Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 to jest powazny topic nie chce zeby byl potraktowany jak smiec od pewnego czasu obserwoje u siebie podwyzszone tetno (ok 90-100 w spoczynku) bylem u lekaza i fizycznie jestem zdrowy wszystkie badania ok (jeszcze ehco serca musze zrobic) i lekarz przypuszcza ze to moze byc od kompa scilej od gier ze jest to na tle nerwowym spowodowane czestym stresem i chce zrobic "wywiad" wsrod ludzi mojego pokroju kotrzy graja w gry wymagajace podejmowania szybkich decyzji i w ktorych wydziela sie duzo adrenaliny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Od gier - możliwe :D Nieraz jak gram i jest coś trudnego to uuu mysle ze bedzie ze 120 :D Ale to "chwilowo" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Już chciałem Ci odpowiedzieć ale gdy okazało się, że to dla Camper-Strikerów to dałem se siana. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 ale chodzi mi ogolnie nie tylko o cs:) jak miezylem podczas gry gdy zostalem sam na 5 to 150 mialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 @Arnie: Usun ten fragment: "(CS)" to może voytar odpisze ;) Etam - większy jest hardcore jak sie zostawi na dysku bardzo ważne dane, najlepiej nie swoje, i się zaczyna bawić partycjami ;) Lepsze niz skok na bungee ;);) (No z tym ostatnim to moze przesada :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Ciśnienie: 115 z rana po zdenerwowaniu przez młodszego brata. Tak to ja jestem dosyc nerwowy ale postaram się zmniejszyć to(np. zmierze zaraz jak wstane, moze nikt mi się nienapatoczy pod nogi) Tetno spoczynkowe: ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Etam - większy jest hardcore jak sie zostawi na dysku bardzo ważne dane, najlepiej nie swoje, i się zaczyna bawić partycjami ;) Lepsze niz skok na bungee ;);) (No z tym ostatnim to moze przesada :D )O tak, robiłem tak jakieś dwa lata temu u kumpla. ;] A co do tetna to chyba okolo 70, mogę sobie zaraz zmierzyć. Może dodatkowo pochwalimy się ciśnieniem? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Etam - większy jest hardcore jak sie zostawi na dysku bardzo ważne dane, najlepiej nie swoje, i się zaczyna bawić partycjami ;) Lepsze niz skok na bungee ;);) (No z tym ostatnim to moze przesada :D )O tak, robiłem tak jakieś dwa lata temu u kumpla. ;] A co do tetna to chyba okolo 70, mogę sobie zaraz zmierzyć. Może dodatkowo pochwalimy się ciśnieniem? :] hehe... a największe tętno jak coś nie wyjdzie :> Dobrze pamietam tą rozmowę: -Mamo, pamietasz te zdjęcia co je mam na dysku... -Tak, a coś się stało? -Bo wiesz, yyyyy, ja mam kopie, ale nie wszytskich zdjęć i ekhm kilka zdjęć mogłem przypadkowo stracić... :lol: Tętno(spoczynek - siedze - nie gram - raz za czas wstaje na chwile :) ): 72 czyli 'looz' :D [EDIT] 115 z rana po zdenerwowaniu przez młodszego brata. Tak to ja jestem dosyc nerwowy ale postaram się zmniejszyć to(np. zmierze zaraz jak wstane, moze nikt mi się nienapatoczy pod nogi) Sie składa że jak zaraz jak wstaniesz zmierzysz mozesz miec wysokie ;) Spowodowane przez, np. sen :) Albo jak obudzisz się i od razu skoczysz na nogi i np. zaczniesz sie ubierac - bo serce w nocy sobie powolutku puka a ty tu zaczniesz "skakać" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 OOps... To było ciśnienie. Tętno jutro podam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Jak bede gral w CS'a w nocy na sluchawkach, to wtedy sobie sprawdze. POinformuje pozniej o wynikach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 70-75 Ale oficjalnie mam nerwice i potrafi szybko wzrosnac ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 ja tak kolo 70-75, ale nie rozumiem czemu taka dziwna ankieta, bez nizszych wartosci (tetno 100 to juz naprawde wysokie), niektorzy (np. sportowcy) to nawet do 50 maja... A poza tym cos nie ostatnio w prawym biodrze rwie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 czyli jednak cos zemna jest nie tak jak aktualnie w idle mam 90 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Poo Doomie 3 chyba kazdy ma duzo wyzsze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 ja mam w idle ~70 i nie wiecej.... mam spowolniony rytm serca, ale to pomaga w sportach wytrzymalosciowych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Nio to troche pogralem w CS'a i moge sie wypowiedziec. Miezylem sobie jeszcze jak zylem, nie bylo wielkich emocji, ale mialem 85. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 W blood rayne bylo dosc tuze ;) BTW: Gluppi topic, moim zdaniem powinien isc pod kludke :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 harry trzeba bylo przeczytac pierwszego posta. Ja bym sie troche przestraszykl po czyms takim i tez chcialbym wiedziec jak jest z tym u innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 ja sobie teraz mierzylem - mam 56 ;) wczoraj zrobilem 120km po gorkach na szosie wokol Jeziora Roznowskiego .. na rowerze ;) ja mam w idle ~70 i nie wiecej.... mam spowolniony rytm serca, ale to pomaga w sportach wytrzymalosciowych hehe to znaczy ze jak sie male ma to serce za jednym razem pompuje duzo krwi i nie musi walic non stop - tzn ze jest mocne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 3GHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 a jaki macie obwod glowy ? numer buta ? rozmiar posladka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Jak często sikacie do umywalki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...