Sikor Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 No tak tyle że mam płytę win2000 która nie bootuje :(No to sobie zrób płytkę boot'owalną. Tu masz link do opisu integracji WINXP z SP1. Na trzeciej stronie artykułu masz link do bootsector'a płyty CD. Wypal sobie instalkę WIN2K przy jego użyciu. Dokładny opis wypalania masz w dalszej części tego artykułu. Wystarczy tylko wgrać w miejsce opisanej instalki WINXP instalkę WIN2K. Aha, przy okazji możesz sobie pointegrować instalację swojej windy z SP4, wystarczy zastosować analogie do integracji XP z SP1. Linki do SP4 w wersji administracyjnej: Microsoft - wybierasz język polski i pobierasz Network Installation lub Optimus - pobierasz plik W2KSP4.exe Uwaga, duże pliki - około 130 MB Powodzenia. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_yzerman_ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 BIG THX. Zaraz będe prubował. A 130MB mnie nie przeraża (DLS- Rullez...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Sikor nie strasz ludzi duzymi plikami. Ostatnio sciągalem sp4 ze strony MS i zajęlo mi to niecałe 3 minuty. Ja nie wiem czemu wszędzie jak dają opis integracji sp z instalką to piszą, aby wpisać wszystkie dane w te pola tak jak podali to TU. Ja zawsze wpisuję tylko nazwę płyty zgodną z nazwą płytyz której pochodzi bootsektor i działa. Tak samo z wyciąganiem sektora z płyty XP za pomocą CDRWin, wszędzie piszą że sektor 20(na cd 2000 rzeczywiscie jest 20), za to w xp czesto potem nie działa (działa po zapisaniu 21). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ostatnio sciągalem sp4 ze strony MS i zajęlo mi to niecałe 3 minuty. 8O 8O 8O a co Ty masz za łącze :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...