@ndrew Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Jutro zamawiam zasilacz NeoTEC 3800 380W Czy do mojego sprzętu wystarczy? Do tego co w podpisie dochodzą jeszcze 3 napędy,2 wiatraki Pomóżcie, mam mało czasu na decyzję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 spokojnie starczy jeszce bedzie zapas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 dobrze się czujesz waląc te topici jeden za drugim o tym samym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ndrew Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 dobrze się czujesz waląc te topici jeden za drugim o tym samym ?Bez obrazy ale zawsze się zastanawiam , skąd biorą się takie wały jak ty. Nie na temat-żeby tylko ilość postów podbić. Mam naprawdę awaryjną sytuację i robię wszystko , żeby otrzymać wartościowe odpowiedzi. Zawsze mam większe szanse na to, że ktoś trafi na mój topic ( puściłem tylko 2- więc nie wiem o co ten szum). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 tematy traktuja io tym samym wiec jeden wystarczy. tacy "nowi" najbardziej mnie wkurzaja, bo mysla, ze sa najmadrzejsci, najwazniejsi a ich problem powinien zostac przyklejony. czy widziesz aby inni, "stali" uzytkownicy dawali po 2-3 tematy o tym samym?? nie, wiec sam tez tak rob i przeczytaj regulamin to unikniesz przykrych niespodzianek. wracajac do tematu to jakbys poszukal to bys wiedzial, ze taki zasilacz starczy w zupelnosci, bo sam juz kilka razy odpowiadalem na takie pytania z tym zasilaczem w roli glownej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zawsze mam większe szanse na to, że ktoś trafi na mój topic ( puściłem tylko 2- więc nie wiem o co ten szum). I o jeden za duzo. Szanse mozesz miec przez to mniejszą bo takie tematy są zwykle blokowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 ale pomysl jakbys zalozyl np 20 topicow! wtedy kazdy juz by odpowiedzial tylko po to zebys wreszcie przestal, to dopiero byloby cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 przestańcie juz te posty nabijać :D żeby nei było , ze znwou pisze bezsensu - wystarczy edit: tak se teraz przejrzałem dokładnie - wała to se w rodzinie znajdź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ndrew Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 ...no cóż....może i nie powinienem pisać (aż :lol: ) 2 razy o tym samym...... Dzięki za odpowiedź wszystkim tym, którzy pomogli mi podjąć decyzję. Co do reszty- hmm.....podtrzymuję wcześniejszą wypowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 spokojnie pociagnie to co tylko zechcesz ( no moze nie do konca ale to tylko takie glupie skojarzenie :] ) a jak juz go dopadniesz to daj znac jak sie sprawuje potraktuj go jakims multimetrem w molexa i nie tylko i podaj napiecia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Hmmm... a czy do configu: P4 2.4C @ 3.0GHz HT P4C800 2x512 Kingston HyperX 400 X800XT Maxtor Diamond max +9 i z 4-5 coolerow do obudowy by wystarczył ? Czy lepiej NeoTEC 420W ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 starczy, ale lepiej juz kupic wersje mocniejsza, bo od nowej dostawy maja potaniec o 30pln. ja bym ja kupil dla swietego spokoju, bo roznica nie jest duza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 starczy, ale lepiej juz kupic wersje mocniejsza, bo od nowej dostawy maja potaniec o 30pln. ja bym ja kupil dla swietego spokoju, bo roznica nie jest duza Dokładnie różnica nie jest duża a zasilacz mamy mocniejszy i fajniej wyglądający :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...