Skocz do zawartości
Misiu15go

Bloczki Wodne Misia15go (56k Warning)

Rekomendowane odpowiedzi

borygo z demineralką?? i płyta padła.... to musiałbyc pech..

jakies 2 lata temu kiedy zaczynałem cos tam dłubać w miedzi też mi pociekło z bloczku na CPU... pokapało na grafike , wpadło troszke wody do slotu AGP poten na dzwiękówke i sieciówke.... wysuszyłem wyczyściłem biały nalot i ruszyło bez zająkniecia..a miałem tylko kranówe z antyglonem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W którym miejscu przeciekał ? Bo jutro dostanę bloczek na VGA od misia, a jak by zalał moją karcioszke graficzną to zatłuke :-P

1735138[/snapback]

Na łączeniu podstawy z resztą bloku. Ale te bloki co ja dostałem to jak już kiedyś pisałem- to chyba była pomyłka że misiu je wysłał, spody zmasakrowane jakby ktoś je 'polerował' papierem 100 (nie, nie brakuje zera) :? A sprężynek do dziś nie mam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na łączeniu podstawy z resztą bloku. Ale te bloki co ja dostałem to jak już kiedyś pisałem- to chyba była pomyłka że misiu je wysłał, spody zmasakrowane jakby ktoś je 'polerował' papierem 100 (nie, nie brakuje zera) :? A sprężynek do dziś  nie mam

1735258[/snapback]

Nie pamietam twojego zamowienia....

Kiedys włogole nie było sprezynek w zestawie weszły dopiero od jakies 5 miesiecy

papierem 100 to fajnie bo minimum jakie uzywam to jakies 800-1000

Moze cieknac albo cały czas albo wcale :lol:

Najwidoczniej waz był źle zacisniety albo cos bo nie moze byc tak ze jak "trzesiesz kompem" to blok cieknie

A jak blok cieknie to piszesz do mnie i wymieniam na nowy badz zwrocam kase taki problem ? :?

Teraz jakos widze ze duzo blokow cieknie (2-3) to czemu nikt do mnie nie napisał ze mu cieknie? wymienił by m od reki ale co tam lepiej sie pouzalac...

EDIT

A tak na serio od dzis zaczynam testowac kazdy blok zeby mi ktos potem nie mowił ze mu cieknie...

Edytowane przez Misiu15go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamietam twojego zamowienia....

Kiedys włogole nie było sprezynek w zestawie weszły dopiero od jakies 5 miesiecy

Miesiąc temu dostałęm bloki.

Nie wiem czy 800 czy 1000, bo wyglądało jakby ktoś śrubokrętem go czesał od spodu.

Moze cieknac albo cały czas albo wcale

Więc sobie wmówiłem że z niego cieknie? Jak normalnie stał, to tylko na boku bloku była kropla.

I gdyby wąż był źle zaciśnięty (10 na króćcach 12) to by na łączniu 2 elementów bloku ciekło?oO Napisałem gdzie miałem wyciek.

A jak blok cieknie to piszesz do mnie i wymieniam na nowy badz zwrocam kase taki problem ?

I pokryłbyś koszty przesyłki w obie strony? Blokmam dawno sklejony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT

A tak na serio od dzis zaczynam testowac kazdy blok zeby mi ktos potem nie mowił ze mu cieknie...

1735411[/snapback]

czyli w seryjnej produkci ich nie testowałeś ? o0

chociaż zalaż wodą, zatkać jeden króciec i dmuchać co sił w płucach, wiekszych ciśniem w wc nie ma ;) a spokój wiekszy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli w seryjnej produkci ich nie testowałeś ? o0

chociaż zalaż wodą, zatkać jeden króciec i dmuchać co sił w płucach, wiekszych ciśniem w wc nie ma ;) a spokój wiekszy...

1735674[/snapback]

Własnie tak mam zamiar tetaz testowac

W seryjnej produkcji nie testowałem i to był bład :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no błąd błąd, gorzej jak trzeba bedzie za t ozapłacić... :/

tylko koniecznie nalej wody :D

bez wody możesz nie zauwazyćże powietrz ucieka [;

1735749[/snapback]

i pamiętaj misiu dmuchaj, nie ciągnij :lol:

on to ma humor :D

|  |

\    /

1735749[/snapback]

No, co :-P chłopak by się pomylił i pociągnął i była by tragedia... Edytowane przez luks__pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no błąd błąd, gorzej jak trzeba bedzie za t ozapłacić... :/

tylko koniecznie nalej wody :D

bez wody możesz nie zauwazyćże powietrz ucieka [;

1735749[/snapback]

Już zaczołem płacic :) ale coz za błedy sie płaci

Wszyscy co sie do mnie zgłosili z usterkami mam nadzieje sa zadowoleni/beda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli wczesniej wysylales ludziom niesprawdzony towar mimo iz zapewniales ze bloki testujesz przed wysylka ?  :mellow:

1735881[/snapback]

Ja nikogo nie zapewniałem ze testuje przed wysyłka, jedyne przetestowane bloki to były te ktore były na fotce na ktorejs stronie podłaczone z pompka. Wiec niech nikt mi nie mowi ze mowiłem ze sa testowane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nikogo nie zapewniałem ze testuje przed wysyłka, jedyne przetestowane bloki to były te ktore były na fotce na ktorejs stronie podłaczone z pompka. Wiec niech nikt mi nie mowi ze mowiłem ze sa testowane

1735891[/snapback]

No prawda... ja wiedziałem ze nei sa testowane... nie kazdy ma na to czas... a jesli ktos kupi to moim zdaniem powinien sobie przetestowac ... moje sie testowaly caly tydzien...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze zapewnij sobie kase na nowego x850xt w razie czego :D

1737968[/snapback]

Zrobię wjazd na misią chatkę :-P

Licze na to, że bloczek będzie ok po tym co było na ostanich stronach, za 2h przyjdzie paczka od samhaina z resztą WC to potestuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka fotek bloczkow CUBE gpu pro lite\

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dzisaj jade kupic specjalna złaczke ktora bede mogł podłaczyc pod kran i testowac bloki potem pokaze jak to wyglada :)

Dla tych ktorym przeciekały bloczki obrucz nowego bloczka mam zamiar dołozyc specjalny prezent ktory na pewno kazdemu sie przyda :D Niebawem bedzie to dostepne za dopłata do nowych bloczkow :-P

Edytowane przez Misiu15go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi