie w sklepie - bezprzewodowe za 34.99 Euro. podejrzewam, ze na ebayu znajda sie znacznie tansze :)ciekawe jak by sie na takim czyms gralo w Gran Turismo :rolleyes: No własnie ciekawe!! :D skusiłbym sie na niego, ale troche za drogi. Szkoda, ze nikt z forum nie mial jeszcze okazji przetestowac takiego pada, bo mdle sie zagranicznymi wypowiedziami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Przyglądałem się ostatnio tej aukcji i uznałem, iż troche drogo (wg. mnie), zwłaszcza że jest to goła konsola (0 padów kabli itp). W tej cenie osobiście wolałbym DC (wprawdzie bez gwary, ale pełny osprzęt) mimo sporego problemu z grami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 BTW. kiedyś coś czytałem, że jest coś takiego jak playstation i psx :) Tj. PSX był(jest) wydawany tylko w Japonii i był czymś jakby centrum multimedialnym w domu ;) Mógłby ktoś to potwierdzić, zaprzeczyć temu? Źródła niestety nie znalazłem ale raczej na pewno było to na wikipedii. Teraz nie mogę się doszukać.No wiesz, nawet sie starac bardzo nei trzeba: http://en.wikipedia.org/wiki/PSX_(DVR) ;) EDIT: @Xaon: chyba sie niezbyt uwaznie przygladales, bo w opisie stoi jak wol: W ZESTAWIE: KONSOLA , JOYPAD, WSZYSTKIE KABLE + KARTA PAMIĘCI !!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) EDIT: @Xaon: chyba sie niezbyt uwaznie przygladales, bo w opisie stoi jak wol: ;) Na to wygląda. Zapamiętałem iz to była łysa konsola... Edytowane 31 Stycznia 2007 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Ok juz ją mam. Od razu ostrzegam gdyby ktos chcial ta konsole kupić, ze w zestawie pad+memorka nie są oryginalne(akurat mi to juz nie sprawiło prolemu), za to facet dołozył kabel RGB, a spodziewałem sie zwykłego drucika compositowego+przejsciowka euro. ... pozniej zobacze co na to dzieciak :D Edytowane 31 Stycznia 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Szczerze powiem kupowanie teraz PSX'a to nieporozumienie :) Niewiele drożej jest GC o wieeeele wydajniejszy a droższy o 50zł a na pewno sprawia podobną frajdę. Sam zresztą oddałem niedawno swojego ps'a z kompletem gier (tzw. "kopii bezpieczeństwa" - cytat z pewnej aukcji xbox'a ;] ) za butelkę Beherovki. Szczerze powiem konsola po prostu nudzi tym bardziej, że z łatwością się ją emuluje. Aczkolwiek czasem myślę coby tu nie pograć w GT2, Crash racing czy C&C. Wódka się skończyła to co czas "wypożyczenia" plejaka też? ;] Z kolei zupełnie za free oddałem kumplowi kierownicę z pedałami biegami i możliwością podłączenia pod ps, n64 i dc. No dobra ale co z tego? Ano to, że mam nadzieje w ten sposób obrazuje o ile lepiej jest kupić GameCube'a (przecież to next-gen w stosunku do ps'a ;] ) niźli pleya. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 W sumie to kupujac PS1 (pomijam kolekcjonerow) warto by rozwazyc wylozenie kasy na PS2 - biblioteka gier rosnie niepomiernie, a w gry z PS1 sie i tak pogra ;) Tylko koszty rosna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...