luks__pl Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Mój CUBE na GPU też przeciekał :angry: Normalnie nie ale jak się poruszało PC 1735128[/snapback] W którym miejscu przeciekał ? Bo jutro dostanę bloczek na VGA od misia, a jak by zalał moją karcioszke graficzną to zatłuke :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 borygo z demineralką?? i płyta padła.... to musiałbyc pech.. jakies 2 lata temu kiedy zaczynałem cos tam dłubać w miedzi też mi pociekło z bloczku na CPU... pokapało na grafike , wpadło troszke wody do slotu AGP poten na dzwiękówke i sieciówke.... wysuszyłem wyczyściłem biały nalot i ruszyło bez zająkniecia..a miałem tylko kranówe z antyglonem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 W którym miejscu przeciekał ? Bo jutro dostanę bloczek na VGA od misia, a jak by zalał moją karcioszke graficzną to zatłuke :-P 1735138[/snapback] Na łączeniu podstawy z resztą bloku. Ale te bloki co ja dostałem to jak już kiedyś pisałem- to chyba była pomyłka że misiu je wysłał, spody zmasakrowane jakby ktoś je 'polerował' papierem 100 (nie, nie brakuje zera) :? A sprężynek do dziś nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) Na łączeniu podstawy z resztą bloku. Ale te bloki co ja dostałem to jak już kiedyś pisałem- to chyba była pomyłka że misiu je wysłał, spody zmasakrowane jakby ktoś je 'polerował' papierem 100 (nie, nie brakuje zera) :? A sprężynek do dziś nie mam 1735258[/snapback] Nie pamietam twojego zamowienia.... Kiedys włogole nie było sprezynek w zestawie weszły dopiero od jakies 5 miesiecy papierem 100 to fajnie bo minimum jakie uzywam to jakies 800-1000 Moze cieknac albo cały czas albo wcale :lol: Najwidoczniej waz był źle zacisniety albo cos bo nie moze byc tak ze jak "trzesiesz kompem" to blok cieknie A jak blok cieknie to piszesz do mnie i wymieniam na nowy badz zwrocam kase taki problem ? :? Teraz jakos widze ze duzo blokow cieknie (2-3) to czemu nikt do mnie nie napisał ze mu cieknie? wymienił by m od reki ale co tam lepiej sie pouzalac... EDIT A tak na serio od dzis zaczynam testowac kazdy blok zeby mi ktos potem nie mowił ze mu cieknie... Edytowane 3 Listopada 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Nie pamietam twojego zamowienia.... Kiedys włogole nie było sprezynek w zestawie weszły dopiero od jakies 5 miesiecy Miesiąc temu dostałęm bloki. Nie wiem czy 800 czy 1000, bo wyglądało jakby ktoś śrubokrętem go czesał od spodu. Moze cieknac albo cały czas albo wcaleWięc sobie wmówiłem że z niego cieknie? Jak normalnie stał, to tylko na boku bloku była kropla. I gdyby wąż był źle zaciśnięty (10 na króćcach 12) to by na łączniu 2 elementów bloku ciekło?oO Napisałem gdzie miałem wyciek. A jak blok cieknie to piszesz do mnie i wymieniam na nowy badz zwrocam kase taki problem ?I pokryłbyś koszty przesyłki w obie strony? Blokmam dawno sklejony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 EDIT A tak na serio od dzis zaczynam testowac kazdy blok zeby mi ktos potem nie mowił ze mu cieknie... 1735411[/snapback] czyli w seryjnej produkci ich nie testowałeś ? o0 chociaż zalaż wodą, zatkać jeden króciec i dmuchać co sił w płucach, wiekszych ciśniem w wc nie ma ;) a spokój wiekszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 czyli w seryjnej produkci ich nie testowałeś ? o0 chociaż zalaż wodą, zatkać jeden króciec i dmuchać co sił w płucach, wiekszych ciśniem w wc nie ma ;) a spokój wiekszy... 1735674[/snapback] Własnie tak mam zamiar tetaz testowac W seryjnej produkcji nie testowałem i to był bład :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) no błąd błąd, gorzej jak trzeba bedzie za t ozapłacić... :/ tylko koniecznie nalej wody :D bez wody możesz nie zauwazyćże powietrz ucieka [; on to ma humor :D | | \ / Edytowane 3 Listopada 2005 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) no błąd błąd, gorzej jak trzeba bedzie za t ozapłacić... :/ tylko koniecznie nalej wody :D bez wody możesz nie zauwazyćże powietrz ucieka [; 1735749[/snapback] i pamiętaj misiu dmuchaj, nie ciągnij :lol: on to ma humor :D | | \ / 1735749[/snapback] No, co :-P chłopak by się pomylił i pociągnął i była by tragedia... Edytowane 3 Listopada 2005 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 no błąd błąd, gorzej jak trzeba bedzie za t ozapłacić... :/ tylko koniecznie nalej wody :D bez wody możesz nie zauwazyćże powietrz ucieka [; 1735749[/snapback] Już zaczołem płacic :) ale coz za błedy sie płaci Wszyscy co sie do mnie zgłosili z usterkami mam nadzieje sa zadowoleni/beda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 EDIT A tak na serio od dzis zaczynam testowac kazdy blok zeby mi ktos potem nie mowił ze mu cieknie... 