Jacek Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Sory ale nie wszyscy posiadaja wypasione kompy. Bo ja jako posiadasz celka.. starego niestet mecze sie wchodzac na forum :/ System działa jak slimak..... Zraziłem sie np. do firmy 4max i nic u nich wicej nie kupie.. ;) ....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 O co chodzi 8O 8O 8O ? Jak chcesz się pozbyć banerków to wystarczy norton antyspam :/ Ja nie mam ani jednego banerka ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Hm, teraz wlasnie klepie z laptopa PII 366, 160MB RAM i jakas smieszna karta graficzna - wszystko dziala prawidlowo (WinXP). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 A ja wchodziłem na p166, 49mb,strio na win me i normalnie chodzi, nic się nie tnie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 to juz od paru banerów cały system może zwolnić :?: 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Sprawa reklam byla juz wałkowana , reklamy sa sposobem na finsnsowanie łacza itp. Marco sie juz sie wypowiadał ze reklamy beda i koniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Mi zwykłe banary nie przeszkadzaja, ale jak widze coś we flashu to mało brakuje zebym komputer wyrzucił przez okno. Wlączcie sobie strone bez banerów we flashu a potem sobie włączcie np. forum i popatrzcie jak fajnie się zachowuje menedzer zadań, a dokładniej uzycie CPU przez przeglądarkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 byłoszukaj !! znow topic z serii IDIOT ,EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 No tak. Ja ma celka a ten ma mniech cachu widocznie przez to ;) Już zadnych nortonó w przeciez nie bede instalowac, po to sa banery zeby były, tylka jakie :/ LPC: mam nadzieje ze nic nie piłes podzcas czytanie mojej wczesniejszej wypowiedzi bo pewnie sie zaksztusiłes ;) Inni napisali konkrety.. a wyjechałes z tak pouczającą mnie wypowiedzią, dzieki ;) ps. mi banery rozniez nie pzreszkadzają poza wyjatkami... update: zauwazyłem ze nie zawsze sa problemyy z praca systemupodczas wyswietlania np. 4maxa, widocznie działanie innych programw w tle rowniez ma na to wpływ :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 a w którym miejscu masz te banerki? :) http://willow.iie.uz.zgora.pl/~ipatalas/forum.png Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...