storm Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 eh umnie to samo wywala bledzik i lipa a myslalem ze sobie poogladam ten nowy silnik w akcji :( pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 a tak się cieszyłem :-P :lol: może jutro jakiś pachyk wyjdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 To demko wymaga Intela z HT lub Intela Dual Core, Intel, Intel, Intel :lol2: :lol: RoboHordes™ © 2005 Naked Sky Entertainment, Inc. ------------------------------- Readme v1 - 10 April 2005 Note: For best viewing, enable "Word Wrap". Contents: 1. System Requirements 2. DirectX and Compatibility 3. Controls 4. Support 5. Trademarks and Copyrights ------------------------------- 1. System Requirements ------------------------------- Operating System Windows® XP SP2 Processor Genuine Intel® Processor (3GHz+) supporting Hyper-Threading Technology (Intel® Dual-Core Processor supporting Hyper-Threading Technology recommended) Memory 512 MB RAM (1 GB recommended) Hard Disk Space 762 MB Free Video NVIDIA® GeForce™ 6200 or better ATI® Radeon™ 9800 or better Sound Windows® XP-compatible 16-bit sound card DirectX® DirectX® version 9.0c or higher Screeny -> http://images.google.pl/images?svnum=10&hl...des&btnG=Szukaj Garść informacji: http://www.frazpc.pl/b/126948 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Naked Sky Entertainment, Inc. :rulez: fuck you normalnie gorzej już chyba ta firma nie mogła upaść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vis_mayor Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Witam. Jestem tu pierwszy raz i od razu wejscie smoka :P Sciagnalem se to demko i poszlo mi!!! Zaraz postaram sie zapodac screeny!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) jakiego masz proca?? w ogołe cały config?? u mnie wywala taki byk Edytowane 13 Grudnia 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 a ja to ujme tak Panie Boze spraw zeby devom skasowal sie ten gowniany silnik z dyskow twardych, ale zeby wreszcie poszli porozum do glowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 a co ma z tym wszystkim wspólnego silnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 To TES4O jest na silniku U3 , bo na oficjalnym forum jak sie nie myle to mowia o mocno zmienionym silniku morrowinda ...hmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Nie jest na silniku U3, choc byly takie plotki na poczatku. Jest na mocno zmienionym silniku Morrowinda. Widac to chocby po animacjach postaci (szczegolnie tych na dalszym planie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 a ja to ujme tak Panie Boze spraw zeby devom skasowal sie ten gowniany silnik z dyskow twardych, ale zeby wreszcie poszli porozum do glowy... watow skoncz juz te [ciach!]lenie. :angry: Nierealny mowisz ze demko sie nie odpala na prockach AMD?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 A moze zadziala na amd ale z systemem 64bitowym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ktos to w koncu uruchomil? Bo kurcze jestem ciekawe jak to wyglada i dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) To widzieliście ? Kolo na drugim skrinie pozamiatał mną ;) P.S. aha chyba w temacie niżej, uprzedzili mnie :P pozdro. Edytowane 14 Grudnia 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 To widzieliście ? Kolo na drugim skrinie pozamiatał mną ;) P.S. aha chyba w temacie niżej, uprzedzili mnie :P pozdro. po zobaczaniu screenow stwierdzilem ze z modernizacja kompa poczekam jeszcze chwwwiiileee bo jak kupie sobie teraz jakies 7800 GT to nie bedzie mi sie chcialo w to kaleczyc w 800x600 na medium ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 A moze zadziala na amd ale z systemem 64bitowym :)nie działa :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 po zobaczaniu screenow stwierdzilem ze z modernizacja kompa poczekam jeszcze chwwwiiileee bo jak kupie sobie teraz jakies 7800 GT to nie bedzie mi sie chcialo w to kaleczyc w 800x600 na medium ;) bez paniki Wydaje mi sie ze 6800ULTRA / 7800GTX powienien to pociagnac bez problemu + procek 3 ghz i 1 gb ramu i powinno chodizc w miare przyzwoicie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 chyba śnisz:| conajmniej sli 7800GTX, bo inaczaej czarno to widzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 chyba śnisz:| conajmniej sli 7800GTX, bo inaczaej czarno to widzę no bez przesady ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 chyba śnisz:| conajmniej sli 7800GTX, bo inaczaej czarno to widzęBiorąc pod uwagę dzisiejsze optymalizacjce kodu.... To nawet na sli GTX będzie ze 20fps góra ;)) i to nie w wygórowanych detalach. Chyba, że Panowie z Epicu po napisaniu kodu analizowali każdy algorytm/funkcje czy nie da się optymalniej zrobić zarówno pod względem zajętości RAM'u jak i obciążenia CPU :> pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Przecie każdy UT pod tym wzglendem był nieźle napisdany, UT2k4 chodzi nawet na bardzo słabych komputerach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Rok przed premiera Q4 co mowiliscie ? Nawet z pokazow multi pokazywali screeny z 18fps i niby, ze to na GTX szlo. Chyba, ze sfatygowali wtedy screena i koncowe "0" ucieli :D Mowili, ze Q4 na full det. bedzie smigalo na kartach za 1500pln. Plotki mnie jak zwykle smiesza. tym razem rowniez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Przeciez zawsze tak jest, ze strasza a potem okazuje sie inaczej. Inna sprawa gdzie czasami jak nic nie mowia albo pisza ze bedzie chodzic dobrze to chodzi beznadziejnie ;) Mysle ze 800x600 low/med mozna bedzie pograc na 9800Pro. Ze wszystkimi detalami z AA i softshadows to pewnie GTX bedzie mial z 30/40 fps, ale slyszeliscie ze ceny spadaja, wiec moze za rok kazdego bedzie stac na takiego wypasa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ok. Dam w tym temacie, w końcu na silniku unreal 3. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11003 Przeczytałem pierwszych kilka stron. Dobre są, szczególnie pierwsza. Przwidywania się sprawdzają. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Jakie te przewidywania? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No np: takie. A ja z tego co wiem,co mi powiedzial zdzisiu z krainy OZ,to Unreal ]I[ bedzie na zmodyfikowanym Enginu gry Doom3 i half life 2 pomieszanie dwoch silnikow z dodatkami,akcja bedzie sie toczyc w epoce kamienia lupanego nasz bochater zostanie przeniesiony w czasie i ma za zadanie powrocic do swoich czasow ujzymy tam pixel shader w wersji 3,6++ do tego grafika bedzie nie z tej ziemi,planowana premiera to 2006 rok w 2 kwartale powinny byc wtedy karty graficzne Vodoo Ultra Raid 7800++ z 2gb pamieci Gddr5,5 i rdzeniem taktowanym 1900 a pamieci kol0 4200.:P tylko tyle wiem po wywiadzie z zdzisiem z krainy OZ:P no jeszcze pan majonez keczupowski mi cos wspominal ze bedzie ta gra wykonana w technologi pixelowej czyli wszystkie tekstury beda mialy rozdzielczosc 352354634634@%@ 43534631632 :P na 13 calowym monitorze powinno pujsc:P[/code] :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Heh. Ździsiu trochę ściemnia! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja tam myslę, ze to sprawdzone źrodlo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Kolejna gra na tym silniku. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11346 Wygląda jakoś normalnie, standardowo nawet na dzisiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 moze to jednak Unreal 2 ? Bo naprawdę nie ma tam żadnych wodotrysków, a i tekstury są takie sobie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...