1735411[/snapback] Czyli wczesniej wysylales ludziom niesprawdzony towar mimo iz zapewniales ze bloki testujesz przed wysylka ? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Czyli wczesniej wysylales ludziom niesprawdzony towar mimo iz zapewniales ze bloki testujesz przed wysylka ? :mellow: 1735881[/snapback] Ja nikogo nie zapewniałem ze testuje przed wysyłka, jedyne przetestowane bloki to były te ktore były na fotce na ktorejs stronie podłaczone z pompka. Wiec niech nikt mi nie mowi ze mowiłem ze sa testowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Ja nikogo nie zapewniałem ze testuje przed wysyłka, jedyne przetestowane bloki to były te ktore były na fotce na ktorejs stronie podłaczone z pompka. Wiec niech nikt mi nie mowi ze mowiłem ze sa testowane 1735891[/snapback] No prawda... ja wiedziałem ze nei sa testowane... nie kazdy ma na to czas... a jesli ktos kupi to moim zdaniem powinien sobie przetestowac ... moje sie testowaly caly tydzien... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 wystarczy zrobić taki test jaki bedzie teraz robił misiu seryjnie, chwila wyższego ciśnienia którego nie bedzie w układnie rozwiąże problem, każy tak powinien zrobić, i sprzedający i kupujący Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 :-P Właśnie dostałem paczkę od misia z bloczkiem i uwaga ................................ był testowany :) ... ale i tak się boję :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 luks zanim wsadzisz go do układu, zalejesz wodą i włączysz pompke to proponuje abyś : 1. zazył paczke środku uspokajających 2. usiadł 3. zapewnił sobie opieke psychologa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 jeszcze zapewnij sobie kase na nowego x850xt w razie czego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Czyli wczesniej wysylales ludziom niesprawdzony towar mimo iz zapewniales ze bloki testujesz przed wysylka ? :mellow: 1735881[/snapback] To Ty nie wiedziałeś :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 jeszcze zapewnij sobie kase na nowego x850xt w razie czego :D 1737968[/snapback] Zrobię wjazd na misią chatkę :-P Licze na to, że bloczek będzie ok po tym co było na ostanich stronach, za 2h przyjdzie paczka od samhaina z resztą WC to potestuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 no to mam nadzieje, że zaprezentujesz wc jak złożysz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 no to mam nadzieje, że zaprezentujesz wc jak złożysz ;) 1738025[/snapback] Czemu nie :) Tylko będzie ... a zresztą zobaczysz :P w skrócie: nie mam obudowy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 heheheh, ja też nie mam obudowy na razie bo stoi i czeka aż dokończe robienie dziury z tyłu na freezera, musze w końcu się do tego zabrać bo coś mi się nie chce, zrobie to, dostane reza i może zaprezentuje też ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) Kilka fotek bloczkow CUBE gpu pro lite\ Dzisaj jade kupic specjalna złaczke ktora bede mogł podłaczyc pod kran i testowac bloki potem pokaze jak to wyglada :) Dla tych ktorym przeciekały bloczki obrucz nowego bloczka mam zamiar dołozyc specjalny prezent ktory na pewno kazdemu sie przyda :D Niebawem bedzie to dostepne za dopłata do nowych bloczkow :-P Edytowane 5 Listopada 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Misiu - na fotach bloczki wyglądają super. Piny są bardzo precyzyjnie wydziergane :D Gratulacje A testy są jak najbardziej wskazane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 bardzo ładnie sie zapowiada, no i wydajnie, ale czy wciaz tanio?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 misieq na czym wyciekaja te bloki na lutach czy oringach ?, jęśli luty to czym lutujesz cyna czy na twardo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 myśłe ze cyną, na twardo sie nie opłaca, i zbędny jest lut twardy, cyna wytrzyma . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 tak wytrzyma tylko trzeba umiejetnie lutować, dobrze zagrzać dwie powierzchnie i dopierocyne dokładać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 i użyć pasty , najlepiej z cyną, IMO myśle że Misiu wie wiecej na ten temat, ja lutowanie miękkie mam za sobą [; ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 jedną z zalet bloczków misia, jest to, że są na prawdę ŁADNE :wink: mam nadzieję, że będzie możliwosć zamówienia tych gpu z innym topem, z krućcami do góry a nie w bok... jaka cena tego cuda? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...