eragonek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Co sądzicie o tym modzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Co sądzicie o tym modzie ? dla mnie bomba od czasow X-Wing Aliance cierpie na brak walk w przestrzeni kosmicznej ale bedacych bardziej symulatorami niz zrecznosciowkami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Miałem podobny problem z batlefield 2 + batlefield2 jednostki specjalne i rozwiązałem go w taki sposób: 1.Na nowo instaloałem gry-batlefield 2(nie wgrywałem starych profili ,tylko przy wchodzeniu do internetu-przywróć moje konto(nie traci się zapisów, ani stopni wojskowch). 2.Wgrałem następnie dodatek -oddziały specjalne i dopiero patcha 1.12. Wszystko działa bardzo dobrze .Serwery działają stare i nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (edytowane) Chyba nie czytałes ze zrozumieniem , wczoraj była awaria serwerów EA i dlatego były problemy z odzyskiwaniem kont i logowaniem do nich. Serwery działają stare i nowe. Nie rozumiem chodzi Ci o to ze działaja serwery na starym patchu i nowym patchu bo nie rozumiem ?? Albo jakas glupote napisales. Edytowane 4 Grudnia 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 tzn.,że działają poprawnie serwery batlefield 2 oraz serwery dodatku -oddziały specjalne. Nie wiem ,czy były wczoraj awarie ,ale ja Ciebie zapewniam ,że grałem na serwerach EA wczoraj i dzisiaj od godziny 8.rano i żadnch problemów z logowaniem nie miałem. Podałem , jak uniknąć problemów z dodatkiem -oddziały specjalne dla osób ,które mają problemy z logowaniem.( u mnie na starych profilach miałem kłopoty z internetem i dopiero przywrócenie konta go rozwiązało- gra nie chce ruszyć na starych profilach, które są umieszczone na dysku ''c" w moich dokumentach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Wczoraj były problemy tak miedzy godzinami 17-23 dalo sie zalogowac ale trwalo to dosyc dlugo jakies 10 minut pozatym przy rozlaczaniu lagowalo i wieszalo. To juz wiem co miales na mysli mowiac "stare i nowe " :D stare i nowe kojarzy mi sie tylko z patchami ktore mnoza sie jak grzyby po deszczu i to chyba nie bedzie mialo konca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 tzn.,że działają poprawnie serwery batlefield 2 oraz serwery dodatku -oddziały specjalne. Nie wiem ,czy były wczoraj awarie ,ale ja Ciebie zapewniam ,że grałem na serwerach EA wczoraj i dzisiaj od godziny 8.rano i żadnch problemów z logowaniem nie miałem. Podałem , jak uniknąć problemów z dodatkiem -oddziały specjalne dla osób ,które mają problemy z logowaniem.( u mnie na starych profilach miałem kłopoty z internetem i dopiero przywrócenie konta go rozwiązało- gra nie chce ruszyć na starych profilach, które są umieszczone na dysku ''c" w moich dokumentach) Odkrył ktoś już w Batterfield Top Guna 4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 ale lipa ... mialem bf2 spatchowanego do 1.12 kupilem wlsanie SF zainstalowalem i zaczelo mi przy ladowaniu map wywalac blue screen ! zarowno w SF jak i normalnym BF2, mial moze ktos tak i wie czemu tak sie dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek40k Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Musisz przeinstalowac path 1.12. Jeżeli wpierw zaisntalowałes go na podstawke to teraaz musisz zaisntalowac 1.12 na SF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Musisz przeinstalowac path 1.12. Jeżeli wpierw zaisntalowałes go na podstawke to teraaz musisz zaisntalowac 1.12 na SF dzieki, zadzialalo, tez miales blue screen`y albo slyszales ze ktos mial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek40k Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Nie nie miałem blue screenów. Poprostu tak pisało na stronce EA. Pisało, że jezeli zaisntalujesz path na podstawke bez SF a nastepnie na to zaisntalujesz SF to trzeba przeisntalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahar Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 sorry że zmienie temat ale niemoge zainstalowac pacha. jest może jakiś sposub żeby je instalować pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) sorry że zmienie temat ale niemoge zainstalowac pacha. jest może jakiś sposub żeby je instalować pomocy nie mam teraz za bardzo czasu znalezc tego dla ciebie ale bylo o tym w tym temacie jednakze byl chyba jedynie odnosnik do http://forum.battlefield.pl/index.php wiec tutaj poszukaj, podawano nawet kilka sposobow na uparte patche ;) Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Lcs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahar Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 thx sorry ze sie znowu zapytam ale ja niemoge zainstalowac pacha miejsce na dysku mam :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 a masz miejsce na partycji z systemem???bo zeby zpaczowac trzeba tam miec 3g wolnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahar Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 mam 84g wolnej pamiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) jest jakas mozliwosc odpalenia BF2 na karcie obsługującej tylko ps 1.4 ? nie pytajcie sie po co chce to odpalic jezeli wogole nie pogram, z czystej ciekawosci :D edit: sry, gf 4 ti4200 ma ps 1.3 :/ i wsyztko jasne, to jak z tym wymuszeniem ps'a ? Edytowane 11 Grudnia 2005 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 BF 2 wymaga właśnie karty z min ps 1.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 kurde :? kiedys zassałem to demko na tej grafie i mi sie włączał czarny obraz a potem winda, i ktos mi powidział ze przez ps. zassam jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahar Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 mam 84g wolnej pamiecniemoge zainstalowac pacha help me :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) niemoge zainstalowac pacha help me :mur: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=13091&start=0 Tutaj masz kikla sposobow. Ktorys MUSI dzialac. Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 to wei ktos jak odaplic BF'a na ti4200 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Na tym forum co podalem powinienes znalezc odpowiedz. Masz tam w dziale problemy napisane jak to odpalic na gf2, moze na ti4200 podziala?Najlepiej to tam temat zaloz jak nie znajdziesz odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 a ja dzis odpalilem singla :D no i faktycznie kicha...no chyba ze mi cos na oczka padło :/ ,bo widze tylko szybką bitwe i mapy dla 16-tak ma byc czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Tak ma byc, mozesz dac wiecej gdzies w plikach gry, ale podobno tylko posiadacze futurystycznych kompow moga na to pozwolic sobie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 to wei ktos jak odaplic BF'a na ti4200 ? Niestety karta jest za stara do odpalenie Bf2. Mozna odpalic 'nieoficjalnie' (potrzebny jest jakis patch), widzialem nawet screeny i powiem ci, ze wygladalo to makabrycznie, jakies latajace, kolorowe kwadraciki, nie wszystkie obiekty byly wyrenderowane... czas zmienic grafe. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 tak jak mowi kolega ath , szkoda odpalac wyglada to tragicznie , albo zmiana karty albo lepiej sobie dac spokoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahar Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=13091&start=0 Tutaj masz kikla sposobow. Ktorys MUSI dzialac. sorry ale znowu się nie udało cały czas pisze "aktualizacja nieudana" :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 A czy masz orginalnego BF 2 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Tak ma byc, mozesz dac wiecej gdzies w plikach gry, ale podobno tylko posiadacze futurystycznych kompow moga na to pozwolic sobie ;p..i niema zadnego trybu kariery or something...??? :? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